veselko tenžera
Niti jedan igrač nije napredovao pod njim osim Hoxhe — Progressive overload
Progressive overload
veselko tenžera
Fatos Beqiraj
GeneralNapoleon
Mario Kovačević je dobio potpuno novu momcad i u zadnjih 5 sezona samo je jedna polusezona bila učinkovitija od ove (40 bodova, sada 38) dakle osvojenih 70,3% bodova. — Kvasina
Pogresan je narativ da je u ovu momčad uloženo cca 20 milijuna jer ova momčad je manje vrijedna u odnosu na proslogodisnju za čak 30 milijuna. — Kvasina
neka me neko razuvjeri u konstataciji da su proslogodisnje pobjede u LP (Slovan,Salzburg) s izuzetkom Milana nesto veće i vrijednije od pobjeda protiv Fenerbahcea i Macabija ili remi doma s Celticom vrijednij od remija s Malmeom. — Kvasina
S druge strane sjetite se poraza od Arsenala, Bayerna i Dortmunda prosle godine? — Kvasina
Podsjecam Dinamo je lani imao 5 reprezentativaca koliko ih imamo sada? — Kvasina
podizanje igre i forme Bennacera, Belje, Sergija povratak Lisice i Valinčića, te Solde, Topića nam jamči novi naslov — Kvasina
Kvasina
ElDorado
GeneralNapoleon
Opet, pogresna percepcija u sezoni kada je dosao Bjelica u momcad je ulozeno 13,85 milijuna Eura, ali je ostala "kičma momčadi (Livakovic, Ademi, Gavranović) Dosli su Petkovic, Oršić, Dilaver, Šitum, Theophile itd... i kao rijetko kada manje više sva pojačanja su bila pogodjena, pa smo i s tom momčadi ispali u kvalifikacijama za LP, pa je uradjena dodatna doselekecija...i nakon toga kreće nas uzlet... Tadašnji Hajduk i HNL je kudikamo bio nekunkurentniji nego sto je to sada... — Kvasina
Ne znam kako si tako poprilicno siguran jer podatci s transfermarkta kazu 89 i 59 milijuna — Kvasina
Govorim u kontekstu odnosa snage momčadi koju smo imali i ove nove momčadi, vrati se na dolazak Bjelice ispali smo u kvalifikacija za LP od Young Boysa... — Kvasina
Pa rekao sam da je problematičan dojam koji smo ostavili, a rezultat je bio sličan... — Kvasina
Da ali ja pričam o igračima na top razini i u top reprezentacijama, Sučić, Baturina, Petkovic itd.. — Kvasina
Svatko ima svoje misljenje, ali hajmo gledati s druge strane, jel ti mislis da je sve do trenera? — Kvasina
Mr Anderson
Droljo
ne sjećam se kad je zadnji put netko predložio neko prihvatljivo, i nama dostupno rješenje — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.