• KtcGoat
    2.6k
    Inace taj Hoffenhaim je ove sezone 3 u Bundesligi, sa utakmicom manje od cetvrtog.
  • The Undertaker
    9.5k
    Njegova je i asistencija za penal.
    Bez obzira što kaže algoritam, po meni za sada igrač utakmice.
  • cibona
    7.5k
    Bravo, baš mi je drago, konačno ga je krenulo! Talent je oduvijek bio neosporan, ali sve je u glavi.
  • hardek
    8k
    Fabregas je jednostavno brutalan trener. Como je uštiman ko švicarski sat
  • ElDorado
    9k
    Eto kad trener zna i ima muda. Ne trebas imati centarfora a da si efikasan
  • jakov1
    1.4k
    Nadimak Hoffenheim je bio smijesan 2-3 tjedna, a prozivanje autora nadimka nakon sto Baturina zabije odbijanac je postalo dosadno nakon prvog pokusaja.

Uopce mi je smijesno da su vam argumenti za Baturininu kvalitetu potezi kakve Mr. Hoffenheim Krama radi na tjednoj bazi vec 10 godina.

Nek sirenje ruku kad ne dobije loptu zamjeni pogledom preko ramena pa ce mozda i doci gdje talentom pripada, ali za sad je isti kao sto je bio kod nas.
  • hardek
    8k
    Nek sirenje ruku kad ne dobije loptu zamjeni pogledom preko ramena pa ce mozda i doci gdje talentom pripada, ali za sad je isti kao sto je bio kod nas.jakov1

Reci mi da nisi gledao utakmicu, bez da mi kažeš da nisi gledao utakmicu. Još je gore za tebe ako stvarno jesi gledao utakmicu.
  • Crusades
    21.2k
    Bez obzira što kaže algoritam, po meni za sada igrač utakmice.The Undertaker

Tako je i bilo službeno.
  • Krizy
    65.4k
    Iason Nempis (16) debitirao za Panathinaikos prije par dana u Kupu i postao četvrti najmlađi igrač u povijesti kluba.

U Dinamu je bio od 2022. do 2024., a prije toga tri godine u Lokomotivi.

Za pionire Dinama odigrao 50 utakmica i postigao 45 golova.

Vratio se u Grčku jer mu je otac odselio nazad, ako se ne varam.
  • rioda
    12.9k

Jel to sin onog direktora neke velike firme? Ako dobro pamtim prezime
  • Brusa
    4k
    mislim da mu je stari bio predsjednik uprave ht-a
  • Fabercaster
    753
    Kakva magija je ova asistencija bila...baš sam istovremeno i sretan i ljut na njega. Još jedan koji je mogao ostati u klubu samo tu jednu dodatnu sezonu i pomoći klubu u godini kad se radi velika rekonstrukcija momčadi. Modrić, Pjaca, Petković, Ristovski, eto i Baturina rekao ne...šteta.

Na kraju jedino Mišić bez puno pompe potpisao produžetak i ostao. Isto jedna stvar koju treba upamtiti što god se dešavalo u budućnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.