• Krizy
    67k
    Zbog korupcijskog skandala, 9/16 kineskih klubova će u sezonu krenuti s oduzetim bodovima :rofl:
    G_3fPW7WUAAWPDT?format=jpg&name=large
  • Krizy
    67k
    Svi golovi golmana u Ligi prvaka.
    Pet golmana, sedam golova od kojih čak tri Butt i sva tri protiv Juventusa s tri različita kluba. Nestvarno!!!
    Screenshot-20260131-002313-Instagram.png
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Japanac Hara sto je bio u Istri prije par sezona potpisao za St. Pauli.

• CastAway1986
    5.2k
    sve vise japanskih nogometaša dolazi u Bundesligu , ima tamo jako dobrih igraca samo ih treba dobro skautirati..
  • Krizy
    67k
    Ovog vikenda vraća se poljska liga, a nakon 18 kola, gotovo ništa nema smisla

• Samo 11 bodova dijeli 1. mjesto i 18. mjesto (posljedne)

• Vodeća momčad lige remizirala je u posljednjih pet utakmica… no usprkos tome skočili su s trećeg na prvo mjesto

• 1. i 14. mjesto imaju isti broj pobjeda

• 13 momčadi postiglo je više golova od vodeće momčadi lige

• Momčad na 14. mjestu ima najbolji napad u ligi

• Najveći klub u Poljskoj nalazi se na pretposljednjem mjestu
  • Crusades
    21.7k
    Kad im je završila polusezona? Imaju relativno dugu pauzu u odnosu na nas, a infrastruktura im je daleko bolja nego naša.
  • NORTE
    22.2k
    Riera u Frankfurtu odsteta 700k euraIvdzo11

Nema dinamo toliko para.
  • Krizy
    67k

Pauza od 08.12. - 30.01.
    HNL od 21.12. - 24.01.

Imaju dva kola manje za igrati pa je to tu negdje.
  • Crusades
    21.7k
    Da, to utječe sigurno. Al opet mi se čni predugo, pa to je dva mjeseca skoro.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Ja bi to i produzio. Bio sam u 2. mjesecu na stadionu Legije smrzo se ko picka.
    Ako se ocekuje posjeta, a osim ultras tribine vecina stadiona sjedi, ici gledat nesto po ovoj hladnoci je ludost..
  • NitkoBitan
    35k
    ici gledat nesto po ovoj hladnoci je ludost..Efes Pilsen

U Njemackoj su tribine pune a isto je hladno. Kapa, sal, pivo i deri.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Ne znam, evo gledam Bochuma kaze temperatura 7, pa pogledam Varsavu zabavnih -9.
    Ne sporim njemacku disciplinu, nije mi uopce do usporedbi kako ovaj moze ovaj ne moze. Samo sam iznio svoj stav.
  • jedan u nizu
    17.1k
    Wrexham je dosao na 6. poziciju u Championshipu, te je u zoni doigravanja. Direktna promocija im bjezi 11 bodova.

Nakon sto su bili prvi klub u povijesti koji je tri puta zaredom otisao u visi rang, pruza im se prilika da ''podebljaju'' rekord i naprave to 4 godine zaredom.
  • lukaoj
    128
    a nesto je i do infrastrukture. U Njemackoj su stadioni novi i kvalitetni i nemres pokisnuti, a samim time je toplije jer bude 20k-50k ljudi zgusnuto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.