• Zoran
    487
    Bilo bi brutalno kad bi smjeli odigrati jednu utakmicu u tom dresu. Ali ima nekoliko nepoznanica:
    1. cudno bi izgledalo sa modernim stucnama i gačicama a retro gornji dio dresa.
    2. Pitanje kaj bi sponzori rekli ( castore, favbet - ipak su dali lovu da se vide).
    3.Materijal je Pamuk - u cemu se takoder ne igra više profi nogomet.
    - Kaj se tice propozicija bitno je samo oznaka lige na rukavu. Ideja inače top
  • modri-kibic
    1.3k

Dovoljno je da na jednom od derbija izađu prije početka utakmice u njima, kao na titu u dresu Građanskog.
  • Marktwain
    1.2k
    Ako ne bi moglo zbog toga na pravoj utakmici, ona bi mogli npr. odigrati neku revijalnu na Dinamovom u nekom kvartu.
    Ne znam tipa, hakl s pobjednikom malonogometnog turnira ili ekipom Futsal Dinama.
  • badjibadara
    8.8k
    Dinamo je u Europi legendarnu utakmicu igrao u Hajdukovim dresovima? HNL ikona otkrila nevjerojatnu priču

Bila je to zadnja utakmica u skupini Europske lige u sezoni 2004./2005. u kojoj je Dinamo u ruci imao toliko željeno europsko proljeće.
    Vodio je 2:0 golovima Ivana Bošnjaka i Pranjića, ali su Nizozemci u šokantnoj završnici zabili dva gola u 84. i 88. minuti i ostavili Dinamo bez prolaska.

Zdravko Mamić je tad suca Fritza Stuchlika prozvao 'austrijskim zločincem', a više od 20 godina kasnije ikona HNL-a Antonio Franja otkrio je nevjerojatan detalj s te utakmice.

'Ovo nitko ne zna, a to mi je ispričao moj jedan dobar prijatelj koji je printao dresove Dinama. Igrali su u bijelim dresovima neke europske utakmice, a oči utakmice Mamić je potpisao s Adidasom. Dotadašnji dresovi su bili Umbro i Dinamo nije imao u čemu igrati. Zvali su dobavljače, nigdje ih nema.

I netko se sjetio pa su nazvali oružara Hajduka. Hajduk je u to vrijeme nosio Umbro. Zamolili su Hajduk da im pošalje 20 svojih bijelih dresova. I onda su oni preko grba Hajduka naštampali grb Dinama i tako igrali utakmicu', rekao je Franja u podcastu 8/24

Bijeli dres Dinama sa te tekme

2678651.jpeg?cropId=3965388

Dres Hajduka iz te sezone:

image00004-fotor-20250707113036-scaled.jpg

Dres Hajduka iz sezone prije:

images?q=tbn:ANd9GcTMC2ld3FHlISPpcB3bdeSeXBMXnEdxFIZq6K4l0ppYY6pUoU7GhJJvP228yXVQeoRxnNwXxzIcsehYxIVAceGc&s&ec=121528429
  • Efes Pilsen
    14.8k
    Franja nasjeo na pricu ko balkan dildo.
  • Crusades
    21.9k
    Na slici s tekme Pranjić izgleda ko Hoxha.
  • Ludovic IX
    10.5k
    Franja u zadnje vrijeme stalno neke krive informacije širi.
  • Dzoni
    3.8k
    Vrlo lagana prilika za napraviti dobar clickbait od ove laži, portali, što čekate
  • Thor
    1.9k
    Kakav bullshit :rofl: :rofl: od kud izlaze takvi likovi? Medjuzemlje?
  • Jay
    3k
    Dobijem blagi moždani svaki put kada pročitam da je netko HNL ikona. Svi su ikone.
    Ok, Franja ima više naslova prvaka Hrvatske od rebića, rakitića i livaje skupa, ali svejedno. Nije svaki bivši HNL igrač ikona i ne shvaćam zašto se tako nebitnim likovima uopće daju minute u podcastima. Možda zato što svatko voli malo usput pljunuti po Dinamu, makar i ovakvim lažima.
  • NORTE
    22.4k
    Ovo nitko ne zna, a to mi je ispričao moj jedan dobar prijatelj koji je printao dresove Dinama. Igrali su u bijelim dresovima neke europske utakmice, a oči utakmice Mamić je potpisao s Adidasom. Dotadašnji dresovi su bili Umbro i Dinamo nije imao u čemu igrati. Zvali su dobavljače, nigdje ih nema.

I netko se sjetio pa su nazvali oružara Hajduka. Hajduk je u to vrijeme nosio Umbro. Zamolili su Hajduk da im pošalje 20 svojih bijelih dresova. I onda su oni preko grba Hajduka naštampali grb Dinama i tako igrali utakmicu', rekao je Franja u podcastu 8/24
    badjibadara

Istog trena je zvučalo kao fake story.
    Moje mišljenje je da je 100% dezinformacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.