• veselko tenžera
    6.6k
    jesu onda Klingonci iz Klinča sela?
  • Sajla
    16.7k
    pa nisam pojma imal da je našmrkani iz stare purgerske loze?!

Capture.png
  • OsamŠest
    6.7k
    da ću iz ove pogreške izvući poukuMasto

Ja ti isto opraštam, ali ovo sam toliko puta čuo u posljednjih 6 mjeseci da teško mogu povjerovat..
  • agramZ
    2.9k
    jaci su mi babojebci :lol:
  • Droljo
    24.2k
    Pouke su za sraleke
  • über alles
    2.4k
    Babojeb ,da nije to masacusec ?
  • Masto
    895
    uzimam velebitsko umjesto ledenog čaja :D
  • NerminB
    708
    Ne zelim nikome zlo u zivotu ali ovome zutokljuncu..
  • Dr Hofmann
    4.5k
    Svijet je postao kao South Park ili parodija na isti. Ovaj lupeta svaki jebeni dan nebuloze. Sad se prijeti da će preuzeti Grenland jer mu nisu dali Nobelovu nagradu za mir, a zaustavio je osam ratova...

Sermon-on-the-Mount-(South-Park).jpg
  • db-izbjeglica
    19.6k
    a zašto?
    ja nikome ne želim zlo, ali ljudi koji su vodili i vode europu zadnjih par desetljeća su apsoluni debili i EU je (pokazuje se) totalno disfunkcionalna organizacija, sa totalnim klaunima u vodstvu iste.

kao prvo, smiješno je da europu, sa 500 000 000 stanovnika i to doslovno najrazvijenijeg i najciviliziranijeg dijela svjetske populacije (uz japan) nitko ništa ne pita i radi što hoće.

500 000 000 europljana mora pitati 350 000 000 amerikanaca što smiju, a što ne smiju!?!

jazavci su rasprodali sve, preselili proizvodnju svega u 3pm-e, slabo su ulagali u vojsku, nisu radili ništa po pitanju nekakve zajedničke europske strategije postupanja sa ostalim svjetskim silama, naselili su europu populacijom iz trećeg svijeta, provode debilne i štetne ideologije za koje ostatak svijeta boli ona stvar i koje degradiraju europsku konkurentnost (doslovno počevši od kokošjeg jaja pa do kamiona).
    jeste vi svjesni da europa trenutno nema ni jednu kompaniju u top20 po tržišnoj vrijednosti?

i onda se čudimo što netko tko ima moć hoće uzeti europi nešto što mu treba ili to jednostavno hoće, iz bilo kojeg razloga, koliko god bio glup ili pametan. komedija...

al eto, neka mi imamo one čepove koje se "ne mogu" maknuti od plastične boce!
  • Pacho
    13k
    https://liberal.hr/sarajevska-milagera-nam-se-uvrijedila-240?sfnsn=wa

ezgif-2660f74eadfd47.gif

Kakvo uriniranje po zaraslom orjunaskom hobitu. Nisam bas upoznat sa doticnom, ali rijecka gradonacelnica mi djeluje kao kriptonit za leftarde. Gradonacelnica koja je fokusirana na funkcioniranje gradskih sluzbi i prosperitet gradana umjesto na ideoloske kurcologije - kako li se samo usuduje?

A ovaj citat pogada u srz:

"Bilo kako bilo, jako ga je naljutila, a to znači da je fašistkinja. Sad bi svima trebalo biti jasno koga i što oni smatraju fašizmom. Sve što nije s njima u talu, svatko tko ne troši javni novac za njihove hirove - fašist."

I sam sam vec isto pisao. Njima zapravo puno vise pase HDZ na vlasti, iako ga nazivaju fasistickim, jer on sakom i kapom dijeli za njihove jugoleftardske udruge i performanse dok ih ovi poput Rincic napokon micu sa sise javnog proracuna.
  • javolimtebejako
    3.9k
    Njima zapravo puno vise pase HDZ na vlasti, iako ga nazivaju fasistickim, jer on sakom i kapom dijeli za njihove jugoleftardske udruge i performanse dok ih ovi poput Rincic napokon micu sa sise javnog proracuna.Pacho

mislim da se ovdje radi o situaciji s knjizarama na korzu, ne o kojekakvim udrugama
  • Pacho
    13k

Sto se vojske tice, americki predsjednici jos od (barem) ranih 2000-ih upozoravaju i pozivaju Europu na ispunjavanje NATO obveza u smislu potrosnje, odnosno opremljenosti i obucenosti njihovih vojski. Ja imam dojam da su euro zemlje, van par iznimaka, obranu skroz prepustile Amerima uz posprdno opisivanje americkog "militarizma" kao neceg primitivnog, a samog ratovanja kao neceg nazadnog sto je relikt proslosti. I sve to dok ti, barem djelomicno, ti isti cuvaju dupe. I jebiga, sad je dosao ovaj koji ih je zbog toga, Rusije, energenata, itd. zatekao naguzene s gacama oko gleznjeva pa to iskoristava.

Svaka cast samim euro vojnicima, ali sramotno je u kakvom su ih stanju opreme znali poslati na vjezbe na kojima sam i sam sudjelovao. A radilo se o kakti elitnijim/bolje opremljenim jedinicama. Ili evo jos gori primjer - Britanija u Afganistanu nije bila u stanju organizirati casevac iliti evakuaciju ranjenih za svoje, poprilicno elitne, Royal Marinese nego su se oslanjali na to da ce Ameri imati dostupan Blackhawk ili Chinook ako zatreba pa makar cekali satima. A to je jedna od najbolje opremljenih, ako ne i najbolje, vojski Europe.

Pivotiranje prema Pacifiku/Kini je nesto sto se vec dugo odvija bez obzira na to tko je bio u uredu predsjednika i zato je potrebno da Europa sama sebe osigura. Doduse, ovo s Grenlandom je teska debilana koja nema nikakvog smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.