• deda
    43.3k
    7 navijača PAOK-a poginulo u prometnoj u Rumunskoj. Išli u Lyon na tekmu.
  • Mr Anderson
    17k
    Pa kaj su radili u Rumunjskoj? Ili PAOK ima navijače i u Rumunjskoj?
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Vidija sam snimku katastrofa
  • NerminB
    776
    Katastrofa. Ne mogu samo shvatit da je kombi krenuo vracat se u svoju traku i opet lijevo, da nisu vidjeli onoliki sleper.. Strasno.
  • Krizy
    66.5k
    Postoji li mogućnost da je Lane Assist krivac za ovaj sudar? Ili se nešto dogodilo vozaču?
    Bože sačuvaj
  • ZGBhoy
    1.9k
    Albert Riera iz Celja vjerovatno preuzima Eintracht iz Frankfurta
  • jedan u nizu
    17.1k
    Postoji li mogućnost da je Lane Assist krivac za ovaj sudar?Krizy

Uhh, ne znam na koji nacin mislis?
    Inace kada sam kupio auto, isprobavao sam lane asist i bio mi bezveze, totalno nepotrebno. Kasno se palio, kad bi vec dobrano gazio po crti, a ako je ostao ukljucen na obicnoj cesti ( ne autoputu) mi je smetao jer nije dao da se prestrojis ako ne das zmigavac.

Nisam ga koristio 5 godina, i iz nekog glupog razloga opet probam, i probam se prestrojiti bez zmigavca i dopusti mi bez problema.
    Nisam znao jesam lud ili sta.

Mislis da postoji mogucnost da mu lane asist nije dao da se vrati u svoju traku?

Koji god razlog bio, uzasan je.
    Pola sekunde necega upropasti toliko zivota. Mozda je nesmotrenost, mozda se zapricao, mozda je zaspao, mozda je imao napadaj, mozda ga je netko omeo, mozda ga je lane asist sjebao, mozda mu je ''zablokirao'' volan, mozda je kihnuo jbt.
    Sta god bilo, u krivo vrijeme na krivom mjestu :(
  • Pacho
    13.3k

Zona Eintracht danas dobija novog clana
  • CastAway1986
    5.1k
    La Bomba upisao tečaj njemačkog ..
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k

Kak, pa nema Frankfurt novaca za njegovu odštetu. Onaj Rus želi dugoročni projekt s njim
  • ZGBhoy
    1.9k
    Florian Plattenberg na X je napisao a on je uvijek dobro informiran
  • kariola86
    242
    Riera u Eintracht Frankfurt
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    jedva cekam ispratit to, da vidimo jel razvikan, ili smo trebali slusat la bombu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.