• deda
    43.8k
    A gle, korak po korak će morati Leon napraviti. Kod nas je bio 6. stoper u hijerarhiji, a u Interu je trenutno 14.-15. Ako vrijedi, dokazat će to, ali zasigurno je izabrao teži put samo toga nije svjestan ni on niti itko iz njegovog okruženja.
  • rokikaciga
    11.3k
    Ja ću bit zločest za obje strane i reć...mali napokon igra. Na kapaljku ali je na terenu :grin:
  • IstinaZaDinamo
    2.3k

Nije bas najbolje reagirao kod ovog gola
  • Zoran
    494
    Losa reakcija i pozicioniranje, a i djeluje sporo i tromo
  • criticus
    6.1k
    Izgleda da je broj 86 bio zauzet... ok morao sam.

Sad kad sam se ispuha, ni meni nije jasno kako je moguće da misle da im je bolji put preko juniora intera nego kroz Dinamo. Ja o nogometu znam šta vidim na tv il s tribine, njemu je tata bio profesionalni igrač a sad je trener na visokom nivou. Kako je moguće da ne vide slučajeve mali milijun talenata. Ovakvo ponašanje jedino mogu usporediti sa početnim stadijem ovisnosti. Ma nisam ja ko oni, ja to mogu, pametniji sam.
  • Pacho
    14.4k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/englezi-jakirovic-je-bio-bizarno-imenovanje-danas-vodi-hull-u-premier-ligu/2760373.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

"Impozantne građe i čeličnog pogleda koji bi mogao napraviti rupu u betonu, Sergej Jakirović je prošlog ljeta ušetao u medijsku prostoriju na stadionu MKM i odmah zaokupio pažnju svih prisutnih", rekao je Mike White, novinar BBC Radija Humberside koji prati Hull City.

"Prvi dojam odavao je čovjeka koji će biti tvrd orah za nas novinare. Međutim, nije nam trebalo dugo da shvatimo kako prvi dojmovi ponekad varaju. Pristupačan je, ima privlačan smisao za humor, inteligentan je, strastven i uvijek izravan u svojim stavovima", dodao je.

"Treba reći da su uoči ove sezone očekivanja bila mala od momčadi koja radi pod dvostrukim EFL-ovim transfernim ograničenjima, dopuštajući samo slobodne igrače i besplatne posudbe, ali kvaliteta dovedenih pojačanja bila je izvanredna", rekao je White i dodao:

"Dodatni izazovi bile su i brojne teške ozljede ključnih igrača poput Olija McBurnieja, Johna Lundstrama, Joea Gelhardta i Moa Belloumija, a taj popis ni izbliza ne opisuje potpunu krizu s ozljedama s kojom se klub suočavao. Ipak, oni guraju dalje, s vrlo realnom šansom za osvajanje jednog od prva dva mjesta, posebno s obzirom na nedavni pad forme Coventryja. Povratak u Premier ligu nakon devet godina ne treba otpisati. A Jakirović zaslužuje ogromne pohvale što je sve to usmjerio u pravom smjeru."
  • Goncalo Santos
    3.3k
    .https://www.index.hr/sport/clanak/bivsi-igrac-dinama-debitirao-kao-trener-i-uveo-anderlecht-u-finale-kupa/2760547.aspx?index_tid=921843&index_ref=rubrika_sport_ostalo_d_0

Bivši igrač Dinama debitirao kao trener i uveo Anderlecht u finale Kupa

BIVŠI stoper Dinama Jérémy Taravel (38) na spektakularan je način debitirao na klupi Anderlechta, uvevši belgijskog velikana u finale Kupa. Njegova je momčad u uzvratnoj polufinalnoj utakmici na gostovanju deklasirala Royal Antwerp s 4:0 i tako s ukupnih 4:1 nadoknadila poraz iz prvog susreta.

Anderlecht je krenuo furiozno i poveo već u prvoj minuti golom Nathana-Dylana Salibe. Prednost je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena povećao Tristan Degreef (45+2), a pitanje pobjednika riješeno je odmah na početku nastavka, kada je Nathan De Cat u 47. minuti zabio za 3:0. Konačni rezultat postavio je Ludwig Augustinsson u 84. minuti.

Cestitke Jeremyu na debitantskoj pobjedi u trenerskom poslu!
  • KristijanHR
    289
    Jakir jos malo protiv chelsea krece, bas me zanima kako ce proci...
  • Ivdzo11
    9.2k
    Luka Lukanic potpisao za Bravo, ne radio, vec nogometni klub...
  • Ivdzo11
    9.2k
    Očito je da nisu mene svi dočekali s čistim namjerama, da nisam bio želja svih. Na kraju sam puno toga saznao, da nisam bio izbor sportskog direktora i Zajeca. Zajec je izjavljivao ružne stvari o meni. Ja sam došao čistog srca. To je bila škola za mene da ne dolazim u klub ako nisam izbor sportskog direktora. Pred Maksimirom sretnem čovjeka koji radi u Dinamu i on mi kaže: 'Tebi su sapunali dasku od desetog mjeseca'. Dakle, od kad sam pobjeđivao Salzburg i Slovan Bratislavu. Ja kažem: 'To je njihova sramota, a ne moja'. Ja sam s ljudima u prvom mandatu napravio nešto. Pokazao sam, zajedno sa stožerom, da mogu. Tako je bilo i u Osijeku i u puno klubova. Što ja nisam nekome odgovarao, to je njihov problem. Znali su koga dovode.

Tu nije bilo povratka, ali on je očito Zajecu i Mariću bio jako bitan. Ja znam, a znaju i oni zbog čega im je bio bitan da ga vrate. I neka ih je sramota zbog toga. Jer nije dovoljno obući populistički svijetloplavu košulju da si ti dinamovac. Dokaži ti svojim djelima da si dinamovac, nemoj raditi djela koja idu tebi u korist. Očito da im je bio jako važan. Znali su da s Bjelicom nema pregovora oko toga, a ti si povrijedio instituciju Dinama. Ne pričamo o Messiju i Ronaldu nego igraču koji je bio rezerva u Ferencvarosu. Da su mi rekli evo ti pet puta veći ugovor, samo vrati Mmaeea, ja bih rekao ne. Jer bih srušio svoj autoritet i hijerarhiju unutar momčadi, koja je srušena njegovim povratkom, a to ide njima dvojici na čast. Uprava je Mariću vjerovala još mjesec dana pa su ga smijenili, a Zajecu još vjeruju.
  • jakov1
    1.4k
    Pred Maksimirom sretnem čovjeka koji radi u Dinamu i on mi kaže: 'Tebi su sapunali dasku od desetog mjeseca'.Ivdzo11

Taj covjek: Zvonimir Sunara Suki.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Ozbiljan udar Bjelka na Zajeca i Marica. Nije rekao kakvih ali su forsirali Mmae radi svojih dobrobiti.

E sad ja iz toga iscitavam da su prali neku lovu na Dinamu. I ako je to istina a ne znam zasto bi lagao Bjelica. Ne znam sta Zajec radi jos u klubu ikako

To bi objasnilo i Oliverasa i Kangu itd
  • rokikaciga
    11.3k
    ocekivana predstava. Chelsea ima loptu, Hull u niskom bloku sa 11 igraca u nekakvom 532 i pokusava nesto na kontru. Po meni jako dobro pripremljena utakmica Jakira koji je kao Rudolf, nos crven kao klaunov koliko je zima.

Edit. Primili gol golcinom Neta sa 20ak metara. Odlican udarac iz koljena u suprotan kut.
  • emilperska
    14.8k
    Ne pričamo o Messiju i Ronaldu nego igraču koji je bio rezerva u Ferencvarosu. Da su mi rekli evo ti pet puta veći ugovor, samo vrati Mmaeea, ja bih rekao ne. Jer bih srušio svoj autoritet i hijerarhiju unutar momčadi, koja je srušena njegovim povratkom, a to ide njima dvojici na čast. Uprava je Mariću vjerovala još mjesec dana pa su ga smijenili, a Zajecu još vjeruju.Ivdzo11

Škartu Ferencvarosa drugim riječima kako se i upozoravalo od ljeta da su tamo nazdravljali što ga više nema i nisu se mogli načuditi što ide u jači klub, a ne igra ni u ovom.

Drago mi je da je General NB skinuo rukavice do kraja kad priča o Zajecu i njegovom projektu zvanom Marko Marić tzv. sportski direktor Zajecovog Dinama. Sramota što su Bjelici napravili.

A nadam se da će jednog dana biti crno na bijelo objavljeno kakvi su to bili dealovi s Kangom, Oliverasom i Mmaeom da svi članovi znaju o čemu se tamo radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.