• blue heart 72
    3k
    Samo se mačka slučajno okoti...
  • Nogo
    9.6k
    Ipak, u dogovoru s klubom, kako doznajemo iz menadžerskih krugova, Babec je isposlovao odlazak u Južnu Koreju, točnije u FC Seoul.

Slavonskom će klubu pripasti otprilike isti iznos kojeg je uložio u igrača, dok bi Babec, kada prođe liječnički pregled, trebao staviti potpis na dvogodišnji ugovor.
    /Tportal
  • Zg123
    3.3k
    Pisu 24 sata da je Svetina gotov, ponudili su mu opciju ili da sam da ostavku ili ce se sazvati izvanredna sjednica
  • Dudu 9
    989
    Taj ljigavac ima 100 života.
    Valjda mu je ovaj put konačno odzvonilo.

Sad treba iskoristiti priliku, da poguramo našeg čovjeka na čelo ZNS-a.
  • Crni86
    18.8k
    A sad adioooo
  • KtcGoat
    2.5k
    Na Opus Arenu je došao Samuel Akere, 21-godišnji krilni napadač iz poljskog Widzewa kojeg je početkom sezone trenirao Željko Sopić. Nigerijac je stigao na posudbu do kraja sezone uz opciju otkupa ugovora, a za Widzew je ove sezone u 18 nastupa zabio samo dva gola.
  • The Undertaker
    9.5k
    Ne bih se začudio da ga izbace iz IO HNSa a da ostane u ZNSu. Šprajcer manevar.
  • rioda
    12.6k

Točno to očekujem da će se dogoditi.
  • Fatos Beqiraj
    774
    Evo i Barcelona zeli Mlacica samo im ne pase jer je desnjak. Steta
  • vjeko1701
    22.1k
    Evo i Barcelona zeli Mlacica samo im ne pase jer je desnjak.Fatos Beqiraj

Eh, zamalo.
  • Kumerle
    2.1k
    Ne bih se začudio da ga izbace iz IO HNSa a da ostane u ZNSu. Šprajcer manevar.The Undertaker

Ovo očekujem da će se dogoditi i sve drugo bi me iznenadilo. Iako, sad će ZG izgubiti svoje predstavnike u HNS-u i još više oslabiti utjecaj koliko god on do sada ionako bio klimav za naš Dinamo.

Nakon sastanka Kustića i Bilića sad još i ovo... nadam se da je samo moja paranoja...
  • nwankwo646
    996
    Prvi transfer na Poljudu, kosa na Pajazitijevu glavu :grin:
  • hardek
    7.9k
    Možda je u meni problem al ja stvarno ne kužim taj hype oko Mlačića. Pukstas, Sigur čak i Hodak još razumijem al Mlačić mi je totalna misterija. Dečku su oproštena jedno 4 žuta kartona, udara kao prime Jurica Buljat, a ako me pamćenje dobro služi u dodavanjima je ispodprosječan i za HNL.
  • rakurs
    2.3k
    Nitko od nas nije kužio niti hype oko Vuškovića pa ovaj danas vrijedi 40 milja i reprezentativac je. Ne kažem da će i ovaj tako, ni ja ne vidim ništa specijalno u tom malom, ali očito ima nešto kaj se sviđa klubovima jbga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet