• KtcGoat
    2.6k
    Ziher je Erlic 2 gola zabio
  • CastAway1986
    5k
    Matanovic isto zabio
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Jbt kako ovaj Paok doma vodi 2-0 Betis a realno za k su ekipa ti Grci
  • Filip 91
    2.1k
    Nisu za kurac, vodeći su u Grčkoj ligi i imaju 12 bodova u EL.
  • DrRatoljub
    421

Jesu, gledao sam ih 3 puta u prvenstvu. Ali kada se ekipa dobro postavi u Europi gdje ne poznaješ toliko protivnika, sve je moguće. Glavno da se ne usereš odmah kao neki.
  • nwankwo646
    1k
    Kakve smo sriće neće nas valjda na kraju koštat ovaj gol Branna u 100toj minuti... Ovako brzo kad pogledam bodove i parove zadnjeg kola.
  • Ivdzo11
    8.9k
    Po meni zasad idealni rezultati, ne vidim način kako ce Young Boysi dobiti Stuttgart u Njemačkoj
  • Os doc do sta
    165
    U zadnjem kolu ukoliko izgubimo u Danskoj potreban nam je jedan od ovih rezultata
    Lile-Freiburg 2 ( ukoliko Lile ne izjednaci protiv Celte)
    Sturm-Brann 1
    Stuttgart-YungBoys 1X ( X nam pase ako ne izgubimo velikom razlikom)
    Celtik-Utrecht X2
    Ludogoretz-Nica X2
  • striko
    2.9k
    Kaže Strupar da je opasnost Salzburg. Jedino ako imaju 2 kola još.
  • bbb medimurje
    4.8k
    Cudo bi se moralo desiti da ne prodemo
  • prefontaine
    6.3k
    Ja koliko vidim, mi imamo 10 bodova. Ima se igrati još jedno kolo. To će reći da nas mogu stići samo ekipe koje imaju 7 ili više bodova prije zadnjeg kola
    Te ekipe su Ludogorets, Celtic, Young Boys, Brann i Lille. Samo jedna od tih ekipa ako nas ne stigne, mi prolazimo i s porazom u Danskoj. Neka me netko ispravi ako griješim.
  • krvaveoči
    37
    samo nas Ludogorets može stići,neznam kak si ti zaključio sve ovo?
  • Jima
    1.1k
    Puno je negativnih čuda bilo u prošlosti da ne pušemo na hladno. Počevši od prošle sezone... Ali vjerujem da prolazimo.
  • DerHerrKool
    256
    Pa fino. Mi bi sa porazom ostali na deset bodova, a ekipe koje bi sa tri boda iz zadnje utakmice imali više od deset nas mogu stić. Elementarna matematika.
  • Markelo
    3.6k
    A sve kao Lille neka jaka nogometna sila, kao ne treba bit šokiran što su nas onako razbili a evo ih sada iza nas na tablici.

Tek nam sada dolazi najjači protivnik i to u gostima a što je još gore nisu uspjeli u ovome kolu osigurat top 8
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.