• Hnlovac
    4.1k
    Talijani na društvenim mrežama slave i zahvaljuju se Senegalu, kažu Milano je spašen od nereda hahahah
  • Mr Anderson
    16.6k
    Niti je bio faul kod gola Senegala, niti je ono poslije faul za penal Maroka. U dvije minute, dva puta oštećen Senegal.
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Al je zato u Belgiji show s Marokancima :rofl:
  • Hnlovac
    4.1k
    kad u Belgiji nije show s Marokancima, pogotovo u Molenbeeku
  • Eduardo
    28.2k
    Ja volim pogledati AFCON... uvijek se događaju nevjerojatne stvari. Valjda nikad neću zaboraviti kad sam prvi put vidio kako slavi Robert Kidiaba :sweat:

Inače, sinoć se sukobi s utakmice prenijeli su se i na konferenciju za medije. Kada je u novinarsku dvoranu ušao Pape Thiaw kako bi održao press konferenciju, marokanski novinari dočekali su ga zvižducima i skandiranjem “Odlazi, odlazi”.

Senegalski novinari su na ovo odgovorili pljeskom za Thiawa i navijanjem za njega i tu je nastao sukob. Marokanci su onda najavili da će bojkotirati press konferenciju i krenuli su prema izlazu, Thiaw je na to napustio press dvoranu bez riječi
    — SportKlub

• NORTE
    21.9k
    Čovjek je svirao faul nad Hakimijem ovdje i poništio gol Senegalu.
    Ono meni nije penal,preblag intenzitet i bacanje Diaza uz već standardno mahanje rukama. Obrambeni igrač Senegala bi lagano počistio loptu glavom i da je ovaj ostao na nogama. Da se svira svako guranje ne bi kornera prošlo bez penala.
    Peškaman

Čini se kao čisti gol poništen Senegalu.
  • prefontaine
    6.1k
    Ova Afrika je Split bez struje.
  • NerminB
    708
    Ahhahaaha jest sjecam se ovog. Cak mislim da je za dva puta svirao kraj. Kakve su to dolje budaletine covjece
  • Omake
    14.8k
    Pitanje za kolege koje pobliže prate slovensku ligu, hoće li se Domžale stvarno ugasiti?
  • Tranzicijski Napad
    1.1k

Kako vele slovenci, reset u 5. ligi im ne gine.
  • LA BOMBA
    792
    Pitanje za kolege koje pobliže prate slovensku ligu, hoće li se Domžale stvarno ugasiti?Omake

Da, Domžale su gotova priča. Liga nastavlja bez njih do kraja sezone, dakle samo 9 klubova.

Nije mi jasno kako su uopće dobili licencu za igranje lige ako je stanje bilo tako katastrofalno.

Domžale su bile 2 puta prvak Slovenije. Na rubu propada je i Gorica koja je bila 4 puta slovenski prvak i trenutno igra u 2. ligi.
  • LA BOMBA
    792
    Kako vele slovenci, reset u 5. ligi im ne gine.Tranzicijski Napad

Pitanje da li će se uopće pokušati vratiti. Domžale nema nikakvih navijača, to je mali grad pored Ljubljane, tamo svi navijaju za Olimpiju, Dragonsi imaju jaku grupu u Domžalama. Nisu imali ni simpatija navijača drugih klubova, svima su bili dosadni.

Nije mi drago da se jedan klub gasi, ali ih nisam htio gledati u prvoj ligi. Više bi volio scenarij da bi prošle godine ispali umjesto Nafte koja ima navijače i derbi sa Murom.

Ne bi me čudilo ako će se dogoditi slično kao s Dravom Ptuj, koja je propala 2025 i ima samo još mlade selekcije.
  • Hnlovac
    4.1k
    U Sloveniji s obzirom na broj stanovnika dobro stoje samo Mura i Maribor, iako zbog dobre igre Celje sad ima ok gledanost a Maribor ne

Ovo ostalo je za plakati, 200 gledatelja inače, a ako dođu Olimpija ili Maribor u goste 1500-2000 ljudi
  • LA BOMBA
    792
    U Sloveniji s obzirom na broj stanovnika dobro stoje samo Mura i Maribor, iako zbog dobre igre Celje sad kad ok gledanost a Maribor neHnlovac

Da, i čak i Mura je u krizi u poslednjim godinama, može se i Muri dogoditi još jedno gašenje, što bi bio vjerovatno neki rekord jer se klub već gasio i resetirao 2 puta u poslednjih 21 godina (2005 i 2013).

Maribor-Olimpija je dobar derbi, napune se tribine čak i sad kad su oba u krizi. A na neku običnu utakmicu Olimpije dolazi 1000 ljudi ako uopće. U gradu koji ima sa okolnom 500k stanovnika i u kojem je Olimpija jedini ozbiljan nogometni klub.

Miha Zajc je dobro objasnio u intervjuju, ne može se uopće uspoređivati Hrvatska i Slovenija u smislu koliko ljudi u Hrvatskoj više prate svoje klubove i ligu. U Sloveniji je interes za lokalnu ligu nikakav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.