• Sajla
    17.5k
    7.12. produženo članstvo mojih starijih ukućana, jučer stigla članska na kućnu adresu (u ZG). pričekaj još koji dan. a onda piši ovdje:
    Screenshot-2026-02-05-162031.jpg

hvala za info. za sebe sam odabrao podizanje na stadionu, isto dobio mail danas pa si mi ušparao jedan odlazak do stadiona :)
  • MateG
    157
    Preuzmi svoju člansku!

Dinamo već broji gotovo 38.000 članica i članova - više no ikada u ovo doba godine. Hvala vam na tome!

Svima koji su se učlanili do 25. siječnja članske iskaznice poslane su poštom, pri čemu smo prioritet dali onima koji su se učlanili fizičkim putem jer oni nisu bili u mogućnosti koristiti digitalnu člansku iskaznicu.

️ Za sve koji su odabrali opciju preuzimanja na stadionu - punkt za preuzimanje počinje s radom u ponedjeljak, 9. veljače.

Biti član Dinama ponos je i obveza svakog pravog dinamovca, ali i velika odgovornost - članovi su vlasnici našeg kluba, čuvari njegovog identiteta i tradicije, temelj Dinama kojeg gradimo za generacije. Ako još nisi, učlani se u Dinamo i pokaži gdje pripadaš!

https://gnkdinamo.hr/hr/clanstvo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.