• Keyser Soze
    17.6k
    Zato ja i velim da sam navijač NK Dinama i simpatizer Cibone, velika razlika.
    Navijači Cibone su nažalost u dosta slučajeva uvrijeđene frajle, al opet ih ne bi krivio za stanje u Ciboni i igranje ABA lige jer Cibona nema jako navijačko tkivo koje to može promijeniti. Nikad Cibona i Dinamo (nogometni) neće biti isti po tom pitanju.
  • cibona
    7.4k
    Zna se tko je gazda metropole. Sebi u čast i u inat drugima ponavljam - čestitke najvećem hrvatskom košarkaškom klubu i jedinom košarkaškom simbolu grada Zagreba!
  • Agramer86
    811
    Nisam odustao od Dinama, neću ni od Cibone.
    Heja, heja!
  • Zagreb1992
    3k

Svaki klub dobije neku lovu od grada Zagreba..Tako i KK Dinamo isto ..A s obzirom da nisu klub od gradskog značaja ( Cibona i Cedevita ) onda zato ne dobiju veću lovu ...Trenutno je rasulo unutar samog omladinskog pogona Dinama ..Mladi kadeti nisu ni prošli prvi dio kvlafikacija ..Kadeti su ispali u 1 kuga B grupa sa učinkom 0-6...Juniori su trenutnu u 1. ligi na učinku 1.5

Problem KK Dinama leži u lošoj politici kluba..U omladinskom pogonu je trenutno rasulo ..Rezultata nema , a nema ni igrača koji bi trebao biti označen kao projekt kluba.. U seniorima vlada nezadovoljstvo ..Mula prvi koji nije dobio pojačanja . Hunt je nezadovoljan stanjem u ekipi...isto tako mogućnost postoji ..Garafolić , Novačić i Kraljević su u godinama i skloni ozljedama ....I kao što sam rekao ne treba biti zle krvi između ta 2 kluba nego samo zdravo rivalstvo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.