• KtcGoat
    2.8k
    Ma i Martinovic je rekao veceras kao kapetan u ime svih, oni nisu politicari nit ih ista od toga zanima. Htjeli su da im pjeva MPT jer se uz njegove stvari nabrijavaju i sve sto ide uz to, stakor nije dozvolio i to je to. Idemo dalje, to sta ce se na to nakacit raznorazni likovi sa svih strana da bi ugrabili neki poen je nesto drugo.
  • Ludovic IX
    10.4k
    i moja mala želi za rodjendansku feštu svašta, nismo joj dozvolili. Nije otkazala feštu. Ima 6 godina.
  • Nolifer
    13.8k
    Stigli Heroji! Neka sudi pjevat ćemo ljudi!!! :fire:

IMG-6406.jpg
  • NerminB
    820
    Na stranu sve, rukometasi su trebali doci na trg i proslaviti broncu sa narodom.
  • flexXy
    3.2k
    Trebali su doci na trg i pred svima isprdat gradonacelnika i njegovu moralnu policiju koja misli da moze ljudima branit sta da slusaju.
  • db-izbjeglica
    19.8k
    Ja mislim da su na doček trebali dovesti marka tolju, detour i elemental. Gost iznenađenja - marko bošnjak sa najvećim prošlogodišnji hitom "poison cake". :halo:

Baš su glupi ti rukometaši što ne znaju izabrati poželjan glazbeni repertoar.
  • NitkoBitan
    35.1k
    Komunalni izbori :nerd:
  • Jurki
    22.4k
    hahaha koji kreten.
    Dosli na prvenstvo kao autsajderi, uzeli broncu i ne valja.

Idiotizam je spominjati Goluzu, trenercica koji je u poluprofesionalnoj ekipi Varazdina od koje nitko ne ocekuje apsolutno nista - dobio otkaz.

Jebe ih i peče da im je stranac morao doci i pokazati kak se iz realno limitirane ekipe izvlaci maksimum maksimuma.
    A ti debili se blamirali sa puno jacim rosterima.
  • NerminB
    820
    Kakvu sliku saljes svojim navijacima koji te zeljno iscekuju ako neces na trg zbog izvodjaca? Onda ti nije ni do tih ljudi vec samo do toga ko pjeva. Po meni, veoma sebicno.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Ja mislim da je s jedne strane i igračima laknulo, vjerojatno je i njima pun kufer dočeka i gnjavaže. Umorni su, a brzo se moraju vratiti u klubove. Imaju savršen izgovor da se riješe toga.
    Bio je doček na aerodromu, primit će ih premijer i idemo dalje. Nije sad da nam je ovo prva medalja pa da je slavimo kako neki drugi ni zlato ne slave.
  • Batigol
    123
    Sve ok...razumjem rukometase i donekle(iako ih ne volim)gradsku vlast....
    Pricamo o postivanju ustava i sve to a prije par dana ti dodje gradonacelnik Banja Luke(pozvan od lokalnih srba) i trabunja o srpskoj krajini...
    Izlozba Medakovica itd...
    Gdje je tu ustavna vrijednost?
  • MakiDzg
    34
    Meni ja kao dinamovcu i navijaču Hrvatske reprezentacije u svim sportovima prije svega žao što naši rukometaši nisu dočekani kao i svi dosada. A još više mi je žao i pomalo me sram što naši glavni grad vodi ovakav čovjek koji ne bastini ništa od onoga sto predstavlja naš dinamo i Hrvatsku državu a pogotov ne ono što oduvjek baštine navijači dinama. Bog ,vjera domovina a sve to se nalazi u pjesmama MPT. A što je sjever jasno i poručio i nadam se da će tribina i danas imati poruku i za rukometaše i za njega i da će zagrebčani progledati i poslati ga u povijest sto prije. Bog i Hrvati ✌️
  • Kepec
    8.4k
    Ne želim ulaziti u politiku niti raspravljati o bilo kojoj strani, samo jednu stvar da kažem. Očito niste bili prošle godine na dočeku pa vam nije jasno zašto igrači žele baš tog Thompsona.
    Doček je bio onako, žnj, ništa posebno, pjevali su Prljavci, Daleka Obala i Zaprešić Boysi, tak tak atmosfera. Došli su igrači, svaki je rekao pokoju riječ, otpjevala se himna i Poljubi zemlju.
    A onda je voditelj najavio Thompsona i krenuo je kaos, one fotke sa silnim bakljama su u trenutku kad kreće Ako ne znaš šta je bilo. I ne, ovo ne pričam kao ultra desničar i obožavatelj Thompsona i mrzitelj svega drugoga, ovo pričam objektivno, uostalom imate video cijelog dočeka da se sami uvjerite.

On je trenutno taj koji diže atmosferu, koji bi podigao doček na nivo koji igrači i navijači žele. Sa Zaprešić Boysima to ne bi bilo to, koliko god to nekome bilo žalosno, jadno i tužno, trenutno je tako. TT se drži svoje i gradske riječi, igrači se drže svoje, dogovora nema jbg. Tko je u krivu? I jedni i drugi, ajmo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.