• rioda
    13.3k
    Sje..li su nas s docekomZoran

Sjebali su eventualno to da će biti veća gužva u prometu prema Maksimiru...
  • Mali dioničar
    19.4k
    Apsolutno nema šanse da 5% ljudi koji su mislili na utakmicu odustane od utakmice zbog dočeka.
  • NitkoBitan
    35.1k
    Imam izbor ic na utakmicu voljenog kluba na tipu tekme na kojem je uvijek dobra zajebancija i gurat se sa klinkama koje vriste kad im izade na binu onaj rukometasic sa brcicima. Tezak izbor.
  • Mr Anderson
    17.3k
    A jel moguće prebacit termin tekme za sutra u 18h? Jel može to Hns uz pristanak klubova? Kako bi mogli na dočekdinamo u srcu

Čekaj, jeli ti to ozbiljno pitaš ili zajebavaš?
  • Paggini
    74.8k
    hjoooojjjj, hoću ići na utakmicu Dinama ili 19. doček rukometaša za broncu sa Europskog prvenstva hjoooooojjj koja dilema
  • Mr Anderson
    17.3k
    Samo se nadam da neće biti nekakvih posebnih regulacija prometa pa da ne zakasnim na utakmicu.
  • Blue Label
    168
    Dolazim na Maksimir samo ako će pustit thompsona na poluvremenu
  • Mihael2305
    1.2k
    Pored dolaska Livija na današnju utakmicu nez koji bi panj razmisljo jel bi na tekmu il na trg po nez koji put na thompsona
  • dinamo u srcu
    2.7k
    Danas na sjeveru ponovo podić ovu poruku.

IMG-20260202-WA0031.jpg
  • Dudu
    2.9k
    Malo mi je i neugodno koliko doceka imamo, a nista ne osvajamo..

Taj rukomet igra 7-8 reprezentacija na ozbiljnoj razini, a svake godine se igra... jasno mi je kad je zlato, pa cak i srebro, ali za broncu :down:
  • Nemrem igra Dinamo
    5.2k
    Kaj se dočeka tiče, tri riječi:

Nemrem, igra Dinamo

Edit: sad tek vidim da si već stavil fotku @pešća :heart:
  • DiddyGuela
    5.4k
    Danas po sva 3 boda od prvog sucevog zvizduka. +7 bi nas psihicki rasteretilo i stavilo u lagodnu poziciju gdje ne bi ulazili u nekakvu psihozu kod prvog iduceg kiksa u HNLu. Osim toga nadam se Mikicu od prve minute a i zanima me hoce li se naci netko od juniora na klupi danas jer smo malo tanki u veznom redu.
  • Mr Anderson
    17.3k
    Osim toga nadam se Mikicu od prve minute a i zanima me hoce li se naci netko od juniora na klupi danas jer smo malo tanki u veznom redu.DiddyGuela

Pa Zebić bi trebao biti na klupi, a možda i netko od veznih. Izgleda da će Mikić početi, a Valinčić ući kasnije.
  • ShanKu
    2k
    Ove godine slavimo 40 godina navijačke skupine, vrača nam se igrač sa brojem 40 i još samo da tekma završi sa 4-0 - mogu doma ispunjem srečom. :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.