• Li d1986
    306
    imamo li nekoga za pozvat a da ga moze kvalitetno zamijeniti?
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    srećom ne ,pa sjebalo ih puštanje Islandu , pa sad i ovo. Oni ako puknu slučajno od Švicarske a Slovenci dobiju Island prolaze susjedi u polufinale ,ma sve je ludo
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    na žalost danci su se odavno pokazali kao kalkulatori ,ne bi me čudilo da ako budu mogli birati između nas i Švedske izaberu nas pa namjerno puknu zadnju. Ja mislim da će Slovenci dobit Island , a mi ako ne možemo dobit mađarsku koja nema za što igrat jebat nas
    A najbolji scenarij je taj da u prvoj rekli sutra Slovenija dobije Island ,onda mi i sa porazom imamo polufinale
  • Blueshadow86
    4.8k
    Divim se igračima i izbornicima kako mogu ostati pribrani nakon ovakvih ili sličnih krađa. To se tako odsudi kako se odsudi i moš se slikati, nikome ništa, prijatelji kao što smo i bili :rofl: Pa ja bi im se krvi napio.
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    kad se sjetim Vujovića kako je rješavao nepravdu :lol:
  • miro
    8.4k
    ono isključenje zadnje Mađarima... sramota
  • Markelo
    3.6k
    Suci dignu ruku, označuju pasivan napad kako im se sprdne. Onako otprilike kad im se učini da je napad zapeo. Pasiv se u zadnje dvije minute zato puno brže svira a onda i sat malo zaustavljamo pa ne zaustavljamo. Šteta što rade tom sportu jer ima potencijala za postat pa ako ne popularniji a onda bar puno shvatljiviji za navijače i manje frustrirajuć
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.