• El Madrigal
    807
    Očekivao sam 2 do 3 boda više ukupno. S obzirom na cijelu situaciju u zadnjih 7 mjeseci prolaz je naravno odlična stvar, ali nisam za da se to uzdiže kao velebni uspjeh, nego se to i očekivalo. Po prikazanim igrama u utakmicama protiv Celte, Lillea, Betisa i Midt, nisam zadovoljan i mogu subjektivno zaključiti da kao da želimo ove godine zanemariti Europu, a pogotovo mi prikaz i način ne daju vjeru da mi dalje ikoga mozemo/želimo dobiti! Htio bih da smo za koju godinu "al pari" s ekipama poput Midtyllanda, Celte, Celtica, Genka, Feynorda...
  • Droljo
    24.7k
    Po budžetu bi trebalo biti pod normalno a u biti je uspjeh.
  • marcio amoroso
    48.5k
    Feyenoord, Nica, Basel, Rangers, Salzburg itd su ispali. Svi oni imaju smiješne uprave i još smiješnije trenere. Poletjeli smo mi svi zajedno prilično visoko. Pedeset godina ne prezimiš, budeš kanta za napucavanje, ali sada gledamo na dojam i razjebani smo jer nismo prošli sa 18 bodova.

Malo poniznosti nam ne bi škodilo svima zajedno.

Daleko od toga da je bilo sve idealno, bilo je par nepotrebnih šamara, ali dobar broj ekipe se trudi doslovno sve ocrniti.
  • Str1nger Bell
    3.2k
    Feyenoord, Nica, Basel, Rangers, Salzburg itd su ispali.marcio amoroso

I tak isto mozes rec da klubovi s kojima smo bili u par grama sad igraju play off Lige prvaka (Olympiakos,Club Brugge,Qarabag,Bodo Glimt), Pafos i Royale Union SG imaju bod manje u Ligi prvaka nego mi u Europskoj.

Ispred nas su sa na tablici Ludogorets,Celtic,Zvezda,Plzen,Ferenvcaroš i Genk.

Ne znam kako netko može bit nakon svih ovih godina zadovoljan da te solidne momčadi iz lige petica dovedu do toga da na terenu izgledas kao junior.

Lako za broj bodova, dojam je katastrofalan.
  • marcio amoroso
    48.5k
    Olympiakos,Club Brugge,Qarabag,Bodo Glimt),Str1nger Bell

Nitko od tih klubova nije osvojio više bodova u ligi prvaka nego mi prošle sezone.

Ludogorets,Celtic,Zvezda,Plzen,Ferenvcaroš i Genk.Str1nger Bell

Nitko od tih klubova ne ulaže manje od nas.

Šta vi svi mislite da smo mi Bogom dani i da su svi drugi smiješni u usporedbi sa nama.?

Lako za broj bodova, dojam je katastrofalan.Str1nger Bell

Ne katastrofalan, ali loš, da.
  • Do kraja2023
    384
    Po meni uspjeh!
    Zasto? Pocevsi od nas, mi jos uivijek nemamo kamp za nasu akademiju a bome do nedavno ni neki sustav i plan kako bi skola trebala funkcionirat. Dalje o stadionu ne treba trositi rijeci. To su dva ogromna faktora bez kojih je tesko bit stabilni europski klub.
    Drugo, liga, sve je jasno kad se odgadjaju utakmice zbog zaledjenog terena...
    Zato smo trenutno klub koji ce par godina bljesnut u europi pa par godina losih rezultata i tak u krug.
    No buducnost je svijetla i to nas teba veselit!
  • db-izbjeglica
    19.8k
    naravno da je sezona za sad loša.

osvojeno je manje bodova od prošlosezonskog učinka u ligi prvaka, osjetno jačem natjecanju, a prolazak je visio o jednom golu u drugim utakmicama.

dinamo je u ovo natjecanje ušao kao momčad iz prvog pota, ne znači puno za natjecanje, ali koeficijent je takav, rezultati su pokazali da je momčad kvalitetom za treći pot.

može se još sve popraviti, PSG je prošle sezone osvojio LP, a nakon prve faze su bili 15. momčad na tablici.
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Mislim da bi se ovo pitanje trebalo drugačije formulirati, jer nije stvar prolaska ili neproslaka stvar je bodova, protovnika, dojma i realnih snaga na terenu… Mi smo u 50% utakmica izgledali kao da nemamo šta tražiti na terenu i još Kova sa svojim izjavama to pojačava, to nije neki standard koji priželjkujem za Dinamo… Dinamo ima još uvijek jednu od najboljih europskih akademija sto bi trebalo kompenzirati manji budget od nekih ekipa, ali realno očekujem da budemo al pari s drugim prvacima sličnih liga, da ne izgledamo tako loše protiv srednjih klubova lige petice i klubova kao Midtyland…. Mislim ok, sada je prijelazna godina i može se naći dosta objektivnih razloga za realno loše nastupe u Europi, ali ako je ovo nešto kao naviknite se, meni je to neprihvatljivo…. Također ta priča kako neki drugi prvaci država imaju vise novaca od nas, mislim ok, onda bi se ja zapitao da uz takve prodaje, nastupe u Europi itd… kako mi imamo tako malo novaca? Znaci da ostali prihodi zapinju i onda se treba razgovarati o sponzorstvima i drugim faktorima…
    Kažem za ovu sezonu ok, ali globalno gledajući, ako je ovo nešto što možemo očekivati, ja osobno nisam zadovoljan….

