• Sibirski plavac
    7.8k

Mislim da bi ga smjenio da nismo lani promjenili 4 trenera. Po meni taj argument je jedini razlog zašto ga ne miču. Meni to nije neki argument,ali jebiga...
  • rokikaciga
    10.2k
    Ja sam se na polusezoni pomirio da ce nam on bit trener barem do kraja sezone. Onda je odradio dvije dosta dobre (u usporedbi) utakmice i rekoh si "to je to, oslobodio se, pokazuje muda", jucer se nekakva vizija na terenu vidjela prvo poluvrijeme protiv dosta boljeg protivnika (samo pogled na tablicu) ali dvije greske su me samo podsjetile da je to i dalje Kova. Jos sam u soku kad je stavio Godu na stopera pored dva ziva i zdrava stopera..

Mislim da Kova ima znanje za Dinamo, ali kad nekaj mora promijeniti ili se plan izjalovi onda se uspanici i radi sranja.. A to je razlika izmedu biti i ne biti trener za Dinamo.
  • emilperska
    14.3k
    Ma da..

Realno nama će najgori biti veljača i ožujak što se ritma i broja utakmoca tiče. Tu će morat pokazat svoje rotacijsko znanje.

Ovo je po meni puno prerano bilo. Makar velim, nije da smo mi ulaskom Hoxhe, Bakrara i Belje procvjetali. Bilo je čak i gore.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Rujevica idući vikend će biti prvi velik test za njega u nastavku hnl-a.
  • Pacho
    13.5k

To mi je kao da kazes da si u zadnjih X mjeseci prekinuo s cetiri zene pa ces sad ostati s petom iako si ju ulovio kako te vara, a usputi ti i stavlja izbjeljivac u mlijeko. Jer treba dati kontinuiteta da vidimo da li je mozda ona ta prava.
  • CastAway1986
    5.2k
    Ja mislim da je on zasad ispunio ono sto Boban trazi ,europsko proljece i prvi je na ljestvici..S druge strane ja a i vecina nas je svjesna da on nije kapacitet za trenera Dinama pogotovo se te manjkavosti vide u europskim utakmicama..Unatoč tome siguran sam da ostaje najmanje do ljeta i nije mi jasno kako se dozvoljavaju uvrede tipa "retardiran" ,"mutav", "majstor" , "frfljavac" i slicne jer je ocito ova tema izgubila kompas
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Ja se samo nadam da se neće morat i njemu desit neki "Bayern" da netko shvati da to nije to.
  • Pacho
    13.5k

Zamisli Kovu na Allianz Areni. Covjek se usere cim pokaze putovnicu na aerodromu, a na tom i takvim stadionima bi bio kao Alisa u zemlji cudesa. Mi protiv drugorazrednih ekipa iz liga petice prolazimo kao prase u Teheranu u apsolutno svim utakmicama. Al sve on zna i vidi i vizionarski istice kako bi bilo drugacije da nismo primili golove.
  • Mr Anderson
    17.2k
    nije mi jasno kako se dozvoljavaju uvrede tipa "retardiran" ,"mutav", "majstor" , "frfljavac" i slicne jer je ocito ova tema izgubila kompasCastAway1986

Utješno je da takve uvrede dolaze od retardiranih, a takvi su ipak debela manjina.
  • Zagi
    14.7k
    Očekujem tužne dane za najredovitije stanovnike ove teme.
  • NVKOD
    9.7k
    Nisu isti sport, ali Sigurdsson je najbolji primjer koliko odličan trener znači momčadi. Budimo realni, čovjek je sa slabijim igračima (nemamo više toliko zvijezda u rukometu kao nekad) uspio izboriti dva uzastopna polufinala nakon godina i godina posta. Miran je, staložen, prati utakmicu i prema tome pravodobno reagira. Ne dopušta da ga strah ili gubitak kontrole ometu u provođenju svojih ideja. Još jedna činjenica je da je trener koji je već nešto i postigao u svojoj trenerskoj karijeri. Doveo je Nijemce na tron Europe, podigao Japance iz pepela i sad to isto radi to i kod nas. Ima odličan CV.

S druge strane, mi imamo trenera koji ni približno nema rezultate kao Dagur. 'Em nema dobar CV, 'em nema zapažene rezultate (nemojmo se zavaravati, naš niželigaški nogomet je na pragu amaterizma). Uvijek izgleda kao da gubi konce igre i često ne reagira pravodobno ili ima isprogramirane zamjene (Beljo - Kule u 60. minuti :roll: ). Dopušta da ga strah preuzme, govori da ide na pobjedu i onda povuče samoubilački potez sa sedam zamjena.

Kova je trener koji ne isijava samopouzdanjem i to igrači nanjuše. U četiri europske utakmice je trener već unaprijed upisao poraz (Lille, Celta, Betis, Midtjylland) i, vidi vraga, u tim utakmicama nismo ništa pokazali. Nije fajter, treneri moraju biti malo bahati, puni samopuzdanja. Kad vidiš da ti ubijaju igrače na terenu, zauzmi se za njih, a ne da stojiš tamo prekriženih ruku kao da su ti sve lađe potonule. Pogledajte samo kako je Sigurdsson stao u obranu svoje ekipe, i na terenu i van terena. Zato ga naši prate, znaju da mogu računati na svog trenera.

A što se tiče taktičkih izmjena, ajoj. Išao si rotirao (kao da su igrači umorni nakon 2 odigrane utakmice) na način da si promijenio 75 % momčadi. Totalno neuigrani i s velikm disbalansom na stranama. Najgore od svega bio je trenutak kad je išao uvoditi MPV-a umjesto McKenne da bi na kraju Goda (!!!) igrao stopera, a stoper po vokaciji ti je ostao na desnom beku. Ajde da si se usrao (očito je) pa nisi htio staviti Mikića ili Valinčića koji se vraća nakon ozljede, ali brate mili, onda si mogao MPV-a ili Godu staviti na desnog beka, a prebaciti Galešića na stopera. Ovako imaš 2 igrača na svojim prirodnim pozicijama, umjesto 3. Ili, pazi ovo, uvedeš istinskog desnog beka i prebaciš Galeta na stopera i imaš 4 igrača na svojim pozicijama.... je li tražim previše?

Sori, ali Kova je trener za HNL, a ne za Europu.
  • Mr Anderson
    17.2k
    nda si mogao MPV-a ili Godu staviti na desnog beka, a prebaciti Galešića na stopera.NVKOD

S tim bi tek sve usrao. Nije sjajno ali bolje je ono što je on napravio nego ovo.
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    I sta? Radi toga bi kao pobjedili utakmicu da je zamjenio. Daj ljudi oladite. Dobili bi nas svejedno, jer su bolji od nas. Da je uveo Mikica, onda bi rekli a gura se mali kad zaskripi, on i bakrar na desnoj strani nema smisla oba losa defanzivno ili nesto.

Pustite Kovu na miru da radi. Kad budete u svom poslu na poziciji na kojoj je on u svom poslu onda komentirajte. A tada vjv necete imat vremena komentirat po zoni. Ni Boban neki debil pa da ne zna nista, zna od nas sviju vise ili je bar ako nista u tome stalno 24 sata dnevno i ako on procijeni da Kova moze onda ko smo mi da sudimo.

A ovi sto ga nazivaju frfljavcem i slicnim pogrdnim nazivima su najgora vrsta ljudi sto postoji. Kriju se iza svoji profila i onda lijece komplekse na tudjim manama, a vjerovatno su gori 1000 puta.
  • rokikaciga
    10.2k
    Kad budete u svom poslu na poziciji na kojoj je on u svom poslu onda komentirajte.Fatos Beqiraj

Onda zatvori forum jebote. Koji kurac smo onda tu? Ne smijes kritizirat ocito nelogican potez? Joj e...
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    kako je nelogican? Ako je on prosudio koji ih trenira da je to najbolje. Kako je nelogican? Sta bi prominilo da je Mikic usa? Ili da je Goda otisa desno.

Prica se stvorila ko da bi dobili 5 0 nakon toga.
    I jedno je kritizirat a drugo je vrijedjat covjeka i svaku gresku uvelicat 300 puta, i onda na kraju napisat ne smi se ni kritizirat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.