• Oluja
    6k
    bit će prvaci ako im dopuste
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    UTAKMICU 20. kola slovenskog prvenstva koju su na stadionu Stožice igrali Bravo i Mura s tribina je pratilo 77 ljudi. Najveći slovenski stadion, čiji je kapacitet oko 16.000 ljudi, bio je gotovo prazan, a komentator Goran Obrez, koji je utakmicu prenosio za slovenski Sport Klub, dao si je truda prebrojiti ih i upoznati gledatelje s točnom brojkom.
  • rokikaciga
    10.7k
    Jos jedan kojem je obecano prvo mjesto izmedu vratnica a nije dobio priliku. Ali i jos jedna potvrda da se igracima diljem svijeta obecava uloga u ekipi.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/bio-sam-strpljiv-ali-dosta-je-bilo-prevarili-su-me-isto-kao-livakovica-dali-mi-obecanje-a-na-kraju-razocarali-15668596
  • Pacho
    13.9k

Ciparska djeca su neutjesna, vlasnici krcmi uz suze skidaju sliku sa zida.
  • Gringo
    734
    o da da, Zoki je tu dobro našnitan
  • CastAway1986
    5.2k
    Njemački vratar Marc-Andre ter Stegen u petak će biti operiran zbog ozljede tetive lijevog koljena, objavila je Girona. :eyes:
  • Boycie
    3.8k
    Kule prvijenac.
  • LA BOMBA
    807
    Gdje su sad svi oni koji su me ismijavali jer sam htio Rieru u Dinamu?

Može mi netko objasniti kako to netko nije dovoljno dobar trener za Dinamo a dovoljno je dobar da preuzme Frankfurt.

Da smo na jasnom, Dinamo je jedan veliki klub, ali ne može se usporediti HNL sa Bundesligom.

U hierarhiji modernog nogometa Frankfurt je veći i mnogo više atraktivan klub za trenera što se tiče financija, igrača sa kojima će raditi infastrukture. Frankfurt ima svaku utakmicu pun stadion od 60k gledatelja. To je jedan ogroman klub.

Oni koji rade u Frankfurtu znaju više o nogometu nego bilo tko ovdje, imaju dostup svim statistikama i analizama, i ako su oni odlučili da je Riera taj, onda to znači da se stvarno radi o elitnom treneru. Pogotovo što je Frankfurt u poslednjim godinama birao vrlo dobre perspektivne trenere.

Na internetu se već poćeo hype oko dolazka Riere. Ne postoji ni jedan trener u Europi trenutno koji ima karizmu kao Riera.

• LA BOMBA
    807
    Pogledajte highlightse prvog treninga Riera, nevjerovatna karizma i energija koju je donio, i odmah je jasno rekao igračima - STOP PLAYING BACK!

Podsjetimo, ovaj trener je u ljeto sjedio sat i po daleko od Zagreba i čekao na poziv Dinama. Poziv nije nikada došao.
  • fakin
    3k
    u zadnjih 7 utakmica u Celju ima 1 pobjedu, 3 remija i 3 poraza. kod nas bi s takvim učinkom bio blizu otkaza
  • rokikaciga
    10.7k
    Ne postoji ni jedan trener u Europi trenutno koji ima karizmu kao Riera.LA BOMBA

Pored zivih Pepa, Mourinha ti spomenes Rieru.

U hierarhiji modernog nogometa Frankfurt je veći i mnogo više atraktivan klubLA BOMBA

Dinamo iznad svih!

Poziv nije nikada došao.LA BOMBA

Predsjednik Celja te demantira.

Oni koji rade u Frankfurtu znaju više o nogometu nego bilo tko ovdje, imaju dostup svim statistikama i analizama, i ako su oni odlučili da je Riera taj, onda to znači da se stvarno radi o elitnom treneru.LA BOMBA

A Boban, koji sigurno zna vise o nogometu nego hohstapleri iz Frankfurta, se odlucio za Kovu. I kaj sad?

Aj brate na FrankfurtEintrachtZonen.de

I sta si napravio od kozmosa da se ja slozim sa Fakinom u necem. Padaju sikire dragi.
  • Mihael2305
    1.2k
    Ndms tražit meme, oh shit here we go again.
  • LA BOMBA
    807
    u zadnjih 7 utakmica u Celju ima 1, pobjedu, 3 remija i 3 poraza. kod bi s takvim učinkom bio blizu otkazafakin

Ostvario je +12 u ligi prije pauze i prolaz u Europi. Pad u rezultatima bio je zbog toga što je bilo mnogo ozljeda i što su se neki igrači istrošili.

Svaki navijač Dinama bi potpisao da bi Dinamo imao odličan start u sezonu, kao što ga je imalo Celje, i ako onda imaš Decembra prije pauze pad, jer se onda momčad u proljeće može opet dignuti sa pole positiona.
  • LA BOMBA
    807
    Pored zivih Pepa, Mourinha ti spomenes Rieru.rokikaciga

Pep i Mourinho su stari i nemaju više nikakve energije.

Riera je sad tamo gdje je Mourinho bio 2002.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.