• Filip 91
    2.1k
    Ma preokrenut ce. Ne mogu ovi cijelu tekmu odigrat u transu, kao i nasi tak lose.
  • GOAT
    4.4k
    Ono naše, mučimo se protiv najslabijih i pobjeđujemo najjače
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Bravo, pobjeda i to je najvažnije, iznad svih Hrvatska
    Što znači trener , na minuti odmora ,igrač više ,gol zaostatka. On kaže akciju i nakon 5,6 sekundi ide za krilo i Šoštarića gol za izjednačenje umjesto minus dva . A ovi samo prozvani stručnjaci i uhljebi dosad koje smo imali za izbornike nisu nikad napravili smišljenu akciju. Uvijek umjesto da zrpamo sa igračem više ,mi se mučili . Čovjek izmjenama okrenuo utakmicu . Čak je i Cindrić vjerovao više nego mi/ja pa je na kraju odigrao odlično.
  • Xpert1992
    346
    Rutinski, reklo bi se. :grin:
  • Facke
    7.5k
    Tradicikjsi dobili prvu tekmu s tesku muku
  • Eduardo
    28.2k
    Hrvatska rukometna reprezentacija u svom punom sjaju... gotovo pa bolje ne može :love:
  • Crni86
    19.2k
    kako najlakse skinut kile u sijecnju? Ispratis hrvatsku repku na rukometnom prvenstvu :smile:
  • Mr Anderson
    16.6k
    Ne znam jeli me žgaravica sad muči od gemišta ili od naše igre gdje se moraš nervirati i protiv nekakve Gruzije.
    Btw dobar je ovaj Zagrebov Gruzijac.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    I on i njihov lijevi bek i krilo su bili dobri
  • NerminB
    702
    A scene na njemacka srbija :rofl:
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Kakav tenkre ovaj trener njemaca ispade:rofl:
  • MateG
    136
    Dajte opis situacije za nas koji ne gledamo :D
  • NerminB
    702
    trener svaba na -1 trazi time out u trenutku kad daju gol, video analizom lopta bila na crti kad je zatrazen time out i ne priznase gol.. nakon toga se raspali i ova stoka ih uze na kraju
  • veselko tenžera
    6.6k
    pozvao time-out dok je njegov igrač bio u šutu za X s igračem manje,zicer sa 6 metara. Lopta ušla, gledali VAR jel prešla crtu i poništili gol, opravdano. Poslije time outa Nijemci nisu zabili, Srbi jesu i to je to. Ako ne kiksaju protiv Austrije Srbi prolaze. Nijemci ili Španjolci kući.
  • MateG
    136
    Ne mogu vjerovat da ću ovo prevalit preko prstiju ali,
    Hejteri bi rekli, sta bi tek Srbija radila Hrvatskoj :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.