• Ljubo
    309
    Uvjeren sam da je tu riječ o čoriću posto su ga najurili na Malti.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    nema šanse da Čabraja uzme Ćorića
  • Zg123
    3.3k
    Coric nije pojacanje ni za zupanijsku ligu
  • Ivdzo11
    8.8k
    Vukovarci, prema informacijama Germanijaka, žele i Marka Dabru, Vinkovčanina koji je još uvijek igrač Varaždina.

Iako je ove sezone odigrao tek 224 minute u tri natjecanja i zabio dva gola (po jedan u Europi i Kupu), Varaždinci ga ne žele pustiti besplatno, već traže neki iznos odštete, iako mu ugovor s Varaždinom traje do kraja sezone. I njegov odlazak u Vukovar zapinje upravo na tom detalju, ali nije nemoguće da do dogovora ipak dođe i Dabro pojača Vukovar. (T.N.)
  • Zagreb1992
    3k

Češka liga je 2 koplja iznad HNL-a ..Oćeš od stadiona do kvalitete utakmica ..Pogledaj malo utakmice te lige pa ćeš vidjeti di su oni , a di smo mi
  • Omake
    14.5k
    Istra dovela iznimno potentna desnog beka, Renea Hrvatina iz Domžala. Jedva čekam ga vidjeti u HNLu.
  • KtcGoat
    2.4k
    Šimun Butić u Vukovaru do kraja sezone(posudba)
  • Zg123
    3.3k
    Istra ima sve predispozicije da bude 3-4 klub u Hrvatskoj po nekoj kvaliteti. Navijace imaju, stadion solidan imaju, suradnja sa Spanjolcima i njihovim skautima je odlicna, Bjelanovic se isto pokazao kao pun pogodak i ove sezone mislim da bi im bilo odlicno da naprave taj iskorak i da udju u kvale za Europu. Imaju puno veci potencijal i od Varazdina i Slavena, a mislim i da su financijski jaci
  • Ivan0302
    1.4k
    Varaždin ide na pripreme u Dubai vjerojatno u četvrtak
  • Hnlovac
    4k
    Koja je fora s tim dubaijem? Ispada kurcenje
  • Ivan0302
    1.4k
    a nije ni meni jasno, mislim da taj novac mogu bolje usmjeriti, ali eto malo preseravanja nikome ne škodi valjda
  • ImotskiNKDZG
    15
    Glavni sponzor im je firma sa sjedištem u Dubaiju.
  • veselko tenžera
    6.5k
    Ovo Svetinino opravdanje da su slučajno nabasali na Mamića ne bi prošlo ni francuskoj sobarici. Iz Dubrovnika su išli za ZG, svratili u Međugorje što još može proći, ajde, nije veliko skretanje s puta.

Da im se išlo na janjetinu baš toliko da su okrenuli u kontra smjeru od ZGa i izgubili 25 minuta u jednom smjeru i tamo nabasali na Mamića koji nije imao pojma da su tu...

Il su blesavi ili su se osjetili toliko moćni da ih nije briga što sjedaju s ovim u javnosti.
  • Keyser Soze
    17.6k
    Ako nitko nakon ovog neće letjeti onda se nešto treba poduzeti. To je napad na Dinamo.
  • Fatos Beqiraj
    768
    Doslovno da su oni iz medjugorja vratili se u Citluk i onda tu sreli Mamica, bas tu vecer i da u tom svemu budu i ova ostala 2, svi u jednom restoranu ko da je to jedini restoran u krugu 100 kilometara. Bas debilno za izjavit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet