• Crusades
    21.9k
    Ma nebitno od cega je pala, suludo mi je da s takvim koljenom uopce ide stat na skije... dobro kaze Dudu gore, ne znas jel hrabrost ili ludost...
  • Dzoni
    3.8k
    Kao netko tko nema pojma o NFL-u, vrijedi li biti budan navečer i pogledati Superbowl?
  • rioda
    13.6k
    dobro kaze Dudu gore, ne znas jel hrabrost ili ludost...Crusades

Da se radi o Kosteliću, vrijeđalo bi ga se maksimalno :lol:
  • veselko tenžera
    7k
    uh, baš si pogodio pitanje, dobro si me zamislio. Jedini točan odgovor je - radiš li u ponedjeljak? :smile:

Šalim se, mislim da je bez poznavanja osnovnih pravila malo suhoparno. Opet, malo razgovaraj s CGPT, stigneš nešto pohvatati do večeras :smile:. Meni je u SB sranje show na poluvremenu zbog kojeg je pauza duža nego inače pa ideš spavati još kasnije.
    Kako god, sport ti preporučujem, HR komentatori su odlični i ako imaš vremena kreni pratiti od sljedeće sezone ako ti se ne da večeras. Meni je google dosta pomogao (a i danas pomaže) s pravilima, kako vidiš situaciju na utakmici malo proguglaš o čemu se radi i polako sjeda na svoje mjesto. Daleko sam od eksperta, al znam dovoljno za pratiti igru.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Noćas super bowl ,prvo dinamo kakva divota , a sutra sam si sredio da ne moram na posao ,vrh
  • GOAT
    4.9k
    Superbowl je uvijek lijepo iskustvo ali se pripremi za česte i dugacke reklame i za učestalo zaustavljanje igre :lol:

Na poluvremenu ce biti jedan od najglupljih nastupa u povijestu SB-a pa to preporučam da preskocis
  • Dzoni
    3.8k

Srećom ne radim sutra, probao sam par puta prije spavanja pogledat dijelove NFL utakmica čisto da vidim što je u njima i tad mi se činilo dosta onako, dosta nedinamično.
    Probat ću poprapit makar ovaj sportski dio Superbowla jer showbuzz dio me ne zanima ni pola posto, možda mi se i svidi za razliku od prvih par puta kad sam "gledao"
  • NerminB
    881
    Ma nfl je vrh sport, ja isto nisam neki ekspert ali znam dovoljno da mogu pratit tok utakmice, a nije da ga pratim 15-20 g. Nakon sto naucis najosnovnije bit ce ti vec zanimljivo, a kamoli poslije.

Sto se tice super bowla, svakako ko je u mogucnosti nek gleda. S obzirom da ustajem u 6, ja cu preskociti al ajde, imaju highlightsi :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.