• NerminB
    546
    Pa nije zadnji igrac jebo te, eto drugog odmah do njega, koji krasni k vise?!
  • eol12
    862
    Faul cisti, crveni nikako, ide u kosu i igrač Vukovara pored
  • DiddyGuela
    5k
    Inace tovari mažu ove male momcadi na domacem terenu bez problema. Stvore vise prilika u 30 minuta nego mi za 90. Uz manje individualne kvalitete igraju ljepsi nogomet nego mi. Sta ti znaci trener koji zna sta radi VS DČK.
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Lopta ne ide prema golu i tadic nije zadnji igrac, kako je ovo crveni?

A sapitu je jasno da je ovo faul i crveni, ali mu gazenje na calhanogluu nije ni faul ni karton?
  • Raul
    375
    Još samo penal fali.
  • fakin
    2.4k
    znači igrač (šego) odlazi od gola prema lijevo, suparnički igrač u njegovoj ravnini i sudac mrtav hladan da crveni i riješi utakmicu. ali samo nek mi šutimo i dalje, gospodski smo klub. faze neka zbroji koliko su bodova dole dobili, ja bi rekao oko 10 po nekoj gruboj procijeni
  • Noel
    17.8k
    Još jedna u nizu cirkus odluka za tovare u režiji sudaca i mafije. Ovo je vrijeđanje zdrave pameti.
  • mrgud
    663
    Bobane samo šuti i dalje
  • badjibadara
    8.3k
    Cabrajin crveni, ako je crveni.

Zanimljivo da se situacija u var sobi moze sagledati iz vise kuteva :gasp:
  • Bruh
    1.2k
    jer momčadi igraju otvoreno protiv njih misleći da imaju šansu a kod nas znaju da su u otvorenoj igri mrtvi pa imamo normandiju 44e
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Sutra na Denis podcastu analiza kola. Baš me zanima komentar onog navijača ajdučije.
  • Kepec
    8.3k
    Ajmo dalje...

1. kolo Hajduk-Istra penal za Hajduk (2-1)
    2. kolo Hajduk-Gorica 2×penal zanHajduk i crveni za Goricu (2-0)
    9. kolo Vukovar-Hajuk crveni za Vukovar (0-1)
    11. kolo Gorica-Hajduk penal za Hajduk (1-3)
    12. kolo Slaven Belupo-Hajduk crveni za Slaven (0-0)
    13. kolo Hajduk-Osijek crveni za Osijek (2-0)
    15. kolo Hajduk-Varaždin crveni za Varaždin (1-1)
    18. kolo Hajduk-Vukovar crveni za Vukovar

1/16 finala kupa Koprivnica-Hajduk crveni za Koprivnicu (1-4)
  • Nine9
    21
    Hahahah pa HNL je čudo. Bio je faul, sudac ga nije dosudio - da je ne bi bio crveni nego žuti.
    Onda Šego odluči ne igrat, zafućkaju malo tribine i ide crveni. Čudo!
  • ElDorado
    8.4k
    Ovo je ko Zvezda u yu ligi
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    Cisti žuti, ali smjesan sudac pa to nije vidio. I kako je išao na kraju gledat Var onda je dao crveni jer var se ne koristi za žute. Dakle sam sebe je limitirao da ili svira simuliranje i žuti Segi ili crveni mora Dat. Tako da rekao bih da je ovdje najviše do toga sto ovaj stvarno ne zna svirat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet