• skener
    6.8k
    Prvi podatak u 2026.godini

10576 članova
  • criticus
    5.6k
    nažalost niti blizu ovih brojki koje si napisao.

10 576
    fakin

Meni se čini da ti nisi baš shvatio šta je on napisa...
  • prefontaine
    5.9k
    Ovo definitivno nije konačan broj za one koji su se učlanili/produžili članstvo prije 31.12.

Ja sam, doduše ove godine preko povjerenika, ne znam koliko to ima ili nema veze, produžio članstvo za sebe i klince još početkom prosinca, a još mi u sustavu nije evidentirano.
  • NitkoBitan
    34.2k
    Krapinsko-zagorska krenula jako!
  • badjibadara
    8.4k
    Dosta nas jos nije evidentirano, mislim da nitko od poznatih jos nije produzen.
  • blue heart 72
    3k
    I ja sam produžio preko povjerenika, također još uvijek nije zavedeno.
    Bit će, bit će. Samo treba biti strpljiv
  • Crusades
    20.7k
    nažalost niti blizu ovih brojki koje si napisao.

10 576
    fakin

jedva si dočekao da nam to javiš jel?
  • fakin
    2.6k
    o čemu ti pričaš?
  • Papastrumf
    20.9k

Upravo onako kako sam napisao. Samo ti nisi shvatio izgleda.
  • fakin
    2.6k
    Ja sam shvatio da si napisao da kad se evidentira 2.1. i izađe brojka da će biti između 15 i 20 tisuća. volio bi iskreno da i je tako :)
  • CISCO
    543
    2.1. koliko je meni znano i dalje traje.

Inače, sve pohvale. Sve je prošlo glatko i samo mali info, kada se ide na web shop treba se odlogirati pa onda ponovno ulogirati i upisati broj nove članske za popust.
  • Mali dioničar
    19.1k
    Meni je račun od danas 14:07. Valjda se od tada i evidentira članstvo.

Trenutna brojka 10.640, brutalno! :clap:
  • StjepanZG
    11
    Meni i dalje nije skinut iznos sa tekućeg računa a stavio sam prošle godine da ide automatsko produljenje. Jel da onda ja sam produljim članstvo ili je negdje zapelo?
  • agramZ
    2.9k
    cekaj jos, i meni je tek maloprije produzilo.
  • Babangida
    140
    Hvaljen Isus i Marija.
    Imam pitanje, za sebe sam produljio clanstvo i sve mi je normalno, za maloljetno dijete mi pise da je verificiranjeu tijeku, sad jel to normalno ili sam napravio gresku u koracima . Novci su skinuti tako da pretpostavljam samo cekam verifikaciju ili ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.