• DiddyGuela
    5.4k
    Koliko krivih paseva i ostalih neforsiranih tehnickih gresaka od obe ekipe... strasno. Nista : Nista
  • vjeko1701
    22.4k
    Iza zatvorili dobro al naprijed jednostavno nedovoljno konkretno za više od ovog. Šteta kaj nismo zadržali +7, osjećaj da se moglo više.
  • Dragon1Warrior123
    4.9k
    Možda najgora utakmica Dinama koju sam gledo ove sezone, a konkurencija je jaka...
  • db-izbjeglica
    19.9k
    Ovu utakmicu bi svrstao u top 5 najgorih nogometnih predstava koje sam ikada pogledao.
  • rokikaciga
    10.9k
    kovacevicu vrjeme je za otkazto ti je tak

Na kojim si ti drogama?

Defenzivno odlično postavljena igra, najbolji igrač Rijeke i HNL-a neutraliziran, imali smo 3-4 solidne šanse koje smo fulali.

Od mene za ovu predstavu dobija 7/10
  • E46
    2k
    isprike stvarno sto sam se udostojio kontrirati većini koja je prije utakmice govorila kako ih treba razbiti a sada podrzava i smatra da je ovo sto se odigralo dobro. Ispricavam se sto sam si dao za pravo misliti drugacije od vecine, sve je super, trener nam je pokazao zavidnu kolicinu muda u ovoj utakmici a igraci zavidnu inteligenciju i odlucnost u zadnjoj trecini, takoder smo odigrali i vrhunski presing izlaskom fruka kojeg se iz nekog razloga tako jako bojimo,moje isprike jos jednom jer ova utakmica je bila genijalna i pokazatelj jakog Dinama koji gazi sve redom po hnlu.
  • crophantom
    3k
    Topić svaki put odskace, ne u dobrom smislu.
    Kaj se tice utakmice, blago svima onima koji su ovo bili spriječeni gledati.
  • Pesca90
    107
    Bod smo blize naslovu prvaka.
  • don
    18.4k
    ostalo je sve bilo dobro.Mr Anderson

šta je bilo dobro? Bez provokacije, ozbiljno pitam. U najboljem slučaju može bit neutralno.
  • Nolifer
    13.9k
    Slabo. Falio mi je onaj momentum iz Osijeka, kad je Kova podviknuo ostani gore i bili smo produktivniji u napadu, nego danas. Ovo danas sve nešto kilavo. I ja još nadobudno stavio predictor 2:4 za nas... A kad ono baš ništa, 0:0 u skladu s rezultatom.... :yawn:
  • Zg123
    3.4k
    Bogami mi smo tanki na klupi i to jako. Soldo je smijesan igrac, Varela tinejdzer, Vidovic se trazi i to je to. Ostali su obrambeni plus Sunta i Cordoba
  • Omake
    15.7k
    Odlična utakmica defenzivno. Puno dekoncentracije ofenzivno. Šteta onih par situacija Stojkovića, pogotovo utrčavanje u prvom poluvremenu.
  • Svi na Sjever
    3.4k
    Naše zamjene jedino što je bilo lošije od naše igre.

Plan igre nikakav.
  • mosad
    2.3k
    Kad ćemo početi imati naznake neke igre
  • Dzoni
    3.9k
    Nema veze, nemremo svaku dobit, negdje je morao puknuti niz.
    Osjetno popraviti završnicu i nastavit ćemo niz pobjeda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.