• Mr Anderson
    17.2k
    Ne znam koliko bi im ta trojica pomogli i da igraju. Čaić bi samo mogao ozlijediti kojeg našeg.
  • austrijanac
    9.6k
    To pise klosar pingvin u cilju srackanja po Dinamu da ga je strah.

Istina je puno drugacija, a to je da se omoguci fair play i izbjegnu komentari da su nam pustili.

Debili.
  • El Madrigal
    818

Nisi prodao Declana Ricea izravnom konkurentu za Europu ili Salaha Cityju pa tu klauzulu ugovaras. Je vani je praksa, ali ako se Beljo ne može nositi s jednim Živkovićem ili Dominguez i Galešić s jednim Kulušićem od 18 godina ili Mišić sa Čuićem, onda u pm. Pa nismo Stojkovića prodali Rijeci ili Mišića Hajduku pa da to uvedemo u ugovor. Meni je to za igračine kada idu izravnim konkurentima. Ako se toga bojimo i takva sra.nja pišete kao "zlu ne trebalo" ili to je nešto pozitivno, ja me želim takav Dinamo. Odmarali 6 - 7 igrača, ovima zabranili da igraju 3 naša otpada koji nikad ni neće igrati za Dinamo, došao Livi, igramo doma, e sad ako to ne dobijemo mi navijaci se na tribinama ozbiljno moramo izboriti za rušenje Kovačevića, ako već
    Boban neće.
    P.s. imam osjećaj i očekujem danas jednu utakmicu s 3-4 Dinamova zabijena gola.
  • Dzoni
    3.8k

Nadam se da je sarkazam, inače...
  • don
    18.2k
    već se hajdučija digla na noge, a da se razumiju u išta osim u picigin zna li bi da je to praksa u većini liga.
  • criticus
    5.9k
    Igrački je to loš deal za nas jer nama bi odgovaralo da naši igrači igraju jake utakmice a di ćeš bolje od ove.

Što se tiče komentara, da igraju bili bi DinamoB, sestrica 2 itd. Sad kad ne igraju onda je ovako. Od tog nemožemo pobjeć nit se time trebamo zamarat.
  • skener
    7.1k
    Kakvo je stanje s ozljedama, znamo da je u Danskoj morao iz igre Scott McKenna?

"Nema Filipovića i Bennacera zbog istegnuća, vidjet ćemo za Scotta, još imamo jedan trening. Ima još nekoliko igrača koji imaju sitne ozljede, ali ima nas dosta, igrat će samo 100 posto najspremniji.
  • El Madrigal
    818

O čemu pričamo? Inače što?
    Bojimo se da nam ne zapapri Zivković koji nikad neće ni igrati u Dinamu ili Kulušić i to iz Vukovara?

Jesi ti to mene nazvao Hajdučijom?
  • Dzoni
    3.8k

Kraj 1 cijele stranice gdje je objašnjeno zašto se napravila ova klauzula, svejedno izvališ ovu budalaštinu
  • don
    18.2k
    Jesi ti to mene nazvao Hajdučijom?El Madrigal

iskreno nisan ni pročita tvoj post, ne zbog tebe osobno već jer u zadnje vrime ne čitan duge postove. Previše ih u zadnje vrime.
  • Krizy
    67.2k
    Eto, došao je Livaković, hoćemo li ga vidjeti na vratima?

"On je u treningu, odradio je tri treninga s nama, jedva ga čekam. Znamo kakvu kvalitetu ima! Ne samo na terenu, bit će bitan i u svlačionici. Svi od njega mogu učiti, veselim se da kreće s nama u ovoj utakmici."
  • Zagreb1992
    3.2k

Ovo je vrhunski odgovo ..od jednog običnog pitanja čovjek odgovara na totalno drugo nešto hahah
  • jedan u nizu
    17.2k

veselim se da kreće s nama u ovoj utakmici."Krizy
  • Zagreb1992
    3.2k
    taj dio sam propustil haha ..al općenito takvi odgovori da ili ne samo reci i to je to :D
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.