• NerminB
    765
    Mislim da bi to jednako tesko bilo procijenit da li je cijelim tijelom neko u ofsajdu ili mu je ostala peta, guzica, pramen kose ili sl. A isto tako, 90% danasnjih ofsajda u tom slucaju bi bilo "onside" i ne bi imalo pretjeranog smisla.

A definitivno bi trebalo uraditi nesto po pitanju ovih malenih ofsajda. Postalo je frustrirajuce. Ili neka rijese onaj automatski ofsajd i zavrse pricu s ovim jer ovo povlacenje crta je debilana.
  • Zagi
    14.6k
    Da li je ovo prva tekma u Kovinom mandatu koju smo izgurali bez crnih rupa?badjibadara

Ovisi kako definiramo rupu u igri.
    Period od 45. minute do ulaska Vidovića nismo ništa napravili ali nije ni Osijek.
    Neki period, ajmo to tak nazvati , umjerenog intenziteta i održavanja vodstva od 2 razlike.

Volio bih da sustavno produžujemo period visokog intenziteta iz prvog poluvremena, nevezano za rezultat. Onak kako to Njemci rade.
  • Crni86
    19.5k
    Da li je ovo prva tekma u Kovinom mandatu koju smo izgurali bez crnih rupa?badjibadara

Jedino slabiji pocetak je bio - prvih 15tak minuta pa onda i pocetak drugog poluvremena smo stali, ali osijek nije to uspio iskoristi, doslovce odtali bez prilike.
  • IvanS
    481
    Jučer sam primijetio kako su svi bili na visokoj tehničkoj razini.
    Puno brzih dodavanja, kratkih pasova, lopta im se doslovno lijepila za nogu...
    Počevši od File koji je odigravao točne i precizne lopte čak i pod pritiskom, bez nabijanja, Galešić me iznenadio igrom s loptom, Scott u jednom trenutku povuče kroz sredinu i probije im taj dio obrane. Stvarno se vidjelo da im sve ide od ruke (noge?? :)).

Kovine reakcije, nije bilo onog nekog uplašenog stava, evo ne znam, stvarno nemam niti jednu zamjerku nikome.
    Kad pridodamo da je Istra dobila u ranijem terminu, samo se sve složilo na mjesto.
  • mlinchica
    4.8k
    lopta im se doslovno lijepila za nogu...IvanS

Ne znam jeste primjetili ono Hoxhino štopanje u prvom poluvremenu. Neka dijagonala je bila, od Sergija ili Galešića, nisam ziher, a Hoxhino primanje za uzdahe :grin:
    U drugom pol mu je malo pobjegla jedna ali ova iz prvog je sjela kao na magnet.
    Hoxha mi je show.
  • Zagi
    14.6k
    "Life is like a box of chocolate ... "
  • Crusades
    21.5k
    Kaže Sopa "poklonili smo Dinamu dva gola".

Ne znam koji točno od tri Dinamova je poklonjen jer su sva tri plod dobrih akcija.

Obično kad se kaže da je gol poklonjen se misli na neku kardinalnu individualnu grešku.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Referirao se na cinjenicu da su svi bili u kaznenom prostoru kod prvog, a nisu ni ocistili ni blokirali. Kod drugog je istaknuo Karacica i gubljenje lopte kad je ekipa vec krenula naprijed.
    Nista previse krivo nije rekao, ali za gol uglavnom negdje pukotina, greska mora bit :lol:
  • Mr Anderson
    17k
    Sopa lupeta, bolje nek on njih podigne sad za ova dva derbija doma. Ako dobiju Rijeku, Hajduk bu pao sam od sebe.
  • Crusades
    21.5k
    ma jasno da, al velim na kaj se obično misli pod "poklonjen gol" . To kaj ih je Dinamo svojim akcijama prisilio na greške ne znači da su poklonjeni golovi.
  • NB86
    17.4k
    Treba samo podebljat linije i time dat prednost napadacima, prve sezone u engleskoj pl je netko objasnjavo kako su te linije par centi deblje nego drugdje i zato nisi imao nikad situaciju da se ponistava radi milimetara, kod nas pogotovo s ovakvom tehnologijom to treba prakticirat
  • badjibadara
    8.7k
    Ovisi kako definiramo rupu u igri.Zagi

Onih 15min prvog poluvremena protiv rumunja recimo. Ne kontroliramo igru, brzo gubimo loptu, protivnik nam dolazi pred gol u par dodavanja... Protiv Osijeka u drugom smo smirili igru, čekali koridore i tu ih razbijali.
  • Droljo
    24.6k
    Onih 15min prvog poluvremena protiv rumunjabadjibadara

Kad smo dva gola zabili.
    Eh, mislio sam da se referiraš na prvih 15 min..
  • Crusades
    21.5k
    Žao mi je ko psu kaj je Beljin gol poništen.

Ne znaš jel bolja akcija do lopte za Bakrara, njegova asistencija ili Beljino pospremanje lopte od stative u gol.
  • Noel
    18.6k

Meni je njegov priznati gol još bolji. Akcija Stojković-Vidović pa Beljo u maniri najboljih golgetera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.