• Droljo
    23.7k
    onaj car chase na kraju bas super snimljen i napetjavolimtebejako

Daaa. Ono u stilu sedamdesetih je snimljen. Glazba i kamera, sve. Baš osvježenje
  • mlinchica
    4.6k
    onaj car chase na kraju bas super snimljen i napetjavolimtebejako

Meni je ovo bio vrh.
    Gledala sam ga u kinu i brutalan je doživljaj, koji traje i traje i traje.. pred kraj vožnje mi se već lagano zavrtilo, uhvatila sam se kak se držim za rukonaslone sjedala …(tak ja proživljavam filmove). :lol:

Istaknula bih još i super zabavni dio kada Leo zove “agenta” na telefon iz Beniciovog stana (dok je zgrada pod napadom). To mi je u rangu onog razgovora s klinkom na terasi Once upon a time in H.

Inače je i meni dobar film jer me ne zanimaju woke sranja, bitno mi je da me film zabavio.
    A Leo me rijetko kad ne zabavi, ponovo je odličan.
  • Hnlovac
    4k
    Drago mi je da je HRT i ove godine stavio Love actually, baš klasik od filma, odličan za pogledati na Božić

Naravno, Divan život je još bolji, ali ovaj je i za cijelu obitelj. Lijepo da su oba na TV
  • Pacho
    12.2k
    Najljepsi bozicni film je Die Hard.
  • Marktwain
    1.1k
    Svi ste u krivu, Trading places.
  • mlinchica
    4.6k
    It’s a wonderful life, Wizard of Oz, Miracle on 34th Street..

A malo zreliji forumaši, priznajte da ste plakali na Curly Sue :grin:
  • Gringo
    640
    Preporuka za seriju:

Dept. Q na Netflixu
    Prva sezona, 9 epizoda
    Ja sam se zakačio..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.