• crophantom
    2.7k
    Po koga bi bilo gore da Ben Johnson uzme SB, Lionse ili Packerse? :sweat:
  • Markelo
    3.6k
    Gledam sad europsko prvenstvo u vaterpolu i razmišljam pa dobro je taj sport uopće i opstao. Napad se svodi na to da se igrači dodavaju i čekaju isključenje. Ako vrijeme za napad curi a isključenja nema tek tada ide udarac na gol. Vidiš isto tako da kad je 6 na 6 i igrač ima dobru poziciju za šut, on će prije dodat nego šutirat jer je eto napad tek krenuo i ne treba odma šutirat na gol nego još malo odugovlačit i čekat isključenje
  • Jima
    1k
    Ispada već noćas.Nadam se da neće Iduće godine niti u playoff. Previše ih "sere" ovu godinu na jedan posjed.
  • crophantom
    2.7k
    a nezz, ne vjerujem Ramsima i Stafordu ako ce u Chicagu biti hladno ili losi uvjeti.
    Neznam kakve su zadnje prognoze, znam da je nesto pisalo da ce mozda biti i snijeg, a Stafordova statistika u takvim tekmama je Bogu za plakati
  • GOAT
    4.4k
    ne vjerujem Ramsima i Staforducrophantom

Trust the process :lol: jedemo medvjede za veceru
  • crophantom
    2.7k
    Evo sad gledam, bit ce -10 i vjetrovito, neznam bas, bio bi se spreman okladiti na Bearse kolko god to cudno zvučalo :sweat:
  • crophantom
    2.7k
    Patriotsi puno srece za sad. Ova obrana Texansa je stvarno zajebana
  • Pacho
    12.9k
    Kakav throw :grin:
  • veselko tenžera
    6.6k
    rekao bih da je ni Texansima ne nedostaje. Tek sad presječena, mogla je biti i nekoliko puta ranije.
  • crophantom
    2.7k
    ma dobro, mogla je i Mayu jos koji put. Ali onaj illegal shift + onaj fumble kojeg su se dočepali unutar svojih par jardi su izglednih 14 poena za Texanse
    Odnosno 11 posto su postigli field goal
  • veselko tenžera
    6.6k
    u svakom slučaju, luda utakmica :smile:

Stroud filozofira po ovakvom vremenu. Već ima 2 INT, a lako je mogla biti i gore.
  • crophantom
    2.7k
    bogami je, obrane dominiraju po ovim uvjetima
  • plavi devet
    702
    Dodatno, prvi rang natjecanja nam je takav da su u jednom klubu ne tako baš davno igrači povremeno plaćali suce, kotizaciju i kupovali sebi opremu.
    Rukometaši Sesveta koji je uvjerljivo treci klub u RH ne mogu baš zivjeti od rukometa, iako su ajde primanja kao takva redovna samo su daleko nedostatna..
    Kakav je to motiv da se netko nakon 18 bavi ovim sportom..
    emilperska

Ja ga dan danas igram, i mogu ti reći da je sada drugačije.
    Ja trenutno igram u osrednjem drugoligaškom klubu, naravno tu niko nije profesionalac da živi od toga, ali primanja su od 500-1000 eura, ovisi koliko treniraš i koliko si bitan igrač. Sasvim dobri dodatni novci.

Sad da pređem na drugoligaške klubove koji se bore za vrh.
    I na Jugu i na Sjeveru ima igrač koji idu preko 2000 eura, u Bjelovaru znam jednoga koji je se kreće u oko 3000 eura. Dodaj još na to za neke stan i hranu, pa vidi koje su to cifre, a pričamo o drugoligaškom rukometu.

Što se tiče premijerlige za sesvete npr konkretno ne znam ništa, ali kad znam koliko su npr plaćeni igraču u Metkoviću, ne vidim na koji način u Sesvetama mogu imati manje, a još uz to igraju Europu.

Čak ako ti uvijeti kod nas nisu dobri, možeš naći dobar klub u BIH koji dobro plaća. Npr znam dva igrača koji igraju u Krivaji za 2000 i 2500 eura.

Uvijek imaš i niže lige npr u Švicarskoj di možeš uzeti jako dobre pare.
    I to sve pričam o igračima koji nisu ni blizu reprezentacije.
  • veselko tenžera
    6.6k
    @crophantom rekao sam ti da čovjek visi :wink:
  • crophantom
    2.7k
    strašno :sweat: Patsi 21 poen i koliko, 6 prvih downova. Ono sto je dobro za Texanse da ne gube i jače i da tesko mogu ponoviti ovoliko izgubljenih u drugom.
    Ja bi razmišljao o Millsu, Stroud je kompletno out, a Mills je jedan od par najboljih rezervi, a Patsi isto ne mogu kurca u napadu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.