• Masto
    586
    Pitaj gospodina predsjednika
  • San Lorenzo
    23.7k

Mene stvarno ne bi čudilo da tu ne postoji neka realna vjera na temelju igre i rezultata, nego tjeranje inata na račun svih zgubidana koji su ovog trenera odavno otpisali.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Zašto mu se nakon tih sramota, Istre, Vukovara, Celte, Betisa i dalje vjeruje ja ne znam.Keyser Soze

Možda nemaju spremnu opciju nasljednika? Mislim nadam se da nije tako, ali moguće.

Iako, ne kužim kak strani klubovi uvijek imaju opcija, jedino naši ne smjenjuju trenere jer "nema spremne zamjene".
  • Kruno
    1.3k
    jedino naši ne smjenjuju trenere jer nema spremne zamjene.Sibirski plavac
    Tko bi zelio doci biti trener u ovakvoji kriminalnoj ligi.
  • Sibirski plavac
    7.6k

To se govorilo i za strane igrače , koji k bi dolazili u krš od lige, pa nam je došao Benaccer.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Zvone kad je dolazio je govorio kako je uzor Barcelona jer ona na 0:0 i na 5:0 igra isto - ne zna drugačije.austrijanac

Pa i mi igramo isto. Mijesavina polubunkera i jalovog posijeda neovisno o protivniku i rezultatu. Ne znamo drugacije :lol:
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Insajderi su nešto tihi na ovu temu. To ili znači da je siguran do daljnjega ili se nešto kuha oko smjene pa nije pametno javno iznosit.

Treće opcije mislim nema.
  • Masto
    586
    Ne vjerujem da ce boban mijenjat jesenskog prvaka
  • jedan u nizu
    16.7k
    I ako ce mijenjati, sigurno nece jedan dan nakon zavrsetka.

Smirite se malo.
    I ja se nadam smjeni i mislim da su ludi svi ako ga ostave, ali ne ocekujem da ce to biti prije nove godine.

Ali s obzirom na zadnje dvije utakmice, dajem samo 20% sansi da vidimo novog trenera na klupi.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    ali ne ocekujem da ce to biti prije nove godine.jedan u nizu

Nikad ne znaš. I Bjelicu je gospon Vafl lani smjenio na samom kraju godine.
  • ElDorado
    8.4k
    Gledam zavrsnu tablicu. Sramota je da smo mi izgubili od tri najgore momcadi lige (ne brojim Osijek). Sada bi bili bar na +4 do +10. Stvarno sramota.
    Insajderi sute jer to zna vjerojatno trenutno samo Boban i sta se njemu mota po glavi. Mozda on vidi nesto, ali je i u razgovorima s povjerenicima rekao da nije zadovoljan igrom. Pa nije blesav vidi sve sto i mi. Ali mozda vjeruje da nas Kova moze dići. Onako ak realno procjenjujes sumnjam da ce u ovom trenutku mjenjati trenera. A tovari ce na proljece s ovim pogurancima gubiti malo bodova. Tog moramo biti svjesni i da nece vise biti prostora za razne Gorice, Vukovare ili Lokse.
  • Chempers
    1.1k
    Ako ovaj uzme naslov, a moramo se nadati da hoće bez obzira kakva igra bila, tek onda ga neće smijeniti.

Nakon ispadanja iz Europe pa kad zaredamo opet 3 pobjede protiv karikiram Gorice, Belupa i Rijeke , i javnost i pola foruma će ga hvalit i pisat kako je suludo tražiti novog trenera a već imaš pobjednickog. Najbolje bi sad bilo napraviti promjenu, al očito ništa od toga.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    ali je i u razgovorima s povjerenicima rekao da nije zadovoljan igromElDorado

Ovo daje neku mini mini nadu da će bit promjene. Ali opet, ta nada je jako mala.
  • fakin
    2.4k
    "Neće mu biti drago da ja to spominjem u ovom kontekstu, ali Zvone Boban ga zove kad su počeli pregovori. Predstavi mu se, a znate što mu kaže Mario Kovačević: 'Jel vi mene to zezate?' Ja znam da će se u tom puku, među frajerima, purgerima, to doživjeti kao slabost. Nažalost, živimo u vremenu kad su empatija, iskrenost i ljudskost postali slabost. Ne, to je snaga. Zato mi je drago zbog Marija Kovačevića, što je došao do ove razine", otkrio je Jeličić i nastavio:

O Kovačevićevim razgovorima s Bobanom o plaći, Jeličić je otkrio: "On je rekao Bobanu: '15 godina sam radio za 800 eura. Što vi meni date, to je tako.' Ja znam da se ovdje očekuju oratori, frajeri, koji su moćni i verbalno i neverbalno, pa im daš milijun, a zovu se Giancarlo, Fabio, Gennaro, koji o nogometu znaju ono što sam ja zaboravio u juniorima."

ništa neočekivano.
  • NitkoBitan
    34k
    Prekrasno, u proljetni dio sezone po nove pobjede :hearts:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.