Također svi koji kažu i tvrde da mi dugoročno moramo smanjiti očekivanja ok, nema problema, imam jedno pitanje za njih, da vam sutra šef na poslu smanji placu i kaže jebiga imaj takva očekivanja i u budućnosti, šta bi mu vi rekli?
  • masacusec
    7.2k
    Očekivani razvoj događaja uz istovremeni feeling blagog razočaranja radi tog "zu knap" prolaska dalje.
    No, na kraju sezone pisat će se: dvostruka kruna i proljeće. Mission completed!
    Nikakvo prejudiciranje već realnost!
  • Peškaman
    8.5k
    Više je stvar dojma, da mi nismo mogli nikako, ali baš nikako konkurirati ekipama kao što su Betis,Celta,Lille. Pali bez ispaljenog metka,pritom dvije utakmice na domaćem terenu. Sve tri ekipe su nas nogometno obučavali na terenu.
    Realno ako izbacimo Genk/Bolognu i ako odigramo kvalitetan dvomeč protiv Freiburga/Rome (ispadanje s nekim minimalnim rezultatom ali da smo koliko toliko konkurentni) neće se nitko previše vraćati u prošlost i katastrofalnim utakmicama kao što su Celta,Betis,Lille.
    Biti će uspješna europska sezona iza nas.
  • Fan
    1.9k
    Za mene je ovo uspjeh, puno se precijenjujemo (neki namjerno, neki iz zajebancije) i mislimo da smo daleko bolji nego što zbilja jesmo. Najjače mi je kaj takvi jednu sekundu očekuju osmine/četvrtfinala euro natjecanja, a drugu sekundu, kad stvari nisu tolko dobre, pričaju o tome kako treba vremena sve to naštimat, uigrat, da su zato stvari kakve jesu.
    Imamo dosta potencijala u ekipi (Vinlof, Dominguez, Valinčić, Stojković, Beljo) uz iskusne i dobre igrače (McKenna, Mišić, Bennacer, Hoxha, sada i Livi) i to trebamo ukomponirati uz par dodataka. Uz, jasno, dobrog trenera.
  • Salas
    76
    Uspjeh svakako, 49 godina smo sanjali i maštali o proljeću,sad ga imamo 5 puta u 8 godina!Svaki put prolazimo grupu, a ova ostala 3 nastupa u Lp svaki put do zadnjeg kola u igri za prolaz!Ogroman je iskorak Dinamo napravio u Europi od 2018 naovamo, daj Bože da se nastavi taj kontinuitet, ova sezona nije bajna,ali smo ipak prošli što znači da smo kao klub ozbiljno narasli
  • DrRatoljub
    432

Ovo potpisujem. Nije stvar samo rezultata, nego i igre. Ispadali smo smiješni protiv ekipa s kojima smo se prethodnih godina uspješno nosili. Rezultati su ok. Ali prodaja ugleda nikako nije.
  • scooniepenn
    6.3k
    Mislim da je prolazak sasvim normalna stvar uzevsi u obzir da smo pobijedili najlosiju ekipu u natjecanju, remizirali jedini sa 2. najlosijom i pobijedili solidan FCSB. Jedino vrijedno spomena je pobjeda protiv Fenera i to je i nastup i rezultat za respekt. To kako smo izgledali u preostale 4 utakmice je problem, ne nuzno broj bodova. Mi da smo dobili Malmo sto smo morali imali bi 12 bodova sto je super, ali bi dojam u preostale 4 utakmice bio jako los i dalje. Ono sto je meni meritum je cinjenica da su jedna Zvezda i Ludogorets kao ekipe nase razine izgledale protiv recimo Celte miljama bolje od nas te odigrali iks i pobijedili bez prevelike muke. Isto tako, pisalo se ovdje kako je Lille spektakularna ekipa, a do iskljucenja igraca Freiburga i gola u smiraj utakmice jucer imali su 10 bodova kao i mi, na kraju osvojili 12. Druga stvar koja jednostavno ne stoji je da se usporedjuje Monaco, Milan i Borussiju sa Lilleom, Betisom i Celtom. Hajdemo malo realnosti imati. Ne treba banalizirati prolazak, ali treba sagledati sve sto se tu dogadjalo i kako smo izgledali u 4 od 8 utakmica.
  • rioda
    13.2k
    Moramo težiti tome da nam plasman u top 24 Lige prvaka dugoročno bude razina koju očekujemo.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.