• Dragon1Warrior123
    4.8k
    Molio bih da ako koji kolega ima neki inside info jel ovaj stvarno ostaje ili ide, da mi pošalje u inbox i poštedi živčanog sloma. Neću širit dalje ako je tajna, samo mi je dosta više gospodina "šablonska zamjena".
  • don
    17.4k
    bravo Kova. A sad očekujem vizionarski potez Bobana i otkaz Kovačeviću.
  • bobanzg
    134
    Mene danas fascinirao manjkom onog psihološko/pedagoškog nogometnog znanja, osjećaja i takta. Prvo ubije Belju odmah nakon gola, a na kraju garbage time Vidoviću i Mudrom. Za Nobela.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Ovaj me doveo do stanja apatije kad me ladno zaboli quqi hoće li biti smjenjen ili ne...napretka u igri nema niti će ga biti, još se čeka porcija od Midtjyllanda, pa da i taj teret Europe skinemo s leđa.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    još se čeka porcija od MidtjyllandaSan Lorenzo

Ne zaboravi "nezgodne" Rumunje. Ne bi me čudilo da već tu bude mučenja.
  • Goncalo Santos
    2.8k
    garbage time Vidoviću i Mudrom.bobanzg

Ovo mi je vec uvredljivo bilo.

Kad ispadne iz europe zanima me koja ce mantra bit; bude bilo prilike za sve, ja stalno ponavljam to su sve kvalitetni igraci. I onda uvodenje do kraja sezone vidovica po 10 min.

Al ce igrat 3 osmice stalno, sta se onda dovodio vidovic i eventualno pokusavao zadrzati baturina kad mu ne trebaju

Koliko je on samo igraca ubio psihicki mislim da to nikad nitko nije u Dinamu napravio. Cime je taj ljubicic zasluzio tolike prilike, a vidovic nista, koji se vec pokazao kao dobar igrac kod nas...
  • Zagi
    13.7k
    Ne treba otkaz. Treba mu prodati Ljubičića i sve pet.
  • Praskaton
    4.9k
    Ne treba otkaz. Treba mu prodati Ljubičića i sve pet.Zagi

Optimističan si ako mislis da je to jedini problem.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Jedini uspjeh u cijeloj polusezoni mu je barem 1 bod prijednosti na raspalu konkurenciju i pobijeda protiv Fenera.

Uostalom:
    - igra teska nula
    - prosijek bodova slab
    - razvoj igraca teska nula
    - predstave u europi teska nula

Meni sve u svemu nedovoljno. Ali nemam grama sumnje da ce Boban bit veoma zadovoljan. Jer prvi smo a od Europe nam je cilj valjda bio sudjelovati pa je, kako trener kaze, svaki bod veselje.
  • Zagi
    13.7k
    To je toliko veliki problem da utječe na sve druge procese u momčadi.
    Svaku tekmu koju starta, počinjemo 11 na 10 i jedan čunj. Tako se ne može igrati ništa.

Starter u europi, sramoćenje.
    U HNLu od kada na tom mjestu starta Bennacer, igra divota.
    Jednu tekmu se vrati , problemi.

To je toliko vidljivo da bi treneru dao otkaz samo radi činjenice da na to ne reagira.
    Ostalo je okej. (od kada je maknuo Nevistića naravno)
  • mosad
    2.1k
    Dobio polusezonu. Pokazao da nisi za to. Daj otkaz i uživaj u blagdanima
    Hvala i doviđenja
  • Krulek
    1.1k
    Svaka čast optimistima koji se nadaju otkazu Kovačeviću. Ta očita potreba se dogoditi neće. I sad kad ga gledam na maxu sa takvom facom i objašnjenjima čisto mi ga bude žao što mu je Boban učinio kad ga je uzeo za trenera. Samo ne znam da li je njemu žao što je učinio Dinamu.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Kad ispadne iz europe zanima me koja ce mantra bit;Goncalo Santos

Pa rekao je nakon Betisa, nismo mi još spremni za tu razinu nogometa. :nerd:
  • Kruno
    1.3k
    I tako ostaje Kova do kraja sezone. Nema sanse da ga se sad smjeni.
  • Laugreano
    4.8k
    Ne lozite se. Nema sanse da dobije otkaz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.