• cibona
    7.3k
    Nikad ne napišem istu stvar. Uvijek na temelju novih, dodatnih i saznajućih okolnosti napišem nešto što ide u tom smjeru, ali nikad nije isto. Pa gdje bi forum završio kada bi se na svačije mišljenje tulilo o kojekakvim "dokazima".

Ps. postoje neke stvari koje nisu za forum. Sigurno neću o tome javno ovdje pisati.
  • Praskaton
    4.9k
    Kako se pojedinci prave grbavi da bi pod svaku cijenu obranili klub,fascinantno.
    Svi smo svjesni da Kova nije tip osobe/trenera kao što je Bjelica ili Jakir.
    Kova neće ništa talasat radit će svoj posao i bespogovorno slušat poslodavca bio to Boban il netko drugi.

Za to vam ne treba nikakav "dokaz",očito je,svi to vidimo.
    Nit vidim pretjerani problem u tome kad bi Kova imao rezultate i igru.
  • Jos-Optimus
    8.5k
    ne sjedim na ušima, dapače, cijelo vrijeme očekujem jedan valjani argument, jer valjda baziraš to mišljenje/optužbe na nečemu. Samo se dereš i sereš, a ništa validnog nisi iznio. Da, to je tvoje mišljenje, ali nemaš nikakvog poznatog uporišta za njega. Žao mi je što ti to smeta, ali ovdje se raspravlja kada netko iznese tezu, posebno ovako drastičnu
  • cibona
    7.3k
    Čekaj da ti crusades i ekipa odgovore da nemaš pojma, sad si gotov :rofl:
  • vjeko1701
    22k
    Nikad ne napišem istu stvar.cibona

Meni su ovo poprilično iste tvrdnje. Ovdje ni nema nekih obrisanih stvari jer su bile offtopic.

Za one koji se i dalje pitaju što Boban vidi u njemu - zar nije očito? Bespogovornu poslušnost! Toliku privrženost niti jedan trener nikada neće imati prema Bobanu. Dok je tako, ne očekujte smjenu.cibona

Zaboravite priču o otkazu. Garantiram vam da nema bolje osobe od kovačevića, a da posjeduje željene karakteristike poslušnika, sluge, kimatelja glavom i bespogovornog sljedbenika.cibona

Svaka daljnja kritika treba biti usmjerena prema bobanu koji svjesno drži kovačevića kao trenera. On želi poslušnika, osobu koja će ga bespogovorno slijediti, a to je sve našao u kovačeviću.cibona

To je pitanje za bobana. On upravlja kovačevićem.cibona

Kovačević je samo dvorska luda, čovjek na koncima i ljudska marioneta. I uvezvši to u obzir, odluka o njegovom ostanku na klupi je totalno očekivana. Trener takvog kalibra se nikada ne bi dovodio u izbor, a kamoli da se o njemu ozbiljno razmišlja kao prvoj opciji, da krajnji cilj nije bio da tu poziciju preuzme osoba koje će biti 100 posto lojalna bobanu i koja neće nikada ni pod kakvim uslovima preispitivati bilo koju njegovu odluku.cibona

Ne trebam podsjećati da se Kovačevića ništa nije pitalo tijekom prijelaznog roka, a ne pita ga se ni dan danas. Od kluba se radi sprdnja, a od nas navijača se prave budale. Hvala Bobanu i svima koji su odlučili ovu maskotu zadržati za trenera Dinama.cibona

Boban želi osobu na klupi koja mu je sto posto lojalna i koja će ga slušati u svakom pogledu. Ona priča s "voki tokijem" itekako ima oslonca. Kovačević je samo lutka na koncu kojom se prelako upravlja.cibona
  • cibona
    7.3k
    Meni su ovo poprilično iste tvrdnjevjeko1701

Pa rekao sam da teza ide ka istom smjeru, ali da je post isti, nije.

Uvijek na temelju novih, dodatnih i saznajućih okolnosti napišem nešto što ide u tom smjeru, ali nikad nije istocibona

Je li tako?
  • jp23
    3.6k
    ako ćeš doslovno riječ po riječ, nije isto. Al onda možeš napisat isto sranje i samo izmijeniti interpunkcijske znakove ili poneki izostaviti pa opet "nije isto" :sweat:
  • cibona
    7.3k
    Tako je.

Iskopano je 7 postova u 3 mjeseca. Ovdje se govori kao da drobim o tome iz sata u sat.
  • Dzoni
    3.2k
    , ali da je post isti, nije.cibona

Nije govno nego se pas posro
  • cibona
    7.3k
    Kako god ga zvao, i dalje si ga ti nagazio :blush:
  • Dzoni
    3.2k
    Pa, kažu da ugaženo govno donosi sreću :joke:
  • austrijanac
    8.9k
    Svi su insideri, svi su Lesicki u dusu, svi znaju nekog kurca, a kad ono mjesecima se ništa ne zna :gasp:
  • cibona
    7.3k
    Eto drago mi je da to moja govna, a ne tuđa!
  • Mr Anderson
    16.1k
    Kova neće ništa talasat radit će svoj posao i bespogovorno slušat poslodavca bio to Boban il netko drugi.Praskaton

Znači, po vama dvojici pametnjakovića, trener Dinama bi trebao biti netko tko neće jebat nikog, kojeg će bolit kurac za hijerarhiju i za one koji brinu o novcima u klubu nego će tupit samo po svome?

Svi smo svjesni da Kova nije tip osobe/trenera kao što je Bjelica ili Jakir.Praskaton

I Bjelica i Jakir su itekako slušali i pričali s onima iznad sebe. To je normalno funkcioniranje u nekom klubu. Samo što vi sad tu pokušavate nametnuti svoje mišljenje da Kovačević ne ide ni pišat a da ne pita Bobana. Gluposti.
  • Praskaton
    4.9k

Ne mislim ići u raspravu tema je jednostavno takva da ne postoji dokaz ni za jedno stajalište o ovoj situaciji.Nešto slično kao sa bivsim SD Marićem gdje su pojedinci uvjeravali da je sve uredu i da se baš vidi po njegovoj priči kako je on stručan.

Svi znamo kako je to završilo.Vrijeme će pokazat tko je u pravu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.