• Jay
    2.9k
    Hakirao sam mu mob i našao update:

Dragi Uskršnji Zeko,
    Dogovorija san se s didon Božičnjakon da nan donese titulu pa me odjeba i reka da san ja sotonin pa nek se njemu javin. I javija san se logično Ljpv osobno pa mi je reka "ne brini bre, osvojićemo". E sad slušaj, zajeba me i on. Pa te molin Zeko pomozi. Zar ne vidiš, zar ti nije žao sve te dice koja živu za tu titulju i koja ginedu od jubavi i emocija. Ti nemaš sobove pa ne moreš letat priko školjke, ali te molin poskoči na nju i popravi krov. I ostavi kesu para na centru. Ostavi ih koliko god moreš nosat jer još samo dvi godine moremo knjižit vuškovića, postat će in sumljivo. Imaj barenko ti milosti jer auta voza cili grad, dica rojena pri titulje, svi osin našeg Boga baljuna. Molin te Zeko, bit ćemo dobri i samo te to tražimo.
  • Sibirski plavac
    7.7k
    Mislio sam da su poanta posjeta i prodaja jogurta.Pacho

I dišpet. I prgavština. I narativ o najluđoj atmosferi u ovom dijelu galaksije.

"Ća će Raja Casablanca, Buenos Aires i Brazil"
  • Pacho
    12.3k

Bilo bi bolje da su se obratili Zubic Vili s obzirom na dentalnu situaciju sjeverne tribe.
  • Keyser Soze
    17.4k
    https://www.telegram.hr/telesport/price-telesport/kako-je-taj-principijelni-dinamo-pao-u-ocima-jednog-clana/

Opet ovaj koji ispada iz paštete s negativnim tekstovima, glumi navijača Dinama, a piše za tovarski portal.
  • KtcGoat
    2.4k
    Dovoljno je vidit "Telegram.hr" da ne otvorim
  • Thor
    1.7k
    otvorio sam poveznicu i procitao.
    Iako uopce (al fakat) ne citam taj portal,kao sto nikad nisam cuo za tog novinara,a kamo li procitao i jedan drugi clanak tog novinara osim ovog...nekako se ne mogu oteti dojmu da ili je covjek cital Zonu ili slucajno ima slicno razmisljanje koje je na tu temu ovdje pisano, pogotovo s moje strane.
    Koliko god moje misljenje bilo ne popularno u Zoni u tom dijelu i dozivjelo je puno kritika i ne samo kritika zonasa nekak se osjecam mozda malo odgovornim za tu javno iznesenu rijec,misljenje o tim temama i onda sad i to sto je napisano na tom portalu.
    Ispada da kada se iznese kritika vezano uz transparentnost i dostupnost informacija i odluka u te dvije teme; nacin organizacije clanskih dana,pa onda i (ne)javnost skupstine za clanove, pa se nudi i rjesenje koje obuhvaca informiranost i pasivnu mogucnost sudjelovanja clanova u realnom vremenu u sto nisu i ne moraju i ne trebaju biti ukljuceni novinari, se tumaci kao napad na upravu,predsjednika, dinamo. Daju se razno razni uvredljivi epiteti,pridjevi imenice, poveznice.
    Ne govorim konkretno za ovog novinara i taj portal i taj clanak...mozda covijek je tovar ili kaj got,mozda taj portal jest tovarski pa je mozda htio isprovicirati tim tekstom na negativan nacin javnost...a iskoristio je za to ne popularna misljenja pa moguce i moje izreceno tu na tu temu.
    Medjutim, kritika iznesena s moje strane na tu temu pa i moguce rjesenje, a koje se djelomicno provlaci i kroz taj tekst, ne znaci i ja osobno ne prihvacam kao da sam protiv uprave, predsjednika ili/i epiteti i uvrede koje bi bile i puno gore od tih a koje ne zelim niti spominjati.
    A to pogotovo ne prihvacam od onih tu dezurnih napadaca i dusebriznika u zoni jer svatko tko me osobno pozna, zna tko sam i sto sam i na koji nacin dao dinamu i koja su moja razmisljanja i stavovi svih tih godina i na koji nacin sam doprinio bar kap sa svoje strane pa i za promjene i ne bi mu palo na pamet tako nesto reci.
    Dakle iako sam mogao sutjeti sad na taj clanak i preci preko toga,nisam.
    Nisam, zato sto kritika tih nekih stvari koje s pogleda nekog od navijaca koje nije vecinsko misljenje nije i ne znaci da si odmah protiv i mrzitelj i unistavac po sistemu ak ne mislis isto/protiv nas si..mamicevac si, barisicevac si, antolicevac si....
    Plurarizam misljenja, razmjena istih,a i ponekad argumentirana kritika necega sto po nekom nije ok je dobra i ne bi u bilo kojem smislu trebala biti iskljucujuca ili vredjajuca.
    Jer jednoumlje je davno proslo vrijeme i nesto protiv cega smo se pa i ja osobno borili i u ratu za drzavu i u "ratu" za dinamo. Ako smo i izabrali nase vodstvo ne znaci da ne mozemo dati kritiku necega za sto netko misli da moze biti bolje nego sto trenutno je.
    Molim samo da se o tome sada ne raspravlja jer sam iznio svoj stav i misljenje o tome. Ne za raspravu nego samo kao nesto o cemu bi trebalo razmisliti opcenito za dobrobit demokracije dinama.
    Neka zivi Dinamo i majka Hrvatska!
  • Sajla
    16.1k
    Skoro svaki događaj, izjava, činjenica se mogu doživjeti na bezbroj načina, različito se interpretirati, te na njih različito reagirati - a to najviše ovisi o stavu s kojim im pristupamo.

