• BornaPŽ1986
    1.2k
    Kumar produzio do 2030.
  • Keyser Soze
    18.1k
    Za komentar napisa u Grčkoj nazvali smo Livajinog menadžera Vincenza Cavalierea, koji nam je rekao: "Livaja je apsolutna legenda u Grčkoj, izuzetno ga cijene kao igrača. Donio je AEK-u titulu nakon 24 godine. Bio je tri i pol godine zaredom nominiran kao ili najbolji igrač ili najbolji napadač ili u idealnih 11 sezone.

Nastavio je u Hrvatskoj narednih tri i pol godine biti opet nominiran kao ili najbolji igrač ili najbolji strijelac ili oboje. Dakle, sedam godina zaredom je na samom vrhu ponajboljih igrača dvije različite nogometne lige. Što vas čudi da u Panathinaikosu razmišljaju o njemu?"
  • Mali Zeus
    20.2k
    Pazi donio titulu AEK-u. :lol:

Nije baš ni opovrgnuo.
  • Crni86
    19.8k
    Livaja im je jedina klasa u ekipi koja je iznad prosjeka lige.vjeko1701

Je, ali i ta klasa koja je bila mlada prije par sezona ih je uspjela dogurat u svim tim sezonama samo jednom do drugog mjesta. Postao je jednostavno veci od kluba, ako mu se netko ne svidi nece doc, ako mu netko ide na zivce taj mora otic, ako nece igrat radit ce probleme, radi sta zeli dole i nije bas neki uzor ostalim igracima pa samim time i mladim igracima - kad na to nadodas jos status kod navijaca (bog baluna) - hajduk s njim ima jako velik problem.

Kratkorocno ce im mozda past rezultati, ali ce mozda konacno kroz pametne odluke moc konstantno bit ispred rijeke koja ipak ima znatno manji budget od njih.

Tako da neka Livaje sto duze kod njih.
  • Krizy
    67.7k
    Livaja je apsolutna legenda u Grčkoj, izuzetno ga cijene kao igrača. Donio je AEK-u titulu nakon 24 godine.Keyser Soze

Hajduku je nakon 10 godina donio drugo mjesto. I to čak dva.
  • vjeko1701
    22.4k
    Nije netočno ali imaj na umu da taj kratkoročni pad rezutata može biti kritičan za NH a ja garantiram da sa Carevićem ili sličnim, bez Livaje i bez novca za neko pojačanje, oni idu u ljutu borbu za europu a ne naslov.
  • Crni86
    19.8k
    to je problem ko i u politici… svi gledaju kako zadrzat mandat, a nitko ne gleda kako stvorit stvarno dodatnu vrijednost za sto je ipak potrebno nesto vremena.

Na kraju kakav pad rezultata? Imaju jedno drugo mjesto u 5,6 sezona. Ako im treba livaja da budu treci onda su stvarno kriminalno losi.

Na kraju opet dolazimo do price gdje su oni sami sebi najveci neprijatelj. Totalno su nerealni i isfrustrirani. I zato mi je xy puta draze da smo mi ovako nekako realniji pa ponekad i previse kriticni nego da smo kao oni euforicni za svaki drek koji se desi.

Bio je mali broj primjera u hrvatskom sportu gdje se rezultat radio na silu, a ne prirodnim putem pa danas takvi klubovi vise ne postoje. Ja im toplo zelim istu sudbinu.
  • prefontaine
    6.6k
    pametne odlukeCrni86

ha ha ha ha ha ha ha jduk i pametne odluke u istoj rečenici :rofl: :rofl: :rofl:
  • Ivdzo11
    9.1k
    Ipak, doznajemo kako od ovog posla neće biti ništa, Livaja ostaje na Poljudu. Jedan od razloga je što prijelazni rok u Grčkoj završava danas u ponoć i jednostavno klubovi ne stignu dogovoriti transfer, a s druge strane, pregovori nikada nisu niti počeli. Stvar je jednostavna, Hajduk ne želi pustiti svog najboljeg igrača, kojeg ugovor veže do ljeta 2027. godine.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Budite realni, Livaja vuce Hajduk od kad je dosa. Sjetite se di je bio Hajduk prije njegovog dolaska. I sad ce bit opet bez njega. Evo ove sezone manje igra, mi smo na plus 7 vec, a tek 2 mjesec.

Shvatit ce trk koliko im je znacio kad ode. Njegov odlaskom se nemas koga pribojavat kad igras protiv Hajduka realno. Rebic nije ni blizu pokaza se ko ovaj.

Hajduk = Livaja. A sad se to uvrlike mijenja
  • Crni86
    19.8k
    Evo ove sezone manje igra, mi smo na plus 7 vec, a tek 2 mjesec.Fatos Beqiraj

Ovo je pretezito zato jer smo mi nesto bolji, nisu oni nista slabiji.

Na kraju igrat ce manje, a oni ce biti drugi. Prosle sezone je igrao pa su bili treci. Sa Livajom koji je igrao redovito su u 5 sezona samo jednom bili drugi.
  • db-izbjeglica
    19.9k
    Budite realni, Livaja vuce Hajduk od kad je dosa. Sjetite se di je bio Hajduk prije njegovog dolaska. I sad ce bit opet bez njega. Evo ove sezone manje igra, mi smo na plus 7 vec, a tek 2 mjesec.Fatos Beqiraj

pa hajduk je trenutno na postotku bodova koji je doslovno isti kao i prošle sezone u ovo vrijeme, kad im je igrao livaja.

sasvim druga stvar je što dinamo ove sezone ima značajno bolji učinak pa se odmaknuo na 7 bodova razlike, to nije u njihovoj moći.
  • emilperska
    14.7k
    Sa Livajom koji je igrao redovito su u 5 sezona samo jednom bili drugi.Crni86

2 puta..

2022. i 2023. Prije tog nisu 10 godina drugi bili.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k

Da samo bez njega nece ni drugi bit ukoliko ode samo ce nastavit padat do kraja sezone.
  • Crni86
    19.8k
    ajde dva put

I 0 puta dosli do skupine europe (pa cak ni miki maus lige)

Da smo mi bili pravi prvenstva bi bila rjesena svaki put do proljeca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet