• mali M
    9.6k
    A Hoxha da je digao glavu bi vidio da mu po lijevoj strani trče trojica naših u kontru, al ok... strpljivo
  • mosad
    2.3k
    Halftime
    Stojković out
    Vidovic in
    Tenks fala
  • mlinchica
    4.9k
    Zašto su toliko stišali zvuk s tribina. Kao da nema nikoga. Ne čuješ ni sucaNetkos

Samo ovog Ljubića čujem, kao da je kraj mene, a kao i uvijek, on ne prestaje pričat.
  • Jos-Optimus
    9.6k
    Bogu hvala pa ti nisi trener, vadit decka u 45. min...das mu da igra do 60-70, a i puno smo bolji
  • Mathiasovi Chageri
    7.5k
    Fokus kamere na Armadi, oni pjevaju i plješću, a zvuk na stadionu kao da se prenosei okretište tramvaja na Prečkom. Niti se čuje Armada, niti Boysi, niti stadion.

Imaš proizvod koji prodaješ i onda mu uništavaš vrijednost.
  • tp1997
    2.5k
    Ja sam ovdje vrlo vrlo često kritičar Kovačevića, ali ovo je meni dobro postavljena utakmica.

Nismo im ništa dopustili, a oni nam se otvaraju u tranziciji. To što je nama "decision-making" užasan nije do Kove.
  • blueslavonija
    77
    rijetko antipatična bedevija. bude mi zlo kad god pročitam da ga dovodimo.
  • tom
    210
    Horor prijenos, kao da je ciljano mutean zvuk s tribina i pojačan ovaj ljubo koji je u 42. minuti prvi put ušutio na cijelih 20 sekundi
  • Mihaljević
    14.4k
    Halftime
    Stojković out
    Vidovic in
    Tenks fala
    mosad

Ja bi volio vidjeti Šuntu umjesto Stojkovića i Vidovića, ima veći limit, a ova dvojica mi jednostavno iz utakmice u utakmicu ne pokazuju ništa specijalno, a godine idu…
  • Dinamosaur
    2.9k
    prije bi Hoxhu vadio

Opcenito, bolji smo, mora nam se negdje otvorit
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Ne znam jesam ikad vidio krilo kojem je forte bicikl i izbačaj na slabiju nogu...
  • javolimtebejako
    4.1k
    sta cemo slusat navijanje kad mozemo slusat kako je Dantas andeo cuvar svoje obrane
  • Kepec
    8.4k
    Ja ne kužim kaj ste se svi tog Stojkovića uhvatili? Zbog jedne loše odigrane lopte? Nema Kulenovića više pa ste našli novu žrtvu, daj pustite dečka da igra, jedan od rijetkih koji je svaku tekmu raspoložen i ima potez.
  • mali M
    9.6k
    Oba krila su nam stalno tu, ali u potpunosti bezopasna
  • mosad
    2.3k
    a to nećemo nikad vidjeti. Dobit ćemo Vidovića tamo od 75min pa nadalje i tjt
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.