Događaji i činjenice čiju istinitost se ne može dovesti u pitanje: članski dan je bio organiziran za 400tinjak članova na licu mjesta, bez poziva novinarima, bez prijenosa uživo, a snimka je nepotpuna i dugo je trebalo da ju se učini dostupnom; dok je skupština bila zatvorena za medije.
    Mislim da se oko ovoga gore ne može puno raspravljati (eventualno oko toga što je nekome dugo/kratko čekanje na snimku članskog dana).

Ali ono oko čega se itekako može raspravljati i što može biti znakovit indikator nečijeg raspoloženja prema klubu i ljudima koji njime upravljaju jest reakcija na ove činjenice. Netko će brzo prijeći oko ovoga, doživjeti to kao "dječje bolesti" i benigne pogreške u jednom procesu koji se događa prvi put, s uvjerenjem da nema nikakve zle namjere i da će već sljedeći put to biti bolje. Dat će povratnu informaciju i nastaviti dalje. A netko će pisati o "zatvaranju kluba", "ratu s medijima", "skrivanju od članova", "izdajom ideje demokracije", "napuštanju principa" i ne znam što sve ne, pa jahati po tome do iznemoglosti. Ti drugi (mislim na novinare) najčešće imaju iza sebe godine pisanja uvlakačkih članaka o jednoj garnituri ljudi koje smo se jedva riješili. Zato se i događa takva reakcija kad netko ovdje napiše nešto sllično.

Moj osobni dojam - ne osjećam se uskraćenim za ijednu informaciju, ne mislim da je klub od mene sakrio nešto što bih kao član trebao znati. Zanimaju li me neki detalji koji ne bi trebali biti javni? Da, itekako. Ali ako budu dostupni meni, znam da će biti dostupni i nekima koji ih ne trebaju znati. Meni je ovo "za mladu demokraciju" dovoljno dobro jer smatram da će sljedeći put biti bolje.
  • Thor
    1.7k
    Meni je ovo "za mladu demokraciju" dovoljno dobro jer smatram da će sljedeći put biti bolje.
    Nadam se i ja u bolju buducnost i da ce biti bolje.
  • jakov1
    1.4k
    A to ti je tak s ljudima, vecina ih zapravo ni nema izgradeno misljenje o nekoj temi jer ju razumiju vrlo povrsno (sta je i ok, ne moze svako znati sve), ali buduci da imaju potrebu biti upuceni, priklanjaju se misljenju najglasnijeg, najkarizmaticnijeg, najuvjerljivijeg, ili, na forumu, onog s najvise lajkova.
  • ElDorado
    8.6k
    Kae najgore to je sin od Mlinke
  • DerHerrKool
    248
    Nije ovo nikaj čudno za njega. Svi su mu članci o Dinamu takvi. Retroaktivno pisanje sa trenutno popularne pozicije da se netko nebi uvrijedio slučajno. Skupi ono kaj “narod” misli u relativno pismen članak, samo da se zadovolji forma portala za privid nepristranog pogleda iz oba kuta. Više autorskog stava ima svaki duži upis na zoni od njegovih članaka. Lik je tamo token “Dinamovac” koji piše kaj se od njega očekuje. Dno
    Btw, to je jedan od razloga zakaj sam glasao da zona treba portal. Dinamo nema nekakvu jaku medijsku lokaciju sa koje se može pisat realno i onda to dijelit okolo. Nemreš dijelit postove sa zone, al potencijalne članke bi već moglo.
  • mlinchica
    4.6k
    Retroaktivno pisanje sa trenutno popularne pozicije da se netko nebi uvrijedio slučajno. Skupi ono kaj “narod” misli u relativno pismen članak, samo da se zadovolji forma portala za privid nepristranog pogleda iz oba kuta.DerHerrKool

Ovo si tako dobro napisao i zapravo objasnio na kaj se svodi današnje novinarstvo u rubrici “komentar”, pa dodaj dana, tjedna, mjeseca…
    Autorski stav su gramatički posložene rečenice u smisleni tekst, a sve te autorske “misli” su pobrane s komentara na dr mrežama i sl.
    Iako, bude i tu puno “krikova” za lektoriranjem.
    Čast iznimkama kojih naravno uvijek ima ali… :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.