• Zagi
    14.5k
    Ako izađu u tom najavljenom sastavu, mogla bi ih Istra razmontirati.Zagi
    .

Ajmo sada na +4
  • Mr Anderson
    16.9k
    Najviše se pribojavam Ercega i Marešića.Mr Anderson

Posipam se pepelom, Marešić odličan, Erceg dobar.
  • MarK
    1.3k
    Danas se dogodilo čudo. Nije bilo crvenog, penala ni nadoknade dok tići ne zabiju. Kad svega toga nema na kraju bude realan rezultat.
  • fakin
    2.8k
    nema crvenog, nema penala, nema bodova.
  • NerminB
    748
    Sta da zajebemo? Postaviti se sa renomeom kakav i imamo i uvalit im tricu. Hajde!
  • Ijayi Atiemwen
    5.3k
    Kako mi je toplak utučen, jadan :fear:
  • Pacho
    13.2k
    Ajmo na +4. Mislim da kad dodemo do nekih +7-8, orjuni slijedi tradicionalni raspad. Blizu smo toga.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    Trooojan ,trooojannnnn:strong:
  • mlinchica
    4.8k
    Od 4 žuta kartona tovarima, 3 su zbog rasprave. Čim nema one dvojice divljaka, mogu se dijelit kartoni za rasprave. Zanimljivo.
    Baš me zanima kak bu bilo kad im se vrate Batman i Robin.

A jesu im i dica nervozna, kakvo vikanje i mahanje od malih nogu. Mali Skoko je isto mogao dobit žuti.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Nema crvenog, nema penala i odmah su krivi ljudi u crnom i kako to da je bilo samo 8 minuta nadoknade. I najjače kad sebi broje fulane šanse a to kaj je protivnik isto fulo prazan gol zaborave. Kakve panjine mrtve
  • KtcGoat
    2.7k

Ma osisao se na celavo skroz
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Jednostavno ovo je bilo preočito da će se dogodit kad sam vidija tko im sve fali i tko im igra obranu. Istra je ipak puno ozb ekipa da neće zabit ovoj dici u zadnjoj liniji. Poklon na kladi 6.50
  • Krizy
    66.1k
    Hajduk u utakmicama s crvenim kartonom za protivnika ili jedanaestercem za Hajduk:
    6-2-0 13-3

Bez:
    5-2-4 17-15

Hajduk je u osam od 19 ligaških utakmica ove sezone imao jedanaesterac ili igrača više.

U osam utakmica u kojima su imali jedanaesterac ili igrača više osvojili su 20 bodova odnosno 2.5 bodova po utakmici.
    Gol razlika po utakmici: 1.62-0.38, uz 83% osvojenih bodova

U jedanaest utakmica u kojima nisu imali jedanaesterac ili igrača više osvojili su samo 17 bodova odnosno 1.55 bodova po utakmici.
    Gol razlika po utakmici: 1.55-1.36, uz 52% osvojenih bodova

Samo pet pobjeda u 11 utakmica bez jedanaesterca ili igrača više.

Nevjerojatna razlika i jako zanimljiva usporedba kada znamo kakvo suđenje imaju u HNL-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet