hardek
Mozda bi, mozda ne bi. Ali ovi decki trebaju trenera koji ce im pomoci svojim odlukama, a ne odmoci.
Imaju sigurno igraci svije krivice u svemu tome, ali mi konstantno slusamo o jebenim poukama. Onda u prvom poluvremenu ono krilo 10 puta prode galesica i nas trener ne reagira, pardon stavi bakrara na tu stranu a vidli smo kak je to izgledalo s rumunjima (umjesto da topa ude) — Crni86
GeneralNapoleon
Praskaton
Crni86
Laugreano
Noel
Ja ne mogu shvatit da mi ne mozemo iskopat nekog trenera razine ovih danaca.Ne pratim baš tu trenersku scenu osim ovih većih klubova al za kolege koji su u tome,jel stvarno tako teško?
Do čega je?Novaca? Pa ne može neki trener Kopenhagena,Brondbya ili Nordsjeanllanda imat neku nama nerazumnu cifru.
Igramo europu svake godine,relativno dobre uvjete za trenirat,grad je siguran i ugodan za život.. — Praskaton
Praskaton
Noel
Pa ne znam meni Kovačevič više naginje u ovu skupinu trenera koji sebi sa Dinamom gradi CV — Praskaton
Mr Anderson
Ali trener je odlucio da ce na beku startat goda, a ne mpv. Goda koji je bio mozda najlosji na terenu. Trener je taj koji nije mjenjao galesica makar je vidio da — Crni86
prefontaine
uopce ne ocekujem da moramo dobit Betis, Lille itd. — GeneralNapoleon
GeneralNapoleon
Crni86
Vinlof načet, zašto da ga rauba u ovakvoj utakmici i riskira težu ozljedu? — Mr Anderson
Djelomicno je. Sranota je da to igraci u ovoj dobi ne znaju napravir, ali ako ti kao trener vidis da to ne rade, valjda onda pocnes radit na tome s njima? Ili samo dignes ruke i kazes a jbga to ste vec trebali znat?Nije Kova kriv što naši igrači kod prvog gola ne naprave faul makar po cijenu žutog kartona da se spriječi kontra. — Mr Anderson
Mr Anderson
Najlakse se skrivat iza igraca. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.