• cibona
    7.6k
    pa čovječe stalno naričete da ih trebamo obožavatiJos-Optimus

O čemu ti? Tko to nariče da ga MORAMO obožavati? Izvor?

Tema se zove bivši igrači i treneri. Jakirović je bivši trener. Ja vidim drugi problem, a to je da kad god osoba X objavi neki novi jakirovićev uspjeh bilo to s Hullom ili Kayserisporom, na komentar nahrle ovakvi poput tebe i opet po ne znam koji put ponavljaju da je jakir ovo jakir ono. To već sve znamo, svaki tjedan se vrtimo u krug.

Dobro je netko napisao; je li stvarno realno da se svaki put ponavlja ista konverzacija kada Hull pobijedi? Kako bi bilo da nakon svakog pogotka nekog našeg bivšeg igrača počnemo izvlačiti njegove loše utakmice dok je bio dresu dinama? Meni je to smiješno.

Ponavljam, jakirovićev mandat u dinamu ne ocijenjujem uspješnim, dapače, ali brate dosadilo je jedno te isto naricanje iz tjedna u tjedan.
  • emilperska
    13.9k
    Preletio sam ovu temu.
    Većina upisa Baturina i Jakirović.
    Show će nastat tek kad Bjelica nađe jaki posao i ako mali Jakirović debitira uspješno za Inter..

Ja sam bio hejter Jakira kao trenera Dinama Neću ponovno pisati što mislim o Loksi, Balkaniju i 92 iz minkena. Ali činjenica je da je nakon odlaska iz Dinama, on jedini trener koji ima uzlaznu karijeru. Nemrem se sjetit još nekog kom je karijera otišla prema gore.

Nakon analize koja je trajala pune 3 min i odnosi se na trenere nakon 2005:

-Ivankovićeve Kine i Arabije ne računam
    -Kao ni Jurčićevu Afriku
    -Bjelica bio par kola u Unionu
    -Kuže nakon Dinama vodio Albaniju, Rijeku, Varteks
    -Bišćan neuspješno po Arabijama
    -Zoki Mamić je bjegunac od pravosuđa
    -Krznar bio u Celju i Ujpestu. Ujpest neuspješno
    -Kopić je u Dinamo Bukureštu
    -Cici je to bio zadnji ozbiljan posao
    -Petev je vodio BiH repku i Ludogorec
    -Mario Cvitanovic propao
    -Nikola Jurcevic propao
    -Čačić nakon 1.angažmana vodio repku, sad više ne radi radi zdravlja
    -Cannavaro vodi Uzbekistan
    -Perković vodi armenski Noah
    -Sopiću je Rijeka vrh karijere bila
    -Zajecu je to zadnji angažman bio
    -Marijan Vlak nije vise radio kao trener

Vaha je nakon Dinama vodio Alžir i Japan. Ali on je prije Dinama bio svjetski trener i specifičan je, ali eto njega tu isto.
    Jovičević je vodio Shaktar i Ludogorec. Jesu li ili nisu jači od Dinama, ovisi o sezoni. Ali eto vrtio se u tom nekom krugu bar.
    Čačić je pak specifičan slučaj, ali nakon 2.mandata završio je karijeru pa nije za analizu.

Dakle Jakir, Vaha i Jovičević. Jedina 3 trenera što su nakon Dinama ili otišla na veću razinu ili ostali bar na sličnoj, ako ne računamo Bjelicu i angažman u Bundesligi.

Zato je očito polarizirajući lik. Zona se radi njega prepolovila, FB grupe svađale, wapp grupe raspadale, maltene obitelji svađale :lol:
  • Zagi
    14.4k
    Nekak si mislim, ako je netko u isto vrijeme ...
    -hejter Jakira
    -hejter Baturine
    - a u današnjoj momčadi ti je sporan Dominguez

... možda je vrijeme za više čitanja , a manje pisanja.

Individualno ajd, svakom od tih pojedinaca možemo naći neke zamjerke. Sto ljudi, sto čudi.
    Ali baš 3/3 ? Nije baš lako biti toliko u krivu.
  • Jos-Optimus
    9.1k
    izvor je da si naporan
  • Nogo
    9.8k
    Screenshot-20260125-130947-Facebook.jpg
    /Prva Hrvatska liga
  • Ijayi Atiemwen
    5.3k
    Čovjek ne odustaje :strong:
  • Eduardo
    28.3k
    ne kuzim sta je trebao pozeljeti nesrecu sinu i novom klubu?Goncalo Santos

Ne, naravno da nije.... ali je mogao pričekati službenu objavu klubova pa onda, bez ikakvih repova i rasprava javno čestitati. To bi bilo profesionalno i bez ikakve drame. Nakon toga mogao je napisati i deset objava, staviti sve plave i crne krugove svijeta i poželjeti Interu trostruku krunu i nitko ne bi imao ni najmanji problem.

Jakirović nije tamo neki random tata s Instagrama, nego javna osoba, profesionalac, bivši trener dinama i čovjek koji vrlo dobro razumije kako funkcioniraju transferi, objave i službene procedure... na kraju krajeva i navijači.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.