• NitkoBitan
    35.4k
    Super liga je mrtvaDzoni

Super liga zivi u novom formatu Lige prvaka :sweat:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k

Odnosno UEFA je ugodila velikim klubovima i napravila format u kojoj isti imaju skoro pa zagarantirano mjesto i prolaz u nokaut fazu. Pitanje je opet godine kada će doć do toga e ipak englezima treba 7 mjesta, Real ne želi utakmicu s Alavesom nego još dvije utakmice LP...kad daš prst pitanje vremena kad ode ruka
  • Dzoni
    3.9k

Tim kriterijem Super liga postoji od '92. kad je uveden novi format Lige prvaka zbog Berlusconija i co. kojima nije bilo pretjerano drago vidjeti da odmah njihovi klubovi ispadnu iz Kupa Prvaka u 10.mj . Isto tako neprvaci država su dobili mogućnost sudjelovanja u njoj, čime odmah Liga prvaka nema smisao.
    Sigurno bolje da postoji meritokracija ulaska u LP(makar ne bila pretjerano fer), nego da je liga skroz zaključana svima osim najbogatijima
  • Bosna86
    12.7k
    Ristovski od lige prvaka do Zenice… Završio meč razbijene glave…
  • NerminB
    916
    Na guzove i celika prodjose. Ristovski otkako je doso u sarajevo dosta los. Menalo dao gol na debiju, nocas isto uzasan.
  • grba
    515
    Ima li Čelik ambicije, jesu li se stabilizirali malo?
  • NerminB
    916
    Imaju velike sanse za ulazak, djeluju dosta stablinije s obzirom da su prije par godina krenuli od nule. Ako udju mislim da bi bila grcevita borba za opstanak, ne mogu oni ni prismrditi zrinjskom, borcu, sarajevu, zeljeznicaru, pa ni sirokom i velezu.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k

Vjerojatno si upućeniji, postoji li još uvijek ona kvota za ispadanje iz lige odnosno ulazak za Srpsku i Federaciju da mora bit 1:1? Ako Prijedor i Doboj budu 10 i 9, ispada li Posušje kao 8 zbog kvote?
  • NerminB
    916

Mislim da je doslo do promjene kako su uveli ligu od 10 klubova i da nema vise pravila 1:1. Zadnja dva ispadaju svakako, a ulaze po jedan iz prve lige federacije i republike sumske.

U tvom slucaju posusje bi bilo sigurno na osmom.
  • Dzoni
    3.9k

Oni su sad skroz članski klub ili imaju još neki kapital iza sebe?
  • Ludovic IX
    10.5k
    Pao protiv paoka lovi
    0-1 iz prve tekme , u 70 min ima 0 udaraca u okvir i jaga ne ulazi.
  • NerminB
    916

Koliko znam, oni su clanski klub 1/1 gdje su clanovi zapravo clanovi skupstine.

Mislim da sam negdje procitao da su ove ili prosle g. imali po milion maraka od grada i kantona sto su znacajna sredstva u usporedbi sa ostalim klubovima prve lige federacije. Npr klub iz grada u kojem zivim dobije 400 do 500 hiljada od grada i to je to.
  • NORTE
    22.5k
    Pao protiv paoka lovi
    0-1 iz prve tekme , u 70 min ima 0 udaraca u okvir i jaga ne ulazi.
    Ludovic IX

Ušao Jagušić u 77. minuti u Solunu.
    17-18 minuta ukupno odigrao.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Znači mali i dalje neće vidjeti Europe :wink: ovo im j bila zadnja šansa da se kvalificiraju kroz kup
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.