• ElDorado
    10k
    Vjerujem Bjelici i meni je ovo strašno. I potvrda onoga što smo zapravo svi znali ali nismo htjeli vjerovati.
  • Noel
    19.4k
    Bjelica je odma trebao izać van u medije nakon otkaza. Ne mislim da je Bjelica skroz čist, ali je isti dan trebao van izać i spasit Dinamo od Marića i Cannavara. Manenica i ljudi oko njega su shvatili s kim imaju posla malo prekasno za spasit sezonu.

Zajec je s razlogom samo počasni predsjednik.

Sve u svemu svako zlo za neko dobro. Dobili smo Zvonu Bobana, novi statut, novi ustroj omladinske škole, iz pogrešaka smo naučili i ova sezona pokazuje da se onakva sramota nikad više ne smije dogodit u Dinamu.
  • deda
    43.8k
    Fali tu malo soli. Tko ga je uopće doveo? A to da je Marić bio žestoka šteta samo pokazuje koliko jedan čovjek na ključnom mjestu može stvoriti problema u klubu.
  • Goncalo Santos
    3.3k
    To da mmaee nije kaznjen vec da je pomilovan je meni 10 puta veca sramota i od balkanija i 9.2 i bilo cega slicnoga. Inace "nas najbolji stoper" kako ga je zajec nazvao ove sezone se ni u qarabagu nije nametnuo, samo 977 minuta, u ligi prvaka samo 29 minuta i sve bitne utakmice je na klupi. Prima za to preko 800k place godisnje do 2028.

Kuleta je bivsi predsjednik takoder omalovazavao te tvrdio da je kanga najveci napadacki potencijal. Dok kola nisu krenula nizbrdo punio je portale kako sudjeluje u sportskoj politici, a kada je manenica otjero marica, brzo je oprao ruke od njega i rekao kako se njega nista ne pita u klubu.

Wunderkid Oliveras doveden isto preko zajecovog velikog prijatelja zahavija.

Cisto da se ne zaboravi.

mozda je imao stavku u ugovoru da ne smije odredeno vrijeme davati izjave za medije nakon otkaza, to je cesta praksa danas.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Ja ovom čovjeku vjerujem
  • Ijayi Atiemwen
    5.6k
    Iskoristio bih još jednom priliku, i zahvalio se Zvonimiru Manenici na Dinamu kakvog danas imamo. Ne zanima me tko se kako zove, bio to Mamić, Zajec, Marić - ako radi za svoj interes, a ne interes Dinama onda fuck off
  • Noel
    19.4k
    mozda je imao stavku u ugovoru da ne smije odredeno vrijeme davati izjave za medije nakon otkaza, to je cesta praksa danas.Goncalo Santos

Ja bi na njegovom mjestu išao i pod cijenu tužbe, gledam sad isključivo interes Dinama, a interes Dinama je opasno kompromitirao Marić. Bjelica je trebao reagirat zbog svih navijača, zbog Dinama kao institucije kako kaže i sam. Bogu hvala na Manenici, šteta da nije reagirao odma na vrijeme ali je uspio svojom veličinom i pravom odlukom naknadno spasit klub.
  • CUCAK
    641
    Sad smo se valjda zauvijek i s njim razišli, hvala mu na svemu al dosta je više... Ako za par mj ne nađe posao bit ce dobro i sarajevo
  • rokikaciga
    11.3k
    I sad pacerski gol Pandura, prakticki direkt iz kornera. Neva style.
  • Dudu 9
    1k
    Ne brani Pandur, nego Philips.
    Dobio je gol kroz noge iz kornera, ali odbila se lopta od leđa igrača Chelsea, pa ga to malo vadi.
  • Fan
    1.9k
    Zajec je počasni predsjednik zbog svega što je u prošlosti napravio za Dinamo, a i bez njega bi teško DP pobjedilo na izborima.
    Ali da je ozbiljno naštetio Dinamu (srećom nema više ovlasti da radi veću štetu), jest, i treba ga biti sramota zbog toga. A da nije bilo ovog spomenutog na početku, sve osim otkaza bi bila sramota (možda je i sad) Dinamu.
    Nema nikakvih dokaza (još) da se prala lova na Mmaeu, tj možda i ima, ali neće to vidjet svjetlo dana, al ne treba biti suviše inteligentan da se skuži da je tu bilo puno prljavih radnji.
  • Mr Anderson
    17.7k
    sad pacerski gol Pandura, prakticki direkt iz kornera. Neva style.rokikaciga

Pandur je na klupi.
  • rokikaciga
    11.3k

Pacerski komentar rokikacige, teski amaterizam.
  • Crni86
    19.9k
    Bjelica je odma trebao izać van u medije nakon otkaza.Noel

Cemu bi to pridonijelo? Narusilo bi dodatno atmosferu u i oko kluba u trenutku kad se boris sa titulu. Njegova sutnja je bila zlata vrijedna jer je stavio na stranu sebe i gurnuo klub u prvi plan. Klubu je trebao mir tada.

Proslo je dovoljno vremena pa da moze rec neke stvari pa da se ne izazvaju odmah potresi.

Po meni cisto korektno s Nenine strane.
  • FelceAzzurro
    1.4k
    Svaka čast Bjelici što je napravio u prvom mandatu u Dinamu i to će se uvijek poštivati. Ali, sve ove stvari što je radio poslije po drugim klubovima, u drugom mandatu, i "van trenerske" aktivnosti...mali čovjek željan pažnje,a pun svoje prljavštine o kojoj ne priča naravno čime kompromitira sve što je dobro napravio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.