• Markelo
    3.7k
    Znate valjda da u Dalmaciji isto ima i navijača Dinama
  • Zagreb1992
    3.2k

Onda možemo komotno dopustiti da se i po kafićima dere tokom godine ? Pjesma Dalmacijo usred glavnog grada Zagreba nema kaj svirati
  • Facke
    7.9k

Gde je problem? I v Dalmacije ziviju hrvati ili? Nek ljudi popevaju kaj oceju i nek budu veseli. Reprezentacija je momcad svih nas.

Jake lep je i snimak s hotela gde je Dagur , kakvka legedna, uzel gitaru i popeval s deckima "sa Islanda sam tu sam roden ja". Za suzu pustiti.

Uzivajte v tomu ljudi. Nema mesta za negativnost.
  • Nolifer
    13.9k

Primitvno baš, to je isto dio Hrvatske i tamo ima navijača Dinama, treba to poštivati.

I drago mi je da je bio šarolik program, za svakog po nešto, pa čak i to. Nisu skandirali tovarima poslije, tak da je sve u redu i nek se fešta.

:fire:
  • Mathiasovi Chageri
    7.5k
    Šteta za prvo poluvrijeme, dvije glupe greške i 0:2, a Španjolci su baš jedno 10 min bili pod dojmom pune dvorane i atmosfere. Mataja baš očajan promašaj. Šteta, bojao sam se potopa ali smo do prve greške igrali odlično, čak i iznad očekivanja.
  • crophantom
    3k
    Šteta, bili blizu izjednačenja ali nije išlo
  • Mathiasovi Chageri
    7.5k
    Ne znam što pametno reći nakon ovog poraza, Španjolci su dosta jača ekipa i idu u finale zasluženo, ali ostaje žal za ove zadnje dvije minute i stativom, toliko loše odigran igrač više, šteta.
  • vlatkomarkovic
    3.1k
    Bravo dečki, sve sto imam za reci je bravo :clap: :clap: :clap:

Može nam biti zao zbog nekih situacija, ali igrali smo protiv najveće Europske Futsal nacije, odlična partija, ja se samo nadam uskoro domaćinstvu nekog budućeg turnira i naravno vise od svega da zveknemo Francuze za prvu medalju!
  • Sibirski plavac
    7.9k
    ja se samo nadam uskoro domaćinstvu nekog budućeg turniravlatkomarkovic

To bi bilo top.
    Volio bih da dobijemo i završnicu lige prvaka. Imali smo ga već u Zadru 2021., ali radi korone nije bilo publike.
    Mislim da bi to privuklo nešto ljudi u dvoranu. Sama krema europskog klupskog futsala. U Latviji koja nije nogometna ni futsalska zemlja je 2022. bilo preko 8 tisuća ljudi na finalu futsal lige prvaka. Pa valjda bi i kod nas bilo barem toliko.
  • NORTE
    22.4k
    Nisam komentirao dosad, ali doček rukometaša je na kraju bio potpuni uspjeh velikim dijelom zbog samog Thompsona, a sve skupa i je bilo tako emotivno baš zbog njegovih pjesama i zajedništva u sportskom uspjehu.

No zapravo sve je trebalo biti još jedan sportski doček, koji bez MPT-a ne bi bio toliko dobar, ali je i prije prvenstva pozadina otišla u teški politički cirkus koji se nakon medalje pretvorio u neviđen show.

Sve je kulminiralo moževskim upitom kako to da nije bilo Čavoglava/ZDS :rofl: :rofl: (kao da je to bio njegov koncert, a ne doček sportaša), da bi se danas hdz upitao kako to da je Senf lani bio na dočeku u veljači 2025... :roll: :rofl:

Mislili su valjda ispast pametni, a odluka o zabrani nastupa MPT-a došla tek nakon dva njegova koncerta u srpnju i prosincu 2025 i njegovim javnim prozivanjem senfove vlasti.

Idu u krajnosti, nepotrebno danas hdz, isto tako i možemaši s upitom kako to da nije bilo zds.
    Suluda situacija za koju je teško procijeniti tko je više dobio (u Zagrebu), ali mislim da je senf pogriješio, iako je doček otkazao HRS jer nije dopušten MPT, ali senf zapravo službeno nije ni mogao dopustiti da Thompson nastupi na dočeku koji organizira Grad zbog donešene odluke o zabrani nastupa.

Šizofrena situacija gdje ljevičarima ZDS sad jednako smeta kao i MPT.
    Kako god, najizglednije je da će dočeci u Zagrebu nastaviti s MPT-om, a zabrana koncerata ostaje do daljnjeg.
    Svima dobro, nekima manje, nekima više i mir do neba.
  • KtcGoat
    2.8k
    Ivica Zubac trejdan u Pacerse
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.