• Kujtim Shalla
    10.5k
    E sad så pobjedom imamo polufinale i izbjegavamo dansku,evo penala čist ko kuća za madjare,kakve pičke od sudaca ,za ne povjerovati
  • Keyser Soze
    20.4k
    Gotova utakmica, pokrali Mađare
  • GOAT
    8.9k
    Vrlo zanimljiva odluka
  • Krizy
    74.1k
    Smijurija od suđenja.
    S pobjedom smo prvi.
  • plavosrce
    143
    Jos im kad se tekma lomila 20-ak minuta prije kraja poklone dva gola, onaj preko bloka u raslje i probijanje napad prije...smjesno
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    paše i te kako ,mi sa pobjedom smo prvi i kraj priče ,kako je bilo danas kad smo se probudili ovo je san ,nadaš se kiksu jednih ,Islanda ili Švedske a još moraš dobit nama uvijek neugodne Slovence . Mi smo i računali da sve moramo dobiti a nadati se kiksu. Tako da ...
  • Slavonac86
    808
    Kakva sprdačina, bi kurac nama ovo progledali da smo mi domaćini
  • Li d1986
    350
    Rukomet ce sam sebe sjebat zbog sudaca. Najbolje ih izbacit pa neka AI sudi...ima li ista za Srnu? Bar do petka da se oporavi
  • Keyser Soze
    20.4k
    Ma mislio sam da Švedani imaju jednako bodova kao i mi
  • Zagreb1992
    3.7k

Govoili su da je očito loža u pitanju ..ako je teško da će igrati više na prvenstvu
  • Dinamosaur
    3.6k
    švapski suci ispali totalni šupci.
    Madarima ne sude penal niti nakon var-a gdje se vidi kako svedanin ima pola tenisice preko crte
  • Blueshadow86
    5.3k
    Dobro je ovo danas bilo u sve 3 utakmice što se nas tiče.
    Mađare su na kraju pokrali, ali ajde, nema veze. Čudo koliko suci ovdje mogu utjecati na igru i na konačan rezultat. Rukomet i vaterpolo su najizloženiji sudačkim odlukama.
  • veselko tenžera
    8.4k
    Ne mogu vjerovati, ljudi gledaju VAR, čovjek s pola stopala u 6m i oni ne dosude penal. Nemoguće!

Ovako se sramotiti da se pogura domaćina, a što je najbolje bod im ne znači skoro ništa. Jedino im može valjati ako Island i Slovenija odigraju X ili ako mi s Mađarima odigramo X.

Malo strepim od sudaca sutra, nadam se da će Mađari iz revolta odigrati laganicu.
  • OsamŠest
    7.9k
    Sutra igramo u isto vrijeme kad i Francuska - Njemačka. Ako dobijemo i mi i Francuska, to je polufinalni par. Ako mi dobijemo, a Njemačka ne izgubi, Danska može navečer birat s koje pozicije ide u polufinale. Iako mislim da je Dancima tak svejedno :grin:
  • Li d1986
    350
    imamo li nekoga za pozvat a da ga moze kvalitetno zamijeniti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.