• Kermit
    872
    Jel mogao Kova u 80 minuti izvadit Belju i Hoxu i stavit Kuleta i Mudrog recimo pa Stojketa na lijevi krilo? A ne u 89 pa mu se Kule s 2 gola od kojih je jedan poništen popiša po garbage timeu.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Ukoliko aktivnije pratite transferne rokove po drugim ligama i cifre koje se okreću, mislite li da je transfer Ljubičića puštanje ispod cijene? Ima odličan CV, standardnu polusezonu u prvoj ekipi lige i solidnim europskim nastupima, u najboljim je igračkim godinama, trener Schalkea inzistira na njemu i još puno argumenata.
  • ElDorado
    9.6k
    Postavio sam pitanje za Ljubicica koje je sad deplasirano. Svejedno me zanima kako vi objasnjavate da ga trener stavlja u 11, a poslije tekme saznaje da sutra odlazi?!?!
  • Thor
    1.9k
    Nemam pitanja...samo pozdravljam :up:
  • Crusades
    21.7k
    Gle ni jednog pitanja nakon najuvjerljivije pobjede.

Tko vam je bio najbolji pojedinac protiv Osijeka?
  • ElDorado
    9.6k
    Kaj velite na povratak kombinacije s pocetka sezone Vidović-Stojković. Nije li trebalo i ranije?
  • mlinchica
    4.8k
    Pošto Kova ovaj tjedan vrlo aktivno ostvaruje želje navijača, možete li, svaki ponaosob, navesti po jednu želju koju je Kova vama ovaj tjedan ostvario?
  • Crni86
    19.6k
    Gale ili Meunier na beku?

Fasciniraju me Galetova kombinatorika… na beku to djeluje fenomenalno. Da li se njegova karijera mozda drugacije odviti da ga se odgajalo kao zadnjeg veznog?
  • veselko tenžera
    6.8k
    Možda su ove 2 utakmice premali uzorak, ali djeluje li vam da se Stojković uozbiljio preko božićnih praznika?
  • Navijač Dinama
    11.5k
    Što mislite da li 4-2-3-1 treba biti naša standardna formacija sa pravom desetkom koju mogu bez problema odradit Stojković, ali i Vidović, a ne tri vezna sličnih profila koji se čak i guše međusobno(Mišić-Zajc-Bennacer) u međuprostoru?
  • Borovljanin
    473
    Je li nam stvarno potreban Bennacer u ekipi?

Pogotovo ako se u obzir uzme njegova plaća i činjenica da nije naš igrač.
  • lukaoj
    127
    1. Dajte minutu sutnje za Kohortu i one pokusaje koreografije
    2. Kaj cemo ako iducu tekmu starta Villar/Soldo prije Stojkovica?
  • emilperska
    14.4k
    Kada @Kvasina dolazi u goste?
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url