• Crusades
    21.9k
    Ma nebitno od cega je pala, suludo mi je da s takvim koljenom uopce ide stat na skije... dobro kaze Dudu gore, ne znas jel hrabrost ili ludost...
  • Dzoni
    3.9k
    Kao netko tko nema pojma o NFL-u, vrijedi li biti budan navečer i pogledati Superbowl?
  • rioda
    13.6k
    dobro kaze Dudu gore, ne znas jel hrabrost ili ludost...Crusades

Da se radi o Kosteliću, vrijeđalo bi ga se maksimalno :lol:
  • veselko tenžera
    7k
    uh, baš si pogodio pitanje, dobro si me zamislio. Jedini točan odgovor je - radiš li u ponedjeljak? :smile:

Šalim se, mislim da je bez poznavanja osnovnih pravila malo suhoparno. Opet, malo razgovaraj s CGPT, stigneš nešto pohvatati do večeras :smile:. Meni je u SB sranje show na poluvremenu zbog kojeg je pauza duža nego inače pa ideš spavati još kasnije.
    Kako god, sport ti preporučujem, HR komentatori su odlični i ako imaš vremena kreni pratiti od sljedeće sezone ako ti se ne da večeras. Meni je google dosta pomogao (a i danas pomaže) s pravilima, kako vidiš situaciju na utakmici malo proguglaš o čemu se radi i polako sjeda na svoje mjesto. Daleko sam od eksperta, al znam dovoljno za pratiti igru.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Noćas super bowl ,prvo dinamo kakva divota , a sutra sam si sredio da ne moram na posao ,vrh
  • GOAT
    4.9k
    Superbowl je uvijek lijepo iskustvo ali se pripremi za česte i dugacke reklame i za učestalo zaustavljanje igre :lol:

Na poluvremenu ce biti jedan od najglupljih nastupa u povijestu SB-a pa to preporučam da preskocis
  • Dzoni
    3.9k

Srećom ne radim sutra, probao sam par puta prije spavanja pogledat dijelove NFL utakmica čisto da vidim što je u njima i tad mi se činilo dosta onako, dosta nedinamično.
    Probat ću poprapit makar ovaj sportski dio Superbowla jer showbuzz dio me ne zanima ni pola posto, možda mi se i svidi za razliku od prvih par puta kad sam "gledao"
  • NerminB
    889
    Ma nfl je vrh sport, ja isto nisam neki ekspert ali znam dovoljno da mogu pratit tok utakmice, a nije da ga pratim 15-20 g. Nakon sto naucis najosnovnije bit ce ti vec zanimljivo, a kamoli poslije.

Sto se tice super bowla, svakako ko je u mogucnosti nek gleda. S obzirom da ustajem u 6, ja cu preskociti al ajde, imaju highlightsi :grin:
  • Doktor Kunić
    6.2k
    Jel prati iko umjetničko klizanje?

Rizzo zasada ubio, napravio je vrhunsku 3x piruetu. Maestralan nastup.
  • mlinchica
    4.9k
    Ma nebitno od cega je pala, suludo mi je da s takvim koljenom uopce ide stat na skije... dobro kaze Dudu gore, ne znas jel hrabrost ili ludost...Crusades

A ona je odabrala spust …
    Mogla je završiti samo ovako ili pobjedom u utrci.
    Ludost koja te nekad nagradi, a nekad kazni.

Epilog je slomljena noga:
    Ca’ Foncello Hospital said in a statement: “Lindsey Vonn underwent orthopaedic surgery to stabilise a fracture in her left leg.“

https://www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/news/winter-olympics-2026-lindsey-vonn-stable-condition-after-downhill-crash-milano-cortina-2026
  • Noel
    19.2k
    Jel prati iko umjetničko klizanje?

Rizzo zasada ubio, napravio je vrhunsku 3x piruetu. Maestralan nastup.
    Doktor Kunić

Meni je kanađanin još bolji. Prekrasna trostruka pirueta. Pad ga je malo zdrmao ali fantastično na kraju. Veoma sam uzbuđen zbog nastavka.
  • Doktor Kunić
    6.2k
    mislim da su ga sudci malo pokrali ali jako dobar nastup isto, dobio je samo 170 bodova..strašno
  • Noel
    19.2k
    mislim da su ga sudci malo pokrali ali jako dobar nastup isto, dobio je samo 170 bodova..strašnoDoktor Kunić

Ilija je favorit, ima u zadnjih dvije godine sva zlata, idemo vidjeti nastup. Ne mogu opisati uzbuđenje.
  • Doktor Kunić
    6.2k
    Ilija je favorit, ima u zadnjih dvije godine sva zlata, idemo vidjeti nastup.Noel

Kakav glas i stas.. Ilija je majstor ovog sporta, kao labud na jezeru. Čista poezija
  • Noel
    19.2k
    Kakav glas i stas.. Ilija je majstor ovog sporta, kao labud na jezeru. Čista poezijaDoktor Kunić

Oh ne, velika greška.

Evo i Đoković prati u dvorani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.