• Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    ako nisi spreman dokazat se kroz sezonu-dvije na posudbimiro

A Vrbančić, Soldo, Rukavina, Cavlina itd su išli na posudbe i opet se nije kasnije ozbiljno na njih računalo. Meni je skroz jasno da ako imaš toliko primjera zadnjih godina da sad neki mladi igrač nema povjerenja više.

Vrbančić je radio dvojnu, posudbu, ovo kaj je nastupio za nas uvaljao pokoji gol i opet na ljeto je zaključeno da nema mjesta ni među 7 veznjaka. Htjeli ne htjeli priznat u globalu se nije radilo dobro zadnjih godina i nemaju mladi povjerenja očito.
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Pricas kao da je svaki bogomdan talent, a to nije istina. Vrbancic, Julardzija, Jankovic su igrali posvuda i nigdje nisu iskocili. Nigdje. Soldo je izgledao solidno u Gorici, ali nedovoljno da izgura Sucic, Baturinu, Misica. Poslan je u Osijek gdje je odigrao jako efikasnu sezonu, ali jel bolji od Misica, Zajca, Bennacera?
  • Crusades
    21.2k
    Pa išli su na posudbe i ne računa se na njih jer nisu pokazali dovoljno na tim posudbama. Čavlina se nakon 3 mjeseca posvadio sa svima, o Rukavini nema smisla išta pričat, Soldo je kod nas, a od kojeg je našeg veznog bolji Vrbančić? Meni od Mudražije jedino.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k

Pa nije, nisam ja ni bacio kritiku na niti jednu konkretnu od tih odluka (Rukavina, Soldo itd), ali evo neki kažu zašto nije izabrao posudbu, pa možda je vidio ove primjere i reko zašto bi ja bio drukčiji? I opet, kakvi god da jesu jedini su koje imamo. Od 25 igrača rostera za dvojicu iz škole mor bit mjesta ako si razvojni klub, simbolike radi. Jebiga, ako je jedini doktor onaj koji je diplomirao s dvojkom operirat će te taj koliko god ti mrsko bilo jer druge opcije nemaš.

No dobro mislim da smo svi već sve rekli po više tema :smile:
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Pa ako nije dovoljno kvalitetan to ce se pokazat i u Dinamu i na posudbi. Ako je to to onda ce se vratit kao velik broj igraca, ako nije nece izgubit minute u razvoju i pokazat ce se buducim poslodavcima. Pa nece svaki bit uspjesan..
  • jp23
    3.6k
    Tek kad navijači Hulla vide da lajka slike Sofie Vergare nakon poraza, al će gorit HullZone
  • prefontaine
    6.1k
    Sofijine slike se trebaju lajkati bez obzira na ishod utakmice!
  • Zagi
    14.3k
    ali jel bolji od Misica, Zajca, Bennacera?Efes Pilsen

Imamo mi još veznih igrača, a Bennacer ionak nije naš.

Kada se postavi pitanje jesu li Soldo ili Vrba bolji od Villara, Ljubičića, Stojkovića, Vidovića i Mudražije .... odgovor i nije baš toliko jasan.
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Ne slazem se, mozemo se pravit grbavi i mozemo se slozit da nisu ispunili ocekivanja, ali uci u sezonu s dvije iskusnjare sa internacionalnim iskustvom ili Vrbancicem koji nije iskocio nigdje i Soldom..
  • Zagi
    14.3k
    Na terenu ne vidim utjecaj tog internacionalnog iskustva niti kod Ljubičića niti kod Villara.
    Ostala trojica niti imaju nekog pretjeranog iskustva niti su ikada igdje iskočili, a niti će iskočiti.
  • Keyser Soze
    17.8k
    "talijanskih Delnica"Crusades

:rofl:
  • scooniepenn
    6.2k

I što su Vrbančić i Soldo izgubili posudbama? Jedan se preko Gorice i Osijeka nametnuo i vratio u Dinamo. Vrba je otišao nakon posudbe u Lokomotivu u Osijek, koji je neovisno o ovoj sezoni bolji klub od Lokomotive. Ako se tamo prometne u lidera i do kraja pokaže potencijala može dalje u neku Austriju, Švicarsku ili Belgiju nastaviti graditi karijeru. Jesu li se njih dvojica možda zeznuli posudbama? Po meni niti najmanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.