• blue heart 72
    3.1k
    Lijepa vijest za vlasnike godišnjih ulaznica. Vrijede i za tekmu protiv Genka, stvarno lijepa gesta
  • mokoxax468
    1.5k
    Taman pročitao, fina gesta. Bilo bi mi ok da sam morao i platiti, no opet, vidi se da klub kuži trenutak i da će više u ovoj utakmici dobiti s većim brojem navijača. A onda neka nas "oderu" za utakmicu protiv Rome :grin:
  • Papastrumf
    21.7k
    Ne bi rekao. Mislim sigurno je pomogla ali nije ključna. Ako se dobro sjećam Papastrumf je u nekom trenutku prošle godine iznio podatak da je prijatelja u odnosu na članove iz inozemstva manje od 15%. Ali ovo baš nije nimalo provjereno, čisto me vuče da sam to vidio. Također, status prijatelja je uveden lani u travnju ili krajem ožujka. Broj članova u inozemstvu na 1.3.2025. je bio 4660.criticus

I manje od toga, nekih 12,5%.

Idući vikend je akcija učlanjenja u Tomislavgradu tako da sigurno već tada prelazimo ovu brojku.prefontaine

Nismo još dobili sve i izradili s akcija iz Gruda i Čitluka tako da će biti i prije Tomislavgrada i Livna.
  • criticus
    6.1k
    tako da će biti i prije Tomislavgrada i Livna.Papastrumf

I Kiseljak je 13.2. Inozemstvo neće razočarat :smile:.
  • Davieboy86
    1.2k
    HR-HB nikada nece biti “ inozemstvo” jarane :kiss:
  • Mikina lijeva kopačka
    548
    HR-HB nikada nece biti “ inozemstvo” jarane :kiss:Davieboy86

Točno to, kakvo inozemstvo.

Nisam od tamo ali dajte poštujte Hrvate
  • emilperska
    14.7k
    HR-HB nikada nece biti “ inozemstvo” jaraneDavieboy86

22. i 23. županija..
  • criticus
    6.1k
    ok, ajmo lipo i ovu temu dovest da ide pod ključ. Misto i vrime momci, misto i vrime...
  • Davieboy86
    1.2k
    Nema ovdje MI . To ne postoji nigdje osim u tvojoj glavi. U realnosti si samo TI. Jedino ju TI mozes stavit pod kljuc. Ne Mi.Dakle ,ponavljam ,HR - HB nije i nikada nece bit “inozemstvo” ! Amen
  • Papastrumf
    21.7k
    Morate li svaku jebenu temu zasrati važući nečije riječi?
  • criticus
    6.1k
    Nema ovdje MI . To ne postoji nigdje osim u tvojoj glavi. U realnosti si samo TI. Jedino ju TI mozes stavit pod kljuc. Ne Mi.Davieboy86

Kolega, uz dužno poštovanje, neznate VI koliko je ljudi u mojoj glavi... Al dobro kad već inzistirate, MI više nećemo koristiti "inozemstvo", od sada samo "instranstvo".

Morate li svaku jebenu temu zasrati važući nečije riječi?Papastrumf

A zamisli još da zna otkud sam i ko sam :lol: :lol: :lol: .

P.S.: sorry admini što sam se upecao, ali punih 8 minuta sam se dvojio dal da odgovaram il ignoriram. Slab sam, priznajem. Trol u meni je jak.

I nešto nije u redu sa stranicom...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.