• TresnjevkaZG
    768
    Uzrok nesreće u okrugu Timițul:
    Sustav pomoći kombija blokirao je volan i vozač se nije mogao vratiti u svoju traku.
    Jedan od 3 preživjela priznao je da se tijekom pretjecanja automatski aktivirao sustav pomoći automobila, sprječavajući vozača da se ponovno vrati u voznu traku.

"Volan se zaglavio tijekom pretjecanja zbog sustava pomoći za održavanje trake", rekao je jedan od mladih Grka primljenih u bolnicu u Temišvaru.
  • NORTE
    22.1k
    Katastrofa.
    Prestrašno da te "sustav pomoći" odvede u smrt, to je i za tužbu protiv proizvođača vozila.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    De Haas od ljeta u Valenciji. Ne znam jel se Valencia toliko srozala ili smo propustili igraca za La Ligu pod nosom..
  • Krizy
    66.6k

Evo moj upis u Scout službi prije par mjeseci.
    Chiquinho, Florucz i de Haas su igrači koje je Šikić "škartirao", a sada igraju u Olympiakosu, Union SG-u i uskoro Valenciji.
    Florucz i de Haas su čak otišli iz kluba u samo dva dana razlike.

Justin de Haas odigrao vrlo dobru sezonu za Famalicao. Po SofaScore treći najbolje ocijenjeni stoper lige (ne baziram se na tu aplikaciju baš, ali valjda bi trebalo nešto značiti).

194cm, lijeva noga, još godinu dana ugovora.
    Par puta izabran i za igrača utakmice.

U Hrvatskoj je već bio dvije i pol godine, odigrao 45 utakmica za Lokomotivu i 15 za Dinamo II.

U 22 ligaške utakmica koje je igrao u prošloj sezoni Famalicao je primio 26 pogodaka.
    U 27 ligaških utakmica koje je igrao u ovoj sezoni Famalicao je primio 28 pogodaka.

To su dvije sezone u kojima je Famalicao primio najmanje pogodaka u posljednjih šest sezona, koliko su u prvoj ligi.

Nisam ga baš pratio u Lokomotivi, ali očito je postao dobar igrač.
    Krizy
  • Mr Anderson
    17.1k
    Očito je malo kasnije sazrio De Haas. Dok je bio kod nas i u Lokomotivi nije baš djelovao kao igrač za Dinamo.
  • Zg123
    3.4k
    Ugasile se Domzale, inace znakovito doslo im je puno bivsih Hajdukovih djelatnika u sportski sektor, nije ni cudo sto su propali
  • Omake
    15.2k
    Igra jako dobro za Famalicao već godinu i pol. Nama ne treba jer je identičan igrač kao McKenna. Klasičan primjer da stoperi sazriju kasnije. Nadam se da će uspjeti na toj razini, ali sam malo skeptičan.
  • Krizy
    66.6k
    Lucas Paquetá u Flamenog za čak 42 milijuna eura, južnoamerički rekordni transfer.
  • rokikaciga
    10k
    Isplatit ce to kroz 2-3 tiketa
  • T90d
    2.7k
    Prestrašno da te "sustav pomoći" odvede u smrt, to je i za tužbu protiv proizvođača vozila.NORTE

Nema od tužbe ništa. Ako želiš koristiti neki sustav, moraš ga naučiti koristiti ili ugasiti. Sve je bilo dobro dok je krenuo u desnu stranu, imao je desni žmigavac upaljen, sistem ti dopušta promjenu trake. Ali u sred te radnje je upalio lijevi žmigavac koji ga je odveo ravno u kamion, jer mu volan nije dopuštao odlazak u desno. I ja sam za vikend imao sličnu situaciju sa tim sistemom, pa sam ga ugasio da nebi završio u nekom zidu ili na nečijem krovu.

Kako je netko naveo, taj sistem je odličan na autoputu i nigdje više, čak ni po Njemačkoj ne funkcionira kako treba izvan autoputa, a kamoli po nekim balkanskim vukojebinama.
  • Pacho
    13.4k

A i vozac bi uvijek trebao biti u stanju savladati input tog sistema, jer nakon slabasnog inicijalnog otpora, sistem odustaje i pusta da skreces gdje zelis. Bar su tako funkcionirali svi koje sam ja probao, a probao sam ih dosta.
  • T90d
    2.7k

Puno njih čim osjete otpor misle da je to to. Ovo je sve moglo izbjeći, samo sa malo pametnijom glavom, to pretjecanje kamiona im nebi ni uštedilo niti 2min vremena, a i da je pola sata ništa ne znači za put na koji su krenuli. Uglavnom tragedija, jesu nam (bili) neprijatelji, ali neka počivaju u miru. Naši su prije par godina imali više sreće nego pameti kad su sletili sa ceste, a isto se mogla dogoditi tragedija.

Auto je legalno oružje, svaki put kad sjednete iza volana može vama biti zadnji put na životu ili slobodi. Pamet u glavu!
  • Zagi
    14.6k
    bodo.png
    http://clubelo.com/BodoeGlimt
    7godina Knudsena u Bodo-u. Fantastično. Trenutno su otprilike na našoj najvišoj razini (četvrtfinale Villareal)
    -pamet, vizija i trenerski kontinuitet
    Sada im prvi puta dolaze pare od Lige prvaka, pa je za očekivati da će se uzlazni trend nastaviti bar još neko vrijeme

Malo mjesto, mali stadion, mali proračun, ne neka tradicionalno mega talentirana zemlja
    Nemaju nikakvu komparativnu prednost.
    Ima netko neki deep dive članak koji analizira kako ostvaruju ove uspjehe?
  • marcio amoroso
    48.4k

I još jučer izađu sa 9 norvežana u prvih 11. Sa klupe uđu još 4. Svaka im čast. Kapa dolje. Sustav vrijedan divljenja iako eto i oni ovu sezonu izgube titulu doma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.