• Kationi
    1
    Čestitke treneru na izborenom "Europskom proljeću", nešto što nismo mogli uživati često što se tiče Dinama. Danas nije bilo dobro, ali podrška i fokus na Vukovar. ( Koliko god vam ovo smiješno bilo prošle godine smo itekako imali probleme u HNLu, tako da mi se ne svidja to podcjenjivanje HNL utakmica)
  • Mr Anderson
    17.1k
    ono sto mu najviše zamjeram je Europa gdje u 8 utakmica mi imamo 4, ne poraza, nego su sa nama protivnici pomeli pod svaki put. I samo zato nebi volio da ostane trener. Jer mi je to puno previše.Ljubo

Jeli samo do njega ili je nešto do igrača. Živi se u oblacima i misli se da smo doveli top igrače koji bi valjda trebali osvojiti EL da ih vodi Guardiola. Točno smo tamo gdje zaslužujemo biti po kadru, plus minus 4-5 mjesta. Nama je i dalje Mišić stožerni igrač. Vidjelo se danas gdje su naši igrači kad su nasuprot njih brži i motorički igrači. Spustite se na zemlju, tko god misli da ovako izgledamo protiv Danaca, Lillea i takvih ekipa samo radi trenera nema tri čiste u glavi i kuži se u nogomet ko marica u krivi kurac
  • Ljubo
    384
    sigurno je do igrača, ali između ostalog ovaj roster je slagao i trener zajedno sa upravom. S obzirom da je većina igrača koji igraju došla u njegovom razdoblju možemo to gledati kao promašaj sportske politike, u koju je ovaj trener isto uključen. Na kraju krajeva i on ima svog šefa koji isto snosi odgovornost za ovakve igre u Europi.
  • hardek
    8.4k
    Nevezano za trenera, ali ko god misli da je ovaj roster taj koji bi trebao dominirat je u jebenim oblacima. Ovo je početak rebuilda koji za 2-3 godine treba doseći svoj vrhunac.

Možda bi izgledali bolje s drugim trenerom, ali mislim da razlika nebi bila ni približno toliko velika koliko forumaši misle.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    HNL mu ne zamjeram jer tu ima 3 poraza i 1 remi u 19 utakmicaLjubo

A ja baš hnl zamjeram. Izgubiti od raspale Gorice doma, od zadnjeg Vukovara i od Istre koja je par dana ranije ispala od Kurilovca je stvarno ispod razine.
  • njurci10
    399
    Meni je danas jebeno nevjerovatno, da on godu prebaci na stopera.
    Umjesto Galesica na stopera i jednog od desnih bekova...
  • Mr Anderson
    17.1k
    Umjesto Galesica na stopera i jednog od desnih bekova...njurci10

Nikad to ne bih radio i tu nema logike, prije bi onda Thea stavio
  • GeneralNapoleon
    2.5k

Ja bih rekao da su realna ocekivanja bila 10-13 bodova s obzirom na kadar. Pa eto u principu je to i ispunio. No ja bih ipak rekao da on izvlaci blize minimumu iz ekipe nego maksimum, jer je jednostavno limitiran trener.

Tako da jasno da ne bi sa drugim trenerom samarali sve pred sobom. Ali mislim da bi sa dobrim trenerom mozda osvojili bod do tri vise i vjerojatno se ne sramotili protiv ovih ozbiljnijih protivnika.

Ja sam cvrsto uvjeren da je ovaj kadar solidno bolji od proslosezonsko (mozda ne po peak kvaliteti, ali u sirini, balansu, karakteru igraca i motoricnosti, pa zato i ukupno), pa smo prosle sezone izgledali puno bolje u europi.
  • Crni86
    19.6k
    Možda bi izgledali bolje s drugim trenerom, ali mislim da razlika nebi bila ni približno toliko velika koliko forumaši mislehardek

Mozda bi, mozda ne bi. Ali ovi decki trebaju trenera koji ce im pomoci svojim odlukama, a ne odmoci.

Imaju sigurno igraci svije krivice u svemu tome, ali mi konstantno slusamo o jebenim poukama. Onda u prvom poluvremenu ono krilo 10 puta prode galesica i nas trener ne reagira, pardon stavi bakrara na tu stranu a vidli smo kak je to izgledalo s rumunjima (umjesto da topa ude). Stavlja godu na stopera… stabio je godu na beka ispred vinlofa… kule ispred belje…. Itd itd. Trener danas nije ni malo pomogo momcadi, vec bi se usudio rec da joj je odmogo.

Kad ce trener vise izvuc pouke? Kad cemo mi vidjet neki mastermind di cemo rec vidi kak je kova znao? Ja ne ocekujem guardiolu, ja ne ocekujem da nadigras dance ili betis, ali ocekujem da budemo kompetativni kao MOMCAD. Da trener nesto stvara , da vidimo napredak, da vidimo nesto
  • Ljubo
    384
    suludo je očekivati u ligi da svaku tekmu dobijemo, opet kad te utakmice gledaš pojedinačno i nije bas on kriv sto Stojković dobije Crveni protiv Gorice, sto nevistic zakuha penal protiv lokomotive iz ničega Itd… u svim derbijima je do sad nije izgubio i kada usporedim to sa nekim drugim trenerima ima plus kod mene.
  • njurci10
    399
    ok slažem se, ali Godu bi svakako izvadio. Po meni uz Nevistića najgori
  • Mr Anderson
    17.1k
    Zamjeram mu kako smo izgledali protiv Malmöa i Celte, tu je zajebo, Betis, Lille i ovo danas je više do igrača nego njega.
  • Crni86
    19.6k
    do kojih igraca je danas bilo?
  • Mr Anderson
    17.1k
    Morao je vaditi McKennu, nije više imao zamjene.
  • Mr Anderson
    17.1k
    Do svih osim stopera i Mišića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.