• Zagi
    15.2k
    Pet godina nam je špica Petko , da ne priča gluposti kip bi mu neki podigli ali kada je Kule u pitanju, prvi je kriterij.... profesionalnost?
    I pazi, Kule tu pada jer je jednom mrko pogledao prema klupi ili nešto.
    Ovaj gorespomenuti na pol treninga nije bio ,a imao je cijele polusezone u kojima nije opalio šprint.

Obožavam ove fleksibilne kriterije.
  • jedan u nizu
    17.3k

Ja nigdje nisam spomenuo Petka i njegovu profesionalnost.
    Stovise, mislim da je ima manje od Kuleta i manje mi je drazi od njega.

Nemoj citati izmedu redaka ono sto tvoja fleksibilnost vidi
  • Zagi
    15.2k
    Ma, neda mi se kopati rovove oko bivših igrača.
    Sretno Kuletu, 352 je idealan za njega.
    To samo Talijani znaju igrati, neka ga tamo.
  • Thor
    1.9k
    Bravo Kule :clap: :ok:
  • Droljo
    25k
    Bravo kule.
    Jel stvarno nakon prvog gola (koji kurca ne znači njegovoj ekipi) krenulo na zoni? Rovovi?
    Da ne traži netko, ja sam 40 puta napisao da ne zna štopat loptu i takav ne može biti plavi 9.
  • Krizy
    67.7k
    Nije. Ljudi su pohvalili jer im je drago, kao što se često spomenu mnogi bivši igrači.
  • Krulek
    1.2k
    Ovo je koliko znam diskusija Bivši igrači & treneri. Zar se u njoj ne smije radovati dobrom početku jednog dinamovca koji je otišao iz Dinama sa besprijekornim video oproštajem. Zašto ga ponovno optuživati i ponižavati da ne zna uštopati loptu, da je pao u zalaganju na utakmicama itd.itd . Nemojmo biti maliciozni prema dečku koji je dao puno toga, ako ne sve za Dinamo.
  • Mr Anderson
    17.5k
    Ja mislim da Kuleta ogromna većina navijača voli i žele mu od srca da napravi karijeru vani, uvijek je bio maksimalno pošten u odnosu prema klubu i navijačima. Ovo što mu se sad izvlače neke sličice iz povijesti je baš pičkasto i jadno.
  • Laugreano
    5.2k
    Kule ce se sa 32 godine vratit u Dinamo i biti barem 20 posto bolji igrac nego je sada.
  • Nolifer
    13.9k

Vratit će se Kule s tisuću momaka
    Pjevat će se pjesme naših kuprešaka
    Pokosit će Kule livadu i travu...

:grin: :razz:
  • The Undertaker
    9.5k
    Gledao sam skoro čitavu utakmicu i taj Torino je prilično loša ekipa (barem prema ovoj utakmici). Kulenović, po meni, ništa specijalno većinu utakmice, bolji defanzivno nego ofanzivno ali je upakirao gol nakon krumpira pa kapa dole. Po viđenom na ovoj utakmici, Torino je prilično lošija ekipa od Dinama, Inter je igrao sa šarolikim sastavom i u drugoj brzini pa sve treba gledati i kroz tu prizmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.