• Xpert1992
    326
    Svaka cast!
  • Raul
    393
    Pregazilo van Veena, šteta što jučer nije Anderson prošao, možda bi on kao iskusni igrač pružio bolji otpor.
    Littleru najtežim meč bio protiv Crossa.
  • Stihl
    3.1k

Littleru najtežim meč bio protiv Crossa.
    Baš kad je bio taj meč sam rekel da je to Littleru finale prije finala i tak je i bilo...sve ostalo mu je bil plitak potok.
  • Zagreb1992
    3k
    Apsurd pod okriljem FIBE ...Utakmica Hapoel - Trapani je gotova bila nakon odigrani 7 minuta utakmice 1, ćetvrtine jer u ostali sa samo 4 igrača u rosteru ..Rezultat 38-5
  • ksapi
    6.7k
    Frend vodi rukometni predictor za predstojeći Euro, ak neko želi igrat javite mi se u PM
  • puxigadjurdja
    2.7k

vidim da si skroz upućen u rukometne priče a preko slika hrane sam skužio i poveznicu s rukometnim turnirima tu kod nas u kvartu pa bi te volio pitat mišljenje za Izviđač ako pratiš i koliko je čudesno da danas u repki imamo 4-5 igrača koji su došli iz izviđača ili još tamo igraju.
  • ksapi
    6.7k

Imaju strasan talent dolje, a rukomet je prvi sport u Ljubuskom. Dobro se radi s djecom i to je to. Nevjerojatno je da su izbacili toliko igraca, neobjasnjivo :smile:
  • dinamo u srcu
    2.6k
    da se i ja nadovežem na Rk Izviđač.

Od malena sam u Ljubuškom, znali smo se igrat na gimnaziji i već tada se znalo da je Izviđač prepun talenata koji odlaze u Rk Zagreb pa u reprezentaciju. Prvi je Buntić još tamo 2010. i da slażem se s time. Meni je recimo iznenađujuće da su jako uspješni i u Europi.

Do prije dvije godine igrali su sa Fuchse Berlinom, prošle godine Aek. Sa obje utakmice vrlo konkurentni. Vidi se da im fali iskustva u tako jakim utakmicama.
    Stvarno ne znam i ne vjerujem da igrači imaju nekakva velika primanja s obzirom na Bih, ali talent imaju.

Često sam u Ljubuškom i kad god mogu odem na utakmicu rukometa bila Seha liga ili Europa. Vidi se da grad živi za rukomet. Dvorana izgleda dosta skromno, kao i sve u Bih. Imaju u sklopu dvorane kafić Akademia Bar.Tamo hajdukovci održavaju akcije učlanjenja.

Rk Izviđač godinama osvajaju domaće prvenstvo dosta uvjerljivo. Muški seniori su stvarno odlični.

jel možda znaŝ planiraju li ulagati u dvoranu i cijeli taj kompleks. Ljubuški se dosta obnavlja zadnjih godina, pa možda planiraju i dvoranu?
  • Nema zaleđa Mikića
    3k
    Ljubuški se dosta obnavlja zadnjih godina, pa možda planiraju i dvoranu?dinamo u srcu

Mislim da su izdvojena neka sredstva za uređenje unutrasnjosti dvorane. Cak su bile price da cemo domace utakmice igrati u Grudama.
  • Dzoni
    3.4k
    Seha ligadinamo u srcu

Kaj je sa SEHA ligom? Nisam za to baš dugo čuo, to i dalje postoji?
  • prefontaine
    6k
    Dvorana izgleda dosta skromno, kao i sve u Bih.dinamo u srcu

Uspoređujući dvoranu s ostalim dvoranama u BiH, ljubuska je space shuttle. Ono što joj definitivno nedostaje su normalne sjedalice na tribinama, a ne obične daske, pa nakon utakmice dva dana imaš upalu "guznih" mišića. Ali uzevši u obzir da je u pitanju jedan mali gradić, da je dvorana stara 30 godina i bez ozbiljnijih ulaganja u tom periodu, da se u njoj svakodnevno igra i rukomet i košarka i odbojka, da služi i kao dvorana za tjelesnu kulturu srednjim školama, igraju se termini...usudim se reći da se nalazi u sasvim OK stanju.
    Screenshot-20260108-215016-Aves.jpg
  • ksapi
    6.7k

Nemam pojma o dvorani, ne pratim ih baš toliko.

Ovo što govoriš za Europu, oni tu ne mogu previše konkurirati jer im uvijek ode par najboljih igrača čim stasaju, ali lani su igrali PF EHF Cupa (trećerazredno europsko natjecanje, kao Konferencijska liga u nogometu) što je stvarno veliki uspjeh. U BiH nemaju neku preveliku konkurenciju, niti drugi klubovi baš nemaju novaca, a i fali im talenta.

Propalo otkad je krenuo ratu u Ukrajini, igra se sad inačica u istočnoj Europi (Rusi i Bjelorusi).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.