• cibona
    7.3k
    Evo čitam i potpisujem svoje riječi od a do ž :grin:

Smjena ne dolazi u obzir, eventualno ako bi na kovačevićevo mjesto došao biščan, ali to bi značilo da idemo s magarca na magarca, ili u najboljem slučaju s magarca na ponija.
  • NKDZ86
    6.8k
    Šteta kaj trener ne kuži, pa rauba Domingeza i Mckennu.. Za malog Jakira, idealna tekma...
    Domingez pred kraj jedva zrak hvata...
    Baš bezveze..

Al hvala Bogu da smo ih dobili, nisu nam zabili, ja zadovoljan.
  • Xpert1992
    312

Jakirovic je bio sa juniorima u Londonu danas.
  • Zagi
    13.7k
    Oproštajne minute Mudražiji i Vidoviću? Villar je valjda već doma.
  • Xpert1992
    312

Meni je isto djelovalo kao oprostaj mudrog od Dinama.
  • Crusades
    20.6k
    Najbolja stvar koju je mudri napravio je bila guranje Topića prije Karlovca.
  • Mr Anderson
    15.8k
    Ovaj forum je stvarno pun teških pacijenata i slučajeva za promatranje. Kreneš čitati nakon tekme komentare, umjesto zadovoljstva radi pobjede i prvog mjesta, samo natjecanje tko će više srat, koga će se više popljuvati, od trenera preko igrača pa sad i do Bobana. Sve znalci i jebeni pametnjakovići. Bolesna atmosfera, sve puno negative. Baš jadno.
  • Crusades
    20.6k
    Lijepo im je marcio napisao poslije Koprive
  • ivanlivno
    255
    Ostaje Mariokajjaznam

nažalost
  • Crni72
    180
    Baš su pacijenti zavladali Zonom. Rutinski riješili tovarsku filijalu. Ne želim secirati detalje i kaj je moglo bolje nego idem na miru pogledati snimku jer se s tribine nije baš dobro vidjelo. Apstiniran od foruma do iza Nove Godine.Sretan Božić svim pravim navijačima i mir s vama.
  • Crni86
    18.4k
    Danas smo odradili tekmu rutinski kako smo trebali 98% tekmi u sezoni. Laganini zabis kaj ti se ponudi, dominiras, protivniku ne dopustis nista.

A govnu Kolingeru ko ga vidi bilo di treba uc onako kak je on uso Vinlofu. Govno jedno.
  • ElDorado
    8.4k
    Super je da smo prvi nakon pol prvenstva. Ali nije negativa ako zakljucimo da mi igre nemamo. Danasnja tekma bila je puna dobrih i lijepih poteza pojedinaca. Ali i besmislene nabijacine, puno krivih dodavanja a i sebicnosti pojedinaca. Ako Kova ostaje mora se desiti čudo da se sve podigne na razinu više i da pocinjemo prepoznavati neke uigrane akcije i automatizme.
    Da li nekog osim mene izluđuje kako mi ne znamo jednostavno izvesti aut npr?!
    Ide mi na zivce ovo negativa pozitiva. Trenerski rukopis u ovoj se igri ne vidi. To sto smo prvi je persu, ali najvjerojatnije samo s 1 bodom.
    Pomalo tužno je da nam je trenutno daleko najbolji i najkarakterniji igrac Miha Zajc. Ne zbog njega naravno, vec zato jer uopce nije bio u takvim razmisljanjima pocetkom sezone.
    Klub ce odlucovati tko ide, tko ostaje, ali mislim da je Kule najblizi odlasku, pa onda Villar i Mudrazija.
    Za mene osobno daleko najvece razocarenje je Ljubičić.
    Zakljucak: nikakva negativa samo cinjenice i realnost
  • über alles
    2.3k
    Ima dost tu ekipe koja bi pomoc trebala potrazit,probajte si neki grupni popust sredit.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    "Radit ćemo analizu, nek se slegnu dojmovi. Znam i ja gdje sam griješio, došlo je puno negative nakon našeg pada. Nismo željeli te poraze. Od prvog dana radim na onom na što mogu utjecati, bilo je padova, ali smo prvi, to smo željeli. Možemo još i bolje."
  • Dinamo-SB
    848
    Jesenski prvaci nakon 2 godine. Bravo dečki, prvo mjesto na kraju ove turbulentne polusezone. Svaka čast Boysima danas, prekrasna atmosfera ! Vrhunska koreografija i poruke!